Benim etrafımdan mı benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama hiç bir erkekle arkadaşlık kuramıyorum. Diğerleriyle kardeş hadi onu geçtim kanka oluyorlar. Ama niçin ben arkadaş olamıyorum, benden rahatsız oluyorlar gibi gorünce susuyorlar pasif insanlar gibi davraniyorlar, ya da o olmasa bile hepsi başka manada -Sevgili- konuşmaya başlıyor benimle. Direkt yavşamalar vs.. bu nasıl engellenir hangi tavrı sergilersek yakın arkadaş, dost, kanka olunur? Lütfen bir yardımcı olun..
Cevabın nedir?
+1 yılBu daha çok hobi ve kültür farklılığıyla alakalı bir konu.
Mesela çevrenizdeki erkekler eğer kendini yetiştirememiş insanlarsa, dışarıdan gözlemlediğiniz kadarıyla sürekli bel altı muhabbetlere giriyorsa ve küfür veya küfüre yakın laflar ağızlarından eksik olmuyorsa onlarla düzgünce arkadaş olma olasılığınız yok. Onlar kadınları sadece seks objesi görür ve "skor yapmak" isterler kendi zekalarınca. Bir kızla düzgün sohbet edemeyen yılışık erkeklerin çoğunluğu bu gruptadır.
Futbola düşkün erkeklerin büyük çoğunluğu da epey "düz adam"dır. Sıkıcıdırlar ve hayatta çok basit zevkleri vardır. Sırf onlarla muhabbet edebilmek için futbolu takip etmeyin, çok yapmacık görünürsünüz.
Bu kalıpların dışındaki erkeklerle iletişim kurmak bir kız için bence çok zor değildir, yeter ki kültür-sanata (kitap, dizi-film, müzik, konser, tiyatro vs.), bilim-teknolojiye, günlük hayatın sorunlarına ve okulla ilgili yeni değişiklere biraz hakim olsun, yeter. Muhabbetlere ufak ufak girer, grupta zamanla kendinize kalıcı bir yer edinirsiniz.
Yılışık olan insanları da arkadaş çevresinde acımadan bozun. Tabii bunu yaptıktan sonra açık vermemeye bakın. Zira bozduğunuz kişi kendi zeka seviyesince size "ad hominem" yapmaya kalkışacaktır büyük ihtimalle. Diğerleri onu savunmaya kalkarsa veya ona yardımcı olursa, bunda emeği geçen herkesin üstünü çizin ve onlarla arkadaş olmaya çalışmayın hiçbir şekilde. Eğer grup düzgünse yılışık olanlar zaman içerisinde eğlence amaçlı şamar oğlanına dönerler ve diğerleriyse aralarında sağlam dostluklar kurabilirler aralarında. Son olarak ne yaparsanız yapın sırf onlarla arkadaş olabilmek için karakterinizden taviz vermeyin derim.92 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap olmalı düşündüklerimin tamamen aynı düşünceler
- +1 yıl
Tesekkurler:)
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle insanlarla samimi diyaloglar kur. Yapmacık olma, sorunlarıyla ilgilen. Önce arkadaş ol dost olabilmenin tarifinde ilk arkadaşlık yatar. Arkadaşlık ilişkileri biraz soğuk ve mesafelidir. Daha sonra onu dostum diye hayatına almaya karar verdiğinde senin için önemi olmayan küçük sırlar ver, sorunlarını dinle çözüm getir. Konuş konuşmasını bekleme. Aksi halde Sen sus pus durursan haliyle çekingen bir tipse o dahada pasif hale gelecektir. Konuştuğun kadar konuşturtursun. Samimiyet çemberine girdiği anda artık açılır ve iyi bir dostluk kurarsınız. Ve en önemlisi büyük bir vaka lazım ki sağlam bir dostluğunuz olsun. Tabi ne olacağını bilemem mesela en büyük dostluklar kavgalardan çıkıyor gibi birşey. Fakat bu dostluğunuzun eğer birbirini karşılıksız ve art niyetsiz duygularla seven iki insan olarak kalmasını dolayısı ile haddi aşmasını istemiyorsan, ona devamlı onun için kardeş gibi birşeyden öte olmayacağını hal ve hareketlerinle ifade et. Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için çok dikkatli davranmalısın aksi halde sen farkında olmadan çoktan abayı sana yakabilir.
50 Yorumla
+1 yılBnde olamıyorum nedense anlıyamadım :/ bı sure sonra sapıkca deqıl duygusal acıdan yaklasım oluyor sevgılım varken bıle bı arkadasım oldu cocuk asık oldu bna delı gıbı sevgılımı kıskanıyodu, bende snırlenıp neden falan dyordum adamlar benı bana oyle bır anlatıyordukı bn bıle bnden hoslanıyordum yanı ılgınc :D
42 Yorumla- +1 yıl
Bana da oldu o :D
+1 yılGuzel iste agirligin var ve cekicisin ki sana hayvan hallerini gostermiyorlar olay basit suslenmiceksin kanka naber diyiceksin bitti..
