annem baştan beri marjinal bir tiptir. bir kaç yıl önce babamdan ayrıldı şu an bir kadınla ilişkisi var kilit ekranındaki mesaj kısmında gördüm telefondada duydum ve bana her arkadaşından bahsederken bu arkadaşından hiç bahsetmedi onu bu durumdan dolayı yargılamak istemiyorum ama ne bileyim. :( sizce tepkim ne olmalı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Buradaki yorumları okudum da herkes çok reddedici ve kırıcı konuşmuş. Evet belki toplumumuzca kabul edilebilir bir şey olmayabilir, hoş görülmüyor olabilir ama bu kişi aile ferdinden biri olunca durum çok başkalaşıyor. Kadınlar erkekten ilgi sevgi göremeyince onlara karşı soğumaya başlıyor ve duygusal anlamda yönelimleri değişiyor birbirlerini daha iyi anladıklarını hissettiklerinde. Ne kadar annen olduğu için yakıştıramıyor da olsan bence kendisiyle bu durumu öncelikle kırıcı olmadan konuşmalısın, ve belki de onu dinleyince anlayışla bile karşılayabilirsin. Ben gözünün önünde ulu orta seni rencide edecek bi şey yapacağını sanmıyorum o konuda dikkat edecek ve senden de çekinecektir.
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence karışmaya hakkın yok annenle bir arkadaş gibi anne ben telefonunda böyle bir şey gördüm karşı değilim ama bana açık olmanı bekliyorum ve iyi ya da kötü her koşulda sen benim annemsin senin mutlu olman beni de mutlu eder eğer ki böyle bir şey varsa beni tanıştırman benim içimi biraz daha rahatlatır çünkü iyi birisimi değil mi bilmek hakkım demen bence en sağlıklı olan şey
20 Yorumla
+1 yılAnnenle konuşabilirsin normal sakin bi şekil de. Büyük ihtimal annenin bastan beri yönelimi farklıymış ama keşke gizlemeseydi de önceden bi evlilik yasamasaydi. Ama konuşmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Annemin bir ilişkisi var diye okudum cevap atmadım. Beş dakika sonra soru bir daha karşıma çıktı ve bu sefer doğru okuyunca görüşümü belirtmek istedim.
Bu durum, yaş vs ile alakalı bir şey değil. Toplumda da hoş karşılanmadığı için normal arkadaş olarak bile tanıştırmaması doğal. Ona diyeceklerin ile fikri nasıl değişir bilmiyorum ama bir erkekten ise bir kadın olması senin için bile iyi olabilir gibi geldi bana
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi şöyle bir şey var senin annen sandığın kişi aslında annen,
şimdi sen diycek değilmisin peki babam sandığım kişi kim
baban sandığın kişi de annenin eski kocası, tabi babandan önce
peki babam nerde benim dersen oda büyük kuzenin zannettiğin adam hani var ya kumral kıvırcık saçlı olan ela gözlü hah işte o senin gerçek baban
bilmem anlatabildim mi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir seni ilgilendirmez. En azından müge anlıda esra erolda gördüğümüz gibi onlarca erkekle ilişki yaşayıp seni evden atmak gibi hatalar yapmaz. Lezbiyen kadınlar güvenilir olurlar
49 Yorumla- +1 yıl
Nereden biliyorsun evden atmayacaklarını?
- +1 yıl
Ayrıca lezler neden güvenilir olsun?
- +1 yıl
Yoo türbanlı değilim. Profilimdeki bir resim o Müslüman değil. Batılı bir sanatçının tekine ait :D :D :D :D Lezbiyenler bir kadındır. Kadın kadına her zaman kötülük yapar zarar verir. Kadın her zaman kadınla rekabet halindedir.
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenlerden Yaa ne alaka arkadaşım git işine ya
- +1 yıl
Benim profilime bakıp lezlere karşı olduğum için türbanlı olmakla arada nasıl bir alaka kurduysan öyle bir alaka. :D :D :D :D
- +1 yıl
Senin lez olduğun belli. Lezbiyenlere bu kadar toz kondurmamandan anlaşılıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Alkarısı___ 2 tane hesap açmış @kizlarsoruyor
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden ne kadar garip insanlarsınız siz ya. Lezbiyenler güvenilmezmiş zoruna gitti sanırım. Ayrıca bizler kadınların haklarını köpek gibi savunurken senin gibilerinde farkındalığını yaratıyoruz.
