Hiç kimse beni anlamıyor çok sıkılıyorum bunalıyorum arada ölmek bile istiyorum kızım için annem babam için Allahdan korktğm için?

ben 3 bçık yıllık evliyim evliliğimin ilk yıllarında eşimin ablasının dedikodularımış eltilrimin iftiralarımış eşimle çok huzurumu bozuyordu ve hamileydim bu sıkıntıları yaşarken derken düzeldi yaşadığım ilde büyük deprem oldu o da benim pskilojimi buldu bide pandemi eklendi iyice eve tıkılıp kaldım evde kendi kendime kurmaya başladım içimde korkular oldu eşime beni gezdir diyorım he bugün ha yarın die eve tıkiliyorum kendime birikim yapıom bir ev alayım ya da bir birikim yapaym arkamızda olsn diyorum eşim arkdan geleceği düşünmeden günlük israfa giriyor onu geçtim kızım 2 buçuk yaşında oynuyor bazen düşüyor eşim gelip bana bağırıyor hayallerimden bahsediyorum bir yere oturmaya gidince bir yerde otunca benimle dalga geçiyo toplum içinde ben bana bunu yapma diince bu sefer bağırmaya başlıyor ben ailemde öyle yetişmedim bir hatam olurdu bir yanlışım babam olsn abim olsn annem olsn evin içinde kimse yokken bana bağırır çağrırdı babam kızarken ne annem duyardı ne abim ama eşim öyle değil kızım yaramazlık etse bana bağırıyor bir yere götür desem bana bağırıyor sokakda gezsek kızımla kavga edip bana bağırıyor hayallerimle bile dalga geçip bana bağırıyor bende kavga edince zoruna gidiyor tansiyonum çıktı bayılma krizi geçiriyor her haksız olduğunda her zaman köşeye sıkıştığında bu hallere geliyor ama ben sıkılıyorum diince dışarda ne var bokmu var dio bir ara anneme babana anlattım babam çağırdı eşimi boşanın kızımın psikolojini bozdun dedi yine yok ben karımı seviom olmaz diyip bayıldı benim babam annemde haline üzüldü karışma bana dediler ama ben karışmıom ki bugünde arkadşlarım çağırdı güzelce gittik bir güzellik merkezi açılışını konuşuoduk baktm eşim birşeyler konuşuodu arkadaşmn eşi dedi benim eşin birikm sevmio anlık herşeyi alıp yiyo eşimde dedi bak benim eşime boynun da 5 i biryerdeler ile tam altınlar vr bende dedim elinden geldiğince birikim yapıom evet benim kızım var kızımın geleceği bir ev alsam kızma yapsam bu dünyada rahat ederim geleceği olur baktm eşim dedi yalan söylüyor bilmem ne ne ne bende sinirlendim yetr artık ben sana diorum ki beni toplum içinde rezil etme ağladım hala susmuyor yok beni gezdir diyor falan filan v diorum ki sus yetr sen gezion kendine milyarlık giyiseler ayakkabılar alıyon ben birikin yapımca yalancı oluyon gezme isteyince herkese söylüyon nereye götrmüsün dedi ay sus ah tansionum çıktı baygınlık geçirdi yine bende yoruldum artık dayanamıom kızımı uyytm intihar düşndüm sonra ailem aklıma geldi kızım geldi vazgeçtin Allahdanda çok korkuom die de vazgeçiom ama artık bunalmdaym bekarken deli gibi kahkahalı biridim şimdi ise ağlıorum ağlarkende yinede şükr RABBİM diorum bir an kaçıp gideim diorum kızımı yine düşünüom çaresizim çıkmazdaym birine sarılıp ağlasam derdimi anlatsam o da anlasa ne güzel olur ama yok işte

Hiç kimse beni anlamıyor çok sıkılıyorum bunalıyorum arada ölmek bile istiyorum kızım için annem babam için Allahdan korktğm için?