İş yerindeki kızların benimle derdi ne (biraz uzun ama lütfen okuyun lütfen)?

Deneyimsiz olarak bir işe başladım. İlk bana bir hafta sizi denemeye alacağız dediler ilk gün gittim işe (garsonum) ilk günden beni ise almaya karar verdiler. Bir kez bile oturmadim işi öğrenmeye çalıştım. Herkese çok çalışkansın falan diye övmeye başladılar hatta. Patronun oğlu beni aradı dedi ki seni ezmeye çalışırlarsa emir yağdırmaya çalışırlarsa gel bana söyle. Çünkü senden önce başımıza geldi. Önceki kıza bizim hakkımızda kötü asılsız şeyler söylemişler. Kızı baya ezmişler kız artık işi bırakmak zorunda kaldı. Bizde işten çıktıktan sonra öğrendik dedi. Bu kızlar bana da emir yağdırmaya çalışıyorlar. Ben bir işle uğraşıyorum şu işi yap bunu yap diye emir yağdırıyorlar zaten o an onun dediği işi yaptığım halde. Yani emir vermek için konuşuyorlar. Geçen iki tane müşteri gelmişti iki tane çatal getir dedi bizde o an yemek yiyeceğiz sofrayı hazırlıyoruz. Meğerse müşteri için demiş ben bizim için zannettim masaya kattim diyor niye getirdin müşteri için demiştim. Sonra diğer kızda yemek yemeye geldi kıza fısıltıyor kıt mıdır nedir diye duymadığımı zannetti. Geçen gün diğer garson çocuk zeytinyağı şişesini yanlış yere koydu dedi ki bunun yeri orası mı neresi yeri diye bana kızdı. Dedim ben katmadim diğer çocuk kattı dedim. Anlamadan dinlemeden direkt sen kattin diyor sizce napmalıyım?
İş yerindeki kızların benimle derdi ne (biraz uzun ama lütfen okuyun lütfen)?