- +1 yıl
Ondan sonra logoboto soylo boylo. Erkekler sen gibi kızlara iyi yapıyor ak
+1 yılZor bi durum. Devam ettiği süre boyunca seni rahatsız edecek. Aklından hiç çıkmadan, beyninin en ücra köşelerine kadar işleyecek. Psikolojin bozulacak, içine kapanacak ve depresyona kadar gideceksin.
(Gerçekleri söylemek de bi yardımdır)00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu gerçekse yargılamalısın. Sadece yargılamakla da kalmamalı ikisinin de saçını başını yolmalısın. Bu ne sapkınlık iğrençlik lan. Trolün de bir sınırı olur.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Tip olarak aynı Mariyln Manson'a benziyorsun @morpathy
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/morpathy
https://www.hizliresim.com/j0nybtu - +1 yıl
@AslıÖzlemTükengün Şu yorumu @morpathy adlı üyeye kopyalar mısın? :D :D :D :D :D
Tip olarak aynı Mariyln Manson'a benziyorsun @morpathy
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/morpathy
https://www.hizliresim.com/j0nybtu
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
u +1 yılŞu sıtede sorularına analarını alet edenlerı kınıyorum.
Trol sorunun da bır sınırı olmalı
Görus kalkmasın dıye de yazayım şayet gercekse bunu onunla konusman lazım
00 Yorumla
+1 yılBence tepkin onu tamamen silmek olmalı. Aşağıdaki normal gören tipleri salla aynısı onların başına gelse hiçbiri böyle demeyecek emin ol. Annenin hatası başlangıçta evlenip seni doğurmuş olması. Madem lezbiyensin o zaman evlenme ve çocuk yapma. Bence çok iğrenç.
02 Yorumla- +1 yıl
niye erkek olması daha mı iyi
- +1 yıl
daha tiksinç
Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Bence bilmemezlikten gel onun da hakkıdır ne yapıyorsa yapsın saygı duy
30 YorumlaTöbe töbeeeee. Yuh artık de, annelikten reddediyorum de. Ben olsam tepkim böyle ağır olurdu...
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEminmisin yazışmalar tam neler gördün yanlız olmaktan kaynaklı olmasın çevresinde yapacak erkek yoksa
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılBırak yiyişsinler. Yıllar sonra kendisi olmuş annen
00 Yorumla
+1 yılErkeği kadın diye kaydetmiştir? Erkkelerlen hayır görmemiştir kadınlara yönelmiştir belki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. anlayisli olman lazim. bekar ise ozel hayati seni ilgilendirmez ki.
00 Yorumlahayat onun çokta istemediği sürece değişmez bir şey
00 Yorumla
+1 yılbaşka bir erkek ile sevişmekten ise hem cinsi le bunu yapması diğerine göre bence daha iyi
04 Yorumla- +1 yıl
E sen peki buna göre diyelim ki annenle baban ayrıldı. Baban gitti yıllarca arkadaşım dediği kadim dostum dediği senin de amca amca dediğin bir adamla sevgili olsa ve ilişki yaşamış olsa bunu öğrensen bir kadınla takılmasından iyidir mi diyeceksin?
- +1 yıl
Ayık mi kafanız?
- +1 yıl
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden galiba senin kiler bunu çok yaşamış benim annem öyle bir şey yapamaz çünkü vefat etti
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunun heteroseksüel bir ilişkiden farkı olmadığını unutma. Annenin yanında ol alacağı tepkiden korkup söylememiştir sana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarışma yazmışlarda. Sen çocuğusun senin rızanı iznini alması gerekiyor. Bu durumdan rahatsız olabilirsin annen sonuçta
138 Yorumla- +1 yıl
annenin çocuktan rıza aldığı hangi devirde görülmüş lan
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath sus lan psikopat yeri geldi mi anneye diklenirsiniz ama
- +1 yıl
kadının ilişkisinden sana ne
- +1 yıl
o ayrı o ayrı
- +1 yıl
50 yaşındaki kadın sana soracak değil
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath benim yorumumdan sana ne la dırzo
- +1 yıl
nereye görüş paylaştığına dikkat et yorum yaptıysanda farklı görüşlere açık ol
- +1 yıl
edebini de koru ben başkasına benzemem
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath yürü la istediğim yere istediğim yorumu yaparım lan basıp git şimdi yorumumdan gözüm görmesin seni
- +1 yıl
kes sesini velét istediğimi yazarım
- +1 yıl
anan sana terbiye verememiş daha
- +1 yıl
dövcekti ki aklın başına gelcek
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath kimsenin yorumuna karışamazsın haddini ve yerini bileceksin defol kendi yorumunu altına sen benim görüşüme saygılı olacaksın ki başkasından saygı bekleyesin
Cevap sahibi+1 yılAnan seni dovse sapik zihniyetli lgbt yi savunmazdin pis spik
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath lgbt ❌❌
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath millete satasiyor gelip yorumlarda görüyorum seni kimsenin düşüncesine saygın yok edepsiz lgbtli
- +1 yıl
sapık sensin sana ne başkasından
Cevap sahibi+1 yılKudur şimdi daha bana yazamazsin
- +1 yıl
başkasına laf edene bende ederim
- +1 yıl
saygısız
- +1 yıl
sen kudur
- +1 yıl
ufacık beyniyle yorum yapıyor ezik
Cevap sahibi+1 yıl@İstilacıTürinsann ahahhah ne takıntılı tıp ya
Cevap sahibi+1 yıl@İstilacıTürinsann birde diğer hesaplardan geliyor dur şikayet edeyim de kapansın pis lezbyen
- +1 yıl
lez anandır gévşek
Cevap sahibi+1 yıl@İstilacıTürinsann sen kimsenin yorumuna saygı duymuyorsun haddini bilmenin zamanı geldi. Milletin yorumuna salça olamazsın sunepe. Kendi yorumunu yapacak susacaksin
- +1 yıl
hem saygı duy diyor hem kendi saygı duymuyor
- +1 yıl
duyarcı ºrp
Cevap sahibi+1 yıl@BedduaSavar eşcinsel senin anan ki senin gibi kızın altına yatan ospu yetistirmiş aynı kendi gibi pis lezbiyen anan
Cevap sahibi+1 yıl@BedduaSavar takıntılı hasta
Cevap sahibi+1 yıl@BedduaSavar işte böyle sçarım ağzına ben diğer sap olduklarına benzemek ağzının payını alır oturursun gtunun üstüne
- +1 yıl
sen hayırdır lan göť lalesi
- +1 yıl
iyice istekli çıktın
- +1 yıl
git de becersinler
Cevap sahibi+1 yıl@KorkakKimBelli engel yemelere doyamıyor ajdksks birde spik gibi yorumlarımı kontrol ediyor. Ben senin gibi sapkınlez değilim. Tercihim erkekler sen değilsin
Cevap sahibi+1 yılDırzo seni adam edecem merak etme aç tüm hesapları fjjddj
Cevap sahibi+1 yıl@KorkakKimBelli ne çok meraklısın kızların altına yatmaya pis spık
- +1 yıl
@xPsychopath Almak zorunda. Annesi de olsa babası da olsa almak zorunda. Anne baba evlat bu üçünün alacağı her karar birbirinin hayatını etkiler.
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılrahatsız ediyorsa sakin bir dille konuşmalısın diyeceğim ama...
00 Yorumla Lut kavmi aralarindaki 80 kişiye karşı çıkarmadigı icin hepsi helak oldu. şimdi soyle sen annenin yaptiği bu yanlişa bir kez bile itiraz etmessen ne olacak? bence karşı çık derim, dobra ve güçlü ol
07 Yorumla- +1 yıl
gidip yanardağın dibine ev yaparsan o yanardağ eline sonunda patlar bu saçmalığa inanmayı kesin artık hepsi gay lez olsaydı çoğalamazlardı
- +1 yıl
karadenizlilerde gidip barajın yanına ev yaptı seller altında kaldı hadi ona da zina yüzünden diyin o zaman
- +1 yıl
@xPsychopath yorumuna bayıldım şahanesin
- +1 yıl
Hadisi serifte lut kavminin fiilini yapani faili kisiyide oldürunüz diyosa, ve dinimizde ne buyuk gunahlarin başında yer aliyorsa, ve kadin kadinla erkek erkekle yetinirse ummetim helak olur diyen peygamber efendimizse, zina gunahi çogaldiğinda buyuk hastaliklarin çıktıği belirtiliuorsa dinimizde daha sakincali bisey olamaz diyorum.
