Yalvarırım yardımcı olun, ölüm büyüsü gibi şey yapmış, yengem
Dayımın karısı yapmış, annem 6 eylül ölümden döndü zor, babam da bugün kötüleşti
Dayımın karısı yapmış, annem 6 eylül ölümden döndü zor, babam da bugün kötüleşti
Büyü diye bir şey yoktur, Kur'an-ı Kerim'de. Tesadüfen olabilir. Çok geçmiş olsun. Sakın hocalara, şuna buna para vermeyin. Büyü var diyen, Kur'an-ı Kerim'den habersiz yahut şarlatandır.
Önce rüyamda görmüştüm kaç kere gördüm, bugün de rüyamda annemle babama cin girdiğini gördüm, bugün de fal baktırdım o söyledi ben ona hiç rüyamı falan anlatmadım ben sustum o konuştu
Cevap
3Cevap
o nasıl bir şey? insanın yakın akrabası böyle kötü bir şey yapabilir mi? peki bundan emin misin?
Önce rüyamda görmüştüm kaç kere gördüm, bugün de rüyamda annemle babama cin girdiğini gördüm, bugün de fal baktırdım o söyledi ben ona hiç rüyamı falan anlatmadım ben sustum o konuştu
Nasil anladin ya benimden ailemin basi kucuklukten beri kaza belada
Valla ya bende ruyamda gordum kucukken de ruyamda annemlerin odasinda bir oda dolusu cin cikan siselerden gormustum
Yok ben baya baya evimizin önüne benim gözümün karşısında bi yaşlı çirkinduratlı karının annem babam ben ve kardeşimin olduğu sigara basılmış fotoyu toprağa gömdüğünü görmüştüm...
Tuhafmis peki buldun mu biseyler muska falan
Hayır aramadım bile, ama bugün rüya gördüm ve fal baktırdım ailem için, o dedi büyü olduğunu
Nasıl öğrendiğini söyle bende yardımcı olayım
Ne büyüsü yapıldığı belli mi
Bu tür şeylere inanmayın
Allahın cezası ya. hocalara falan danış istersen
Bulamıyorum güvenilir birisini, bu arada ben Azerbaycanlıyım, Baküde yaşıyorum
Yemin ederim durumlar hiç iyi değil, hem annem hem babam şu an çok kötü
bizde de büyü var canım anlayabiliyorum seni. benim tanıdığım biri var sorayım istersen
Yalvarırım sor, belki ben dua okursam ya da bi şeyler yaparsam olur
özele gelir misin sana isim vereyim
Geliyim gelmesine de nasıl yapcam?
gizliden çıksam istek atabilir misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?