Bir erkek kadının maaş kartını neden ister?

Yeni evliyim ve eşim maaş kartımı istiyor. Bu duruma şaşırdım. Işte ben yatirimdan falan anlıyorum, paramizi yatırım yapalim, kartin bende dursun ne zaman ne kadar istersen veririm falan diyor.

Yahu ben zaten erkekten para istememek icin ozgurce kendi parami harcamak icin okumuşum, emek vermişim onca zorlukla, saglik sorunlariyla.

Bir de kartimi ona verip surekli bana para ver diyeceğim. Bu nasil bir kafa? Bir erkek eşinin maaş kartini neden ister? Gider cuzdanimdan alir korkusuyla aldim guvenli bir yere sakladım bildiginiz.

Promosyon aldik bankadan ona da bir suru sey söyledi. Ben bu parayi yemiyorum, hayir icin bagisliyorum dedim. Bir zaman promosyon parasını almaya calisti. Ver dövize cevirelim bilmem ne.

Yahu para elbette lazım yatirimda lazim ama surekli bana bana olmaz ki. Ben Allah'tan korkarım. Sonra sende hic parani paylasmiyorsun, boyle olmaz ki falan dedi. Zaten ortak harcamalar icin para koyuyorum ortaya.

Bosanmayi düşünür oldum. Daha 2 ayliğız bu tavirlari beni rahatsiