Babamla az önce çok kötü tartıştık kim haklı sizce ben mi hatalıyım özür dilemelimiyim 😔😔?

Ben aylık babama bin lira veriyorum destek oluyorum evin alışverişini yapıyorum araba icin para ister veriyorum bugun durduk yere asgari ücret 7700 olcakmış verdigin bin lirayı 2700 yaparız demeye basladı hemen birden tepem attı bin liradan fazla veremem dedim senin yediklerin içtiklerin giderlerine demelere basladı hemen sinirli şekilde o bin lira yetmez dedi sen napacan dedi 7700 sana fazla demeye basladı bende dedim calısan benim kazanan benim dedim zaten veriyorum dedim parayı atıştık birden şimdi işim olmaz senle ne halin varsa gör dedi küstü konusmuyoruz yeni ev aldık kiracılara acıdığı icin fazla para almıyor bana acımıyor ama çok canımı yaktı. Ben akşama kadar direksiyon sallıyorum yoruluyorum o para benim hakkım babam bi rahat bırakmıyor beni eve destek oluyorum ama hep bi daha fazla istemeye baslıyor para icin aramıza sogukluk girdi
Babamla az önce çok kötü tartıştık kim haklı sizce ben mi hatalıyım özür dilemelimiyim 😔😔?