Babam annemi aldatıyor, kız benimle aynı yaşta kitlendim kaldım ne yapıcagımı bilmiyorum?

Ben 23 yaşındayım babamla çok aram yok aşırı dindar takılır lafa gelince çok muhafazakardır benim gezmeme kız arkadaşlarıma çok laf yapar hatta bazen yapmadığım şeyleri bile yapıyormuşum muamelesi yapar ben eve bağlı değilim çok bağım yok ama onlarla yaşıyorum sürekli kavga vs oda babamdan kaynaklı bir durum 3 ay öncesinde babamın bu kızla konuşmalarını görmüştüm kız cinsel içerikli konuşuyor babam kızım yaşındasın olmaz demiş sonra kız aradan geçtikten sonra tekrar yazmış bunlar konuşmaya devam ediyorlar ama tüm konuşma iğrenç gözümün önünden gitmiyor babam evde aşırı kavga çıkartıyor anneme bana kardeşlerime sanki tahammülü sıfır. babamdan asla para almam geçenlerde ehliyet al muhabbeti yaptım bana bu kadar kötü davranırken sana zırnık koklatmam dedi en öok zoruma gidende ben ve kardeşlerimin hakkını gidip karı kıza yedirmesi olur herhalde ve kız benim yaşımda babamda öok yüzüne bakılacak adam değil yani. Annemle babam aynı yatakta yatmıyor salonda yatıyor bazen uyuya kalıyorum tedirgin oluyorum bu ne iğrenç bir durum ya kız arkadaşlarımı bile evime alamıyorum konuştuğu kıza yazmayı düşündüm babamla konuşamayabilirim ya da ne dicem bilmiyorum bana daha sert davranır diyede korkuyorum arada kavga ederken asarım keserim vs diyor öyle çaresiz kaldım ki kimseyle paylaşamıyorum düşüncelerinize çok ihtiyacım var

Babam annemi aldatıyor, kız benimle aynı yaşta kitlendim kaldım ne yapıcagımı bilmiyorum?