ilerde yaşım gereği daha sade ve kapalı giyincem zaten ama şu an yaşım 19 doya doya etekler elbiseler dekolteli minicik üstler giyiyorum nolmuş

ilerde yaşım gereği daha sade ve kapalı giyincem zaten ama şu an yaşım 19 doya doya etekler elbiseler dekolteli minicik üstler giyiyorum nolmuş

Bu yaşta ilgi çekeyim begensinler, ileride buruşursun diye kapanmak için sanırım. İlgi budalası olmayın ya. 40 50 yaşında bile vücudunu güneşten yıllarca sakınan genç kızlara taş çıkaran kadınlar var
hayır sadece kişisel tercih 50mi geçince bu görseldeki üstleri giymek istemiyorum sen istiyosan buyur giy
Ben vücudumun güneşte kırışmasını istemiyorum senin gibi genç yaşta. Giymek isteyen sensin benim böyle beden teşhir etme heveslerim yok.
açık giyinmekle mal teşhiri arasında ince bir çizgi vardır. Ayrıca ilerde kapalı giyinicem ne demek çok komik.
evet 50 yaşımı geçince şu görselde gördüğün üstü giymeyi uygun bulmuyorum sen buluyosan sana kalmış
Ne dediğimi anladın da neyse
Cevap
26Cevap
Hayır neden suç olsun
Giyinin bakalim çok şükür özgür bir ülke kimse kimseye karışmıyor herkes giyiminde özgürdür
Ama tabikide suda gerçek gelenek goreneklerimiz unutuluyor iyicene yabancılara özenir olduk ne diyebilirim ki güle güle giyinin derim iyi gunler ,,,
Gorsel fazla açıkta bende giyinirim ama ortalık taki kart zamparlar pis pis bakıyor ya sinir oluyorum
31 yaşındayım ben de istediğimi giyerim bunun yaşla ne alakası var
olay o zaten ben istemiyorum ondan giymem dedim
İlerde kapali giyinsen ne olur giyinmesen ne olur senin ruhun bozuk senin anlayamayacagin seyler ama anlatacaklar merak etme
Suçsa da cezasını sen çekeceksin. Başkası değil
Suç değil isteğin gibi giyim kimseyi ilgilendirmez ancak bana göre basit geliyor böyle şeyler.
Bu gidişle ilerde kapanmaktan ziyade hardcore filmlerin aranın starı olursun. Yakışır da hani..
Neden suç olsun kimse karışmaz hakkınyok fotodaki senmisin
Açıkligin bok* unu cikaranlar var. Iç camasirlada sokaga cikilmaz bu kadari tamamen teşhircilik baska bir sey degil. Herseyin bir sinırı adabi var avrupalilara ozenicez diye acmadiklari yapmadiklari kalitesizlik kalmadi!
Bişe olmamış, en iyisini yapıyorsun. Gönlünce canın ne istiyorsa onu yaşa.
seni tercihin de onu bahane edip taciz edlirsin kötüşey ama yapılıyor
Suç değil ama basit gösteriyor fazla dekolte vs bence
Hayır yakışıyorsa giy
Nerede giydiğine bağlı daha çok
keyfine bak yakışmış
Giyinmek isteyen giyinir
Ne dersin @İzmirliPrenses00
Nerede giydiğine bağlı
Bu kadar da açık olmasın bea
Vücudun güzelse arkandayım. Her anlamda.
Resimdeki günlük giyiniş olamaz herhalde
Bizene. İstersen anadan üryan dolaş.
Etinden başka bir şeyin yoksa normal tabi.
Türk ceza kanununda böyle Bi suç yok
hep böyle giyinni kızlar ;)
Abartı bu kadarı teşhircilik olur hatta
Tabiki değil ama yinede dikkat etmek lazım
hayır herkes kendine ama bakanlara da kızmamalısın
Giy tabi
Fotodakini goyermisin gercekten
bence degil
keyfım bılır
Tabi ki suç değil. Tercih senin..
Gayet normal
Böyle giyin gözümüz bayram etsin.