Bir yakın arkadaş dediğim biri var aslında beni beğenmediğini farkettim ve ego tatmini için benimle olduğunu düşünüyorum
İmalı laflar ediyor bunu yüzüne dediğimde benim hatalarımı (kendine göre tabi) yüzüme vuruyor
Saçım kıvırcık mesela benden daha bakımsız saçlı bir kizi gösterip saçları seninkinden güzel diyor
Giyim tarzımda değişiklik yapmasında yardımcı olmasını istemiştim beğendiği şeyler bana daha küçük yaşta gibi hisettirdiğini ve ergence durduğunu dedim öyle bi konuşuyorki kendi haklı gibi çıkıyor sanki
Benim beğendiğim şeyler düşüncelerim ona göre değil ve kötü kadın muamelesi yapıyor bunu dediğimde beni m düşüncem böyle sen bilirsin diyor bana
Buraya kadar okuduysanız teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır. Olmadı.
Ne güzel benim arkadaşım tuhaf gerçekten
Liseden kalma sayılı arkadaşlar hariç , diğer yerlerde olan akradaşlıklar pek kalıcı olmuyor özünde hanımefendi.
İster sanaldan , ister reelden ya yeni insanlar tanımaya koyulacaksınız ya da hayat şartlarınızı değiştireceksiniz :)
Kıskanç veya inatçı insanla inanın hiç konuşulmaz. En özelinize kadar girip , size karışır.
Bu kız arkadaşım liseden ve daha önceki yakın arkadaşım ilkokuldan hep birlikte oturur ve ders çalışırdık onunla o da olmadı bazen bunları düşündüğümde kendimi değersiz hisediyorum
Evet kız en özelime kadar sorular soruyordu bunu 1hafta yanında kalınca daha iyi anladım
Aynısını benim de sevgilim yaşadı ve bunun yüzünden bir ara , aramız açıldı desem inanır mısın :) Toxic arkadaşlıkları bitirmek en garanti çözüm olur. Ne dert kalır ne de tasa :) Sen değerlisin , değersiz değilsin.
Teşekkür ederim yani kötü biri değil ama ilişkimiz tuhaf ve sürekli yaptığı şeyler imalar laf sokmalar ama en son benim için yaptığını demesi tuhaf gerçekten
Biri senin özeline giriyorsa ve senin güvendiğin kadar güvenmiyorsa o insandan arkadaş falan olmaz değerli dostum :)
İnsanlık apayrı bir konu güzel kardeşim benim. İyi olup olmamasına bakmamalı , sana olan hataşarı diz boyuna ulaşıp sürekli senin kalbini kırması , yerle bir etmesi çok mu doğru :( İyiliğin ve mentalin için onunla olan ilişkini bir şekilde kesmelisin :)
Sadece yaptığı şeyler hoşuma gitmiyor kendimi kötü hissetmemin nedeni de şu
En yakın saydığım kişiler neden bana karşı böyleler ki
Biri ilkokul diğeri de lise arkadaşım bir büyüdük ya biz
Size en yakın kim nasıl davranıyorsa , özünde sizi rencide edecek davranışlarda bulunabiliyorsa sizin bu kişiyi maalesef gözden çıkarmanız gerekebiliyor çünkü sizin ona güvendiğiniz kadar o size güvenmiyorsa , sizin ona özelinizi açtığınız kadar o size özelinizi açmıyorsa ve belki de sizinle konuşmamak için arada bir bahane bulabiliyor ya da bulmuyorsa bile dışarıya çıktığınızda sizin sahip olduğunuz bazı şeylerden dolayı kıskançlık duyabiliyor ise o ilişkiyi gözden geçirmenizde fayda var. Aile içerisinde bile daha kötüleri olabiliyor. Çocukluktan beri tanıyıp tanımamanız bir şey ifade etmez ki ben de çocukluk arkadaşımı görsem bile tanımam :D
Sana iyi davranan , gerçekten sana değer veren hangi arkadaşın olursa ona sen de iyi ol ve yapacağın değişiklikler ve akabinde oluşacak pozitifliğin etkisiyle de sanal veya reel arkadaşlık , bir istişare , konuşma , dertleşme gibi insani düşünüşler senin daha değerli olduğunu hissetmene neden olabilir :) Benim söylediğim sözler Beyhude biliyorum. Ama kendini değerli hisset çünkü öylesin :) Konuştuğun için teşekkür ederim.