- +1 yıl
biseksüelde olabilir
- +1 yıl
@xPsychopath İnsanlar cinselliklerinin peşinden bu kadar gidecek kadar azgınsa evlenip çocuk dünyaya getirmemeliler. Çocuk yapıp da ben canımın istediğini yaparım diyemezsin. O çocuğu sen doğuruyorsun. Sen istemeseydin dünyaya gelmezdi. Doğması sana bağlı yani. Onu dünyaya kendi isteğinle getirip de bu şekilde hayatına sıchamazsın.
- +1 yıl
@xPsychopath Ebeveyn olmak, anne baba olmak demek kendinden başka bir canlıya daha fazla önem vermek demektir. Kimse kimsenin hayatını mahvedemez. Psikolojisini bozamaz. Bir çocuk için küçükse eğer anne ve babasını başka kadın ve erkeklerle görmekle travmatik olabilir. Ama kalkıp da anne ve babasını hemcinsiyle bir arada görmek kaç yaşında olursa olsun travmatiktir. Çünkü eşcinsel ilişkide sana yer yoktur. Senin varlığına yer yoktur. Çocuk doğmaz o ilişkiden. Yani aslında eşcinsel bir kişi bunu yapmışsa demek ki çocuğunu da isteyerek yapmamış demek bu. Her şeyden önce hepimizin beyninde bir anne ve baba figürü var. 2 anne veya 2 baba figürü yok.
+1 yılLez olamaz çünkü seni doğurmuş belki senden saklamak istediği erkek arkadaşı vardır dikkat çekmesin diye kız ismini kullanmıştır
10 Yorumla
+1 yılKarışma bebeğim üzülme bu saatten sonra onu değiştiremezsin kendi haline bırak bişey deme yapacak bişey yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 830 cevap paylaştı. boş ver kadıncağızı öyle mutlu oluyor demek ki bende mini elbise giyince çok mutlu oluyorum
00 Yorumla
+1 yılallahın öküz tipli davar erkekleri ile birlikte olacağına bir kadınla olsun daha iyi
218 Yorumla- +1 yıl
Allahım bir erkekten bunu duymak beni çok şaşırttı ve kutluyorum bu öz eleştiriyi yaptığın için
- +1 yıl
@çikolata_ağacı öyle ama kendi hemcinslerimden nefret ediyorum bu yüzden
- +1 yıl
E sen peki buna göre diyelim ki annenle baban ayrıldı. Baban gitti yıllarca arkadaşım dediği kadim dostum dediği senin de amca amca dediğin bir adamla sevgili olsa ve ilişki yaşamış olsa bunu öğrensen bir kadınla takılmasından iyidir mi diyeceksin?
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden yaşasın kendi tercihi. Zaten içinde varsa öyle bir şey ben karşı çıksamda yapar
- +1 yıl
Ya her şeyi kendi tercihi diyerek sallayamayız. O senin baban. Baba dediğin kişi bunu yaptıktan sonra sevmeye saygı duymaya devam edecek misin?
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden yaptıktan sonra babam olduğu gerçeği değişecek mi? Hadi ben engel oldum nereye kadar olacağım? 7 24 yanında mı duracağım. ayrıca belli bir yaşın üstünde boşanmış bir kadın ile bir erkeği aynı kefeye koyman çok yanlış. boşanmış erkeğe kimsenin bakış açısı değişmez ama boşanmış kadına bu toplumun bakış açısı çok değişir.
- +1 yıl
Mesele boşanmış kadın/boşanmış erkek bakış açısı değil. Annenin/babanın homoseksüel olduğunu öğreniyorsun. Mesele bu.
- +1 yıl
Zaten baban olduğu gerçeği değişmediği için iğrenç bir durum ya.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden diyorum ki insan zaten eşcinsel olmaya karar verdiyse sen ne yapsan bunu değiştiremezsin bu onların tercihi. istediğin kadar yasakla baskıla ki boş yanlış bir şey. gene yapacak olan yapar. Birde baba babadır. Ayrıca eşcinselliği kötü bir şey gibi göstermen çok yanlış bir şey.