21 Yorumla- +1 yıl
Mantikli aslinda:)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
57Cevap
+1 yılbunun için Adamına denk gelmen lazım.. sen şimdi askerden gelmiş bir adamla dost olmaya kalkarsan yavşar.. veya onun bunun profiline yorum atan sağa sola salça olan.. adama.. arkadaş olmaya kalkarsan bu dediklerin olur.. ama elit insanlarla arkadaşlık yapabilirsin.. örneğin bir profesyonel fotoğrafcı kolay kolay kızlara yavşamaz.. ne kadar güzel olursan ol.. mesafesini hep bilir.. :) ya da orkestracılar ya da turizmde çalışanlar.. çünkü rus veya ingiliz kızlarla yatıp kalktıkları için türk kızlarını genelde kardeşe kankaya bağlarlar.. mantıklı ve kısa bir cevap istersen.. gözü tok bir erkeğe denk gelirsen arkadaş olursun..
21 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler mantikli:)
+1 yılSenin takınacağın tavırla alakası yok pek karşındaki senden hoşlanmışsa o her türlü seninle sevgili olabilmek için adım atacaktır.
Elbette senin çizeceğin çizgi karşındakinin sana yaklaşırken dikkat edeceği nokta olur ama yine de bu bir noktaya kadar çözüm olur.
Bazen sadece arkadaşım olan bir kızla Bursada gezmek güzel olabilir şu an benim de çıkıp gezebileceğim bir kız arkadaşım yok sevgilim varken hepsiyle aramıza mesafeler girdi diyalog kopunca da bitti.
Eğer gerçekten sadece arkadaşlık istiyorsan eminim benim sana senin de bana çok faydan dokunacaktır. İstersen sadece ve sadece arkadaşın olabilirim. Bu arada ben de BURSA'dayım12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler:)
- +1 yıl
Rica ederim ;)
Enerjin buna neden oluyor olabilir. seninle konusan erkekleri cekiyor olabilirsin. tavırların konusmaların giyimin davranışların nerdeyse ruzgar esse senden biliyor olabilirler. u yuzden kendini rahatsız hissediyor olabilirsin. kendini daha yakından tanımalı buna neyin sebeb oldugunu kolaylıkla anlayabilirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Oyle ahim sahim bir durumum da yok inan bilemiyorum...
Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. Kanka diye birşey yoktur zaten. Erkeklerin çoğu, beğendikleri kadınlara arkadaş diye yaklaşırlar. Kız onu arkadaşı zanneder, diğer arkadaşlarıyla tanıştırır vesaire. Burada iki alternatif var, ya çirkinsin beğenmiyorlar, ya da çok güzelsin arkadaş olma kısmını hemen atlamaya çalışıyorlar. Bilemedim.
32 Yorumla- +1 yıl
Ama bu erkeklerin gordukleri her kiza yavsamak istedigi onlarin hepsinin sapik oldugu anlamini icermez mi?
sessizsindir belki... ama erkeklerin en cok kankam, arkdasim diye sevdikleri genelde onlarin isine yarayanlaridir. ya fazla alkolden sonra bu ikililer arasinda birseyler olur, ya da o kiz arkdasin cok kiz arkdasi vardir:)
21 Yorumla- +1 yıl
O da dogru:s
+1 yılCinselik vs gibi mevzularda yavsamalarda sert haşin olcaksin ayari verceksin yavsama zikerim belani cocuk diceksin niyetini beli etceksin 😎 tabi böyle davraninca arkds gozuyle baktign lavukta seni gelinlikle filn hayal edicek zor iş seninki
21 Yorumla- +1 yıl
Oyle valla
+1 yılKimse kusura bakmasin erkekten öyle sarmaş dolas kanka arkadaş olmaz.. Burada itiraz edecekler olabilir ama ben bos konuşuyorum bunu destekleyen röportaj ve deneyler mevcut araştırabilirsiniz.. Kizlar olur sanar erkeklerde olur gibi davranir ama aradaki o ince çizgiyi iyi ayarlayamazsan ya elde etmeye calisir ya da amma belli eder amma etmez ama yinede senden bir beklentisi olur..