- +1 yıl
O zaten eşcinsel olmuş olsa yıllarca evli bir karşı cinsle evli kalıp, evlilik sürdürüp ondan çocuk yapmaz. Onun eşcinselliği doğuştan kırıtık olan, sakalları geç çıkan ereksiyon olamayan ya da göğüsleri düzgün çıkmayan, geç regli olan kadınsal şeylerden en ufak hazzı olmayan insanlar gibi değil. Öyle insanlar asla evlenemezler. Karşı cinsi hemcinsi gibi olur zerre çekici bulmaz ve yatmak istemez. Ama sen kalk yıllarca birlikte ol evli ol çocuk yap boşanınca eşcinsel ol bu sapkınlıktır.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden bence çok dar düşünüyorsun. eşcinselliği sanki bir hastalık bir sapkınlık olarak görmen çok yanlış
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden nasılki kimse sana niye eşcinsel değilsin diye baskı yapamazsa sende kimseye eşcinsellik kötüdür diye baskı yapamazsın. herkesin kendi hayat görüşü tarzı. senin hayat tarzına karışılmadığı sürece istediği gibi yaşarlar
- +1 yıl
Dar görüş falan değil. Eşcinsellik doğuştan gelen bir anomali. Beyniyle/ruhuyla bedeninin birbirini tutmaması. Tıpkı birçocuğun doğuştan beyin hasarıyla dünyaya gelip çocukluk yaşta şizofreni olması psikolojik hastalıklara sahip olması gibi. Doğuştan geliyor yani. Bu durumda ikisini de kötü göremeyiz toplumda aşağı göremeyiz ama hayatının uzun bir zamanını heteroseksüel yaşayıp da sonra bir anda eşcinselim demek işte bu sapkınlık.
- +1 yıl
Eşcinsellik kötüdür demiyorum ben sana. Doğduğu andan 40-45 yaşına kadar heteroseksüel yaşayıp, evlilik ve çocuk yapıp, heteroseksüel çiftler gibi ilişki yaşamış bir insan 40-45 yaşından sonra eşcinselim diyorsa bu iğrençliktir. Bu sapkınlıktır. Bana neden heteroseksüel doğdun diye soramazsın evet, Ben de başkasına sen neden eşcinselsin diye soramam evet ama sonradan neden oldun diyebilirim. Çünkü cinsel kimlik doğuştan kazanılır.
- +1 yıl
90 d cup beden sütyen takan eşcinsel tanıdığım var ve baya sakallı tanıdığım gay var ve aile baskısı kendini baskıladığı veya elalem ne der diye düşünüp evlenip evliliği öyle veya böyle biten ve sonra eee banane elalemden benimle mi mezara giderecek benim günahımdan kimene diyip kendi hayatını yaşayan insanlarda var sadece yazmak istedim
- +1 yıl
@çikolata_ağacı Anlıyorum. O zaman hayatlarıyla ilgili gereken sorumluluğu zamanında alacaklar. Başka insanların hayatını karartmayacaklar. Gerekli cesareti zamanında gösterecekler. Eğer cinsellik, cinsel kimlik onlar için uzun yıllar 1. planda değilse ölünceye kadar da 2. veya 3. planda kalmaya devam edebilir. Ama çok çok önemliyse en başında kendilerini belli etmeliler ve heterolarla evlenmemeliler.
- +1 yıl
Cinsel kimliği elinde olmayan nedenlerle hergün kimler kimler öldürülüyor şiddet görüyor bu dediğiniz ne kadar zor bir şey farkındasınız dimi Allah kimseye çaresizlik vermesin başınıza gelmeden bilemezsiniz bu yaşıma kadar büyük konuşmaktan çok korkmuşumdur bence size korkun kimsenin hikayesi daha bitmedi hala yaşıyorsunuz başınıza nelerin geleceğini bilmiyorsunuz eleştirirken yapıcı eleştiri hayata güzellik katar iyi günler dilerim
- +1 yıl
@çikolata_ağacı Bak o korku, o tehlike hala geçmiş değil. Aynı tehlike hala var. Ama şu an o tehlikeyi takmayıp yapabiliyorsa bunu o zaman da yapabilirdi. Anlatabildim mi? O yüzden onun sapkın olduğu gerçeğini değiştirmez.
+1 yılNormal şeyler bunlar tepki vermene gerek yok
50 YorumlaAllahım ne verirsen hayırlısını ver
40 Yorumlaİğrenç durum üzüldüm. senin adina
00 Yorumla
+1 yılSal kafasına göre takılsın
10 Yorumlakpagakpggpkagpk ne günlere kaldık
00 YorumlaMilf lesbians ahahahaha
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı. bırak yaşasın hayatını takılma.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılşimdilik bir şey bilmiyormuş gibi davran bence
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılbilmemezlik olarak devam et
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılErkekle takılmasından iyidir
012 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden kısas yapamazsn erkekle kadını bu olayda. Erkeğin yapması öyle bişeyi kadına göre dağlar kadar fark var
- +1 yıl
Ne gibi bir farkı var? İkisi de hemcinsiyle seks yapıyor işte. Babanı en yakın arkadaşıyla domalmış bir vaziyette bir hayal et gözünün önüne getir bakalım. Olayın kadını erkeği mi var?
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden la erkeğin güzel kardeşim olmasıyla kadını nasll bir tutuyosn
- +1 yıl
Aynı şey ne fark eder yahu? Farkı ne?
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden erkekğin erkekle yapması doğaya aykırı ikiside çubuklu mk
- +1 yıl
E ikisi de çukur olunca delik olunca doğaya aykırı olmuyor da çubuk olunca mı doğaya aykırı oluyor mk? :D :D :D :D :D
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden erkeğe bişe girince noldu fişi fişe taktn mk kısa devre yapar
- +1 yıl
E kadın kadına da bir şey sokamıyor seks olmuyor o zaman. La oğlum seks denilen şey bir şeye bir şeyin girmesi demek değildir. Ayrıca verdiğin fiş örneği saçma uygun değil. Gay erkekler seks yaparken biri kadın rolünü üstlenir içine alır diğeri erkek olur içine girer. Bu böyle dönüşümlü olarak devam eder. Eğer seksi içeri bir şeylerin girmesi olarak değerlendireceksek ve erkekler de birbirine sokabiliyorsa demek ki kısa devre olmuyor.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden nasıl kısa devre olmuyo gay lar ne peki kısa devre sonucu işte
- +1 yıl
Hiçbiri kısa devre değil. İkisi de seks yapıyorlar. Bir kadının erkekle takılması normaldir. Bir erkeğin kadınla takılması normaldir ama kadının kadınla erkeğin erkekle takılması anormaldir. Doğuştan gelen bir anomalidir. Sırf benimle yatmayan kadınlar hiçbir erkekle yatmasın diye düşünerek bunu erkekle takılmasından iyidir diyerek normalmiş gibi yapamazsın.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden tamam senin dediğin olsun:)
Düzgünce konuşun, anlatsın
00 Yorumla
+1 yıl40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıllütfen kıyamet kopsun artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmin misin? Belki erkekmkız ismiyle kaudetti
00 Yorumla
+1 yılBence annen nasil mutluysa onu yaşasın.
20 YorumlaPsikologa götür
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendi hayati normal karsila
00 Yorumla
+1 yıl@Derinsd ödlek gibi kaçmaya devam et
11 Yorumla- +1 yıl
boşuna engelleme zaten şikayet ettim görüşlerinde kalkıcak
+1 yıltrol soru
10 Yorumlanet olmadan birşeyyapma
00 YorumlaKarışmamalısın
00 Yorumla
+1 yıl@Derinsd anan kadar meraklı yok lez olmaya
00 Yorumla
+1 yılEe olamaz mi ayrilmis zaten
00 Yorumla
+1 yılEmin misin 😯
00 Yorumla
+1 yılAnnenin mı var yoksa babanın mı bunda emin olalım
00 Yorumla
+1 yılerkeklrmi olmalı
00 YorumlaNormql kqrsila
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle buna tam emin olman gerekmez mi?
00 Yorumla
+1 yılAl karşına sorgula
00 Yorumla
+1 yılSaygı duymak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Sana ne diye düşün
00 Yorumla
+1 yılAy midem bulandı
10 YorumlaNe kadar güzel