10 Yorumla
+1 yılo tür durumlarda ona kardeşim kelimesini kullanıcaksın eğer bu olay hala devam ediyorsa sen benim dünya ahiret kardeşimsin demen yeterli işte o an dünyası başına yıkılır ve hayalleri suya düşer :)
20 Yorumla
+1 yılvalla bakışlarını biraz yumusak tut cok eetkileyici ondan olabilir çekici geliyo olabilirsin.. daha dostca bak ve diger muhabbete girmesine hiç fırsat verme. fırsat bulursa hep dener sansını erkek :)
21 Yorumla- +1 yıl
Sagolun:)
Biriyle dost olmak icin karakterini degistirirsen o dostluk zaten yapmacik olur kisa surer. Oldugun gibi devm et mutlaka bir kanka bulursun :)
21 Yorumla- +1 yıl
Haklisin:)
- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklere arkdaşlık zordur çok olmamalı samimi bir iktane olsa kafi çünkü arada bir çekim olabiliyor kimi zaman erkeklerin konuşma tarzı seni rahatsız edebilir hemcinslerinle daha iyi anlaşmalısın
14 Yorumla- +1 yıl
Hemcinslerim cok fesat ve ikiyüzlülerse?
- +1 yıl
çok arkadşın olması şart değil kendinin anlaşabileceğin insanlar olsun seni anlayabilceğin kişiler bu erkekte olabilir ama sayı çok olmamalı çevrendekiler çok fesatsa tabi bu
- +1 yıl
Herkes öyle
- +1 yıl
hmm herkez öyleyse bu erkek arkadaş edinmekten değil çevrenle alakalı ilerde çevren değişirse ileride değişik arkadaş ortamlar edinebilirsin yaşın genç zamanın kendini mutlu etmekle geçir müzik dinle oyun alışveriş yap kendini eğlerndir arkadaş bile bazen şart değil
Türkiyede olmaz. Erkekten aradaş olmaz. Benle lolamazsın mesela
20 YorumlaKanka falan de. Bir de erkek cinsellik muhabbeti yaparsa hiç bir şey deme. Sadece iğrendim falan deme. Ama cinsellik muhabbetine girmeni tavsiye etmem.
10 YorumlaBir erkekle yakın arkadaş olabileceğini sanmıyorum. hiç belli etmese sol eli olursun farkında olmadan bir gece kürekle mehtaba çıkar sende ne iyi arkadaşım var dersin. farkında olmazsın yani. kusura bakma doğrusu bu :))
13 Yorumla- +1 yıl
O nasil igrenc bisey oyle ya :D
- +1 yıl
O ne oyle yahu:))) garipmis
Kızlar sıcakkanlı olursa, her erkekle arkadaş olabilir.
10 Yorumla
+1 yılİyi insanlar bulmaya çalış ağır başlı düzgün kişilikli arkadaş olucaklardır seninle.
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle insan bulmak cok güc
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. ''Ama ben seni arkadaş olarak görüyorum'' diye diye baya arkadaşınız olmuştur hemcinsleriniz olarak. s ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende nasıl pat diye kanka olduğumuzu çözemiyorum valla
11 Yorumla- +1 yıl
Vay be :D
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. güzelsindir ve erkeklerin hoşlandığı tarzda bir muhabbete dahil olmadığından asıl doğrudan konuya giriyorlar demek ki
00 YorumlaÖnce tanıman gerekiyor kişiyi, tanımadan bir şey beklemek yani bir beklentiye girmek yanlış.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben bir beklentiye girmiyorum ki.. simdiye kadarki tavirlarini soyluyorum ve nasil duzeltilir bana karsi olan tavirlari merak ediyorum o kadar:)
senin cinselliğini ön planda tutmayan bir erkek bulmak zor olacak. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ama bu gercekten cok kotu bir sey
Erkekten arkadaşmı olurmuş canım? tamam arada oluyorda genelleme yapılırsa bu olay kanka ayağı got ayagı demek gibi birşey :)
01 Yorumla
+1 yılherkesle arkadas olunmaz, ama sende haklisin alınlarinda yazmiyo... bol şans umarim. bulursun. var yani arkadas olabilcek erkek yok degil :)
02 Yorumla- +1 yıl
Umarim:) sagol
- +1 yıl
hadi bakalim :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar güzelsen ve çevrende olgun erkek fazla yoksa erkekler seni kanka olarak görmeyecektir.
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim:)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
yaşadığın çevreyi deiştir cok mu varoş bir yerdesin yoksa elit ya da elite yakın bir yermi deişiklik sart sosyalleş çokca zamanla olucak
00 Yorumla
+1 yılkanka ayağı döt ayağı demişler
aman diyim dikkat et01 Yorumla- +1 yıl
Hahah sagol:)
sana bişey söyliim erkekten arkadaş olmaz mesafeli olcaksın her zaman gerek duymucaksın çünkü kaliteli bir erkek erkeklerle sıkı fıkı olan kızlara pek ilgi göstermez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında erkekler ve kızlar arkadaş olamaz bir zaman sonra yavşamalar başlar sen arkadaş kalalım dersin ve birdaha kimse kimseye mesaj atmaz. Diyelim ki arkadaş oldun yani sen öyle sanarsın o aslında sana uygun zamanı bulup dayamayı planlıyordur.
00 Yorumla
+1 yılBakışlardan olabilir, çevremde bir kız var öyle, kız bakarken sanki seni soyuyor, yalayıp yutuyor, çırıl çıplak hissediyorsun.
00 YorumlaEğer kabul edersen arkadaş olalım ama sevgili olmam haberin Olsun :)
01 Yorumla- +1 yıl
Sagol :D
kadın erkek arkadaşlıgına hiç bir zaman destek vermem!
00 Yorumla
+1 yılSenden kaynaklaniyor ortam icinde cok konusurmusun ya da kendini arka planda gorurmusun hic?
02 Yorumla- +1 yıl
Cok canayakin oldugum soylenir
- +1 yıl
Ortam icinde kendini her zaman belli ettir yani bir arkadas olarak erkeklerle biraz fazla yakinlas sana gevseyenlere karsi ise mesafeni koru anca oyle arkadas edinirsin herhalde bilemedim gercekteki tavirlar nasil bilmiyorum :)
erkekle arkadaş olmaz becerir yol verir kalırsın öyle
00 Yorumla
+1 yılben sana bunu öğretebilirim, ben setbaşında oturuyorum sen?
01 Yorumla- +1 yıl
tanışabilir miyiz?
+1 yılDemek ki guzel kizsin ve seninle arkadas degil de sevgili olmayi dusunuyolar. bir de boyle dusun
01 Yorumla- +1 yıl
O da mantikli da hic o yonden bakmak istemedim sanirim :D
Ahım şahım bir güzelliğin yok giyimine dikkat et en sıkı kankaları olursun
00 YorumlaKonuşmalarını ve hareketlerini değiştir biraz daha ağır davran ve kendine iyi bak bunları takma kafana.
00 Yorumla
+1 yılsevgilin dışındaki ilişkilerle uğraşma hep hüsran olur.
00 Yorumla
+1 yılgel biz seninle kanka olalım beğenmezsen iade edersin :)
00 YorumlaBazıları oluyor ama hepsinin olucak diye bir kaidesi yok hem erkekden arkadaşmı olurmuş :D
00 Yorumla
+1 yılerkeklerde senle arkadaş olma niyeti farklıdır. uzak durman menfaatinedir :)
00 Yorumla
+1 yılNe yapıcan arkdaş olup . namuslu bir kadın olup evinin kadını ol ama olmıcaksınız ki giyiminizden içinizdeki düşünceden belli.
00 Yorumla
+1 yılEtrafındakiler nasıl bir yokluktaysa artık.
10 Yorumla
+1 yılbenim çok kız arkadaşım var gel senlede olalım :D
03 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim :D
- +1 yıl
peki :D tripte atıyım şöyle :D
- +1 yıl
Hahhaha oldu o zaman :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılama o dudaklar falan benim bile yavsayasım geldi kanks :D
00 Yorumla
+1 yılerkek & kız arkadaş olamaz
ateş barut booom.01 Yorumla- +1 yıl
Katilmasam da saygii duyuyorum dusuncene:)
Bende bilmiyorum nasıl oluyo. s
10 Yorumla
+1 yılGel kanki olalım bak ilk arkadaşınım :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahah :D
+1 yılTersleme zıtlaşma yeter sanırım
00 Yorumla
+1 yılIlk bas duzgun birini bulmaniz gerek hanimefendi
01 Yorumla- +1 yıl
O da doğru..
+1 yılerkeklerden uzak dur aman bacım :D:DD
03 Yorumla- +1 yıl
Bu arkadaşı dinle bence :D :DD
- +1 yıl
Pekala :D
+1 yılsen bana kızlarlayı söyle bende erkeklerle
04 Yorumla- +1 yıl
Bu anlattigim ve yorumlarda anlatilan kisilikte olunmazsa kolay arkadas olursun kizlarla :)
- +1 yıl
cekingenimki ben
- +1 yıl
O zamam bir sey diyemem:)
- +1 yıl
deme :D
+1 yılsenden kaynaklanmıyor bosver)
01 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler, umarim:)
Ben hiçbişi yapmadım ama istemediğim kadar var ^^
02 Yorumla- +1 yıl
Hayirlisi tabi:))
Anlamıyorum neden erkek arkadaş aradinizi bazen
21 Yorumla- +1 yıl
Haram olan her zaman çekicidir kardeşim, ondan
erkeklerle arkadas olmak istiyorsan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılkonuşmaya çalış sende.
00 Yorumlaerkeklerle arkadaş olunmaz valla bak :))
00 Yorumla
+1 yılTek tabanca takil.
10 YorumlaAslında çok basit bir şey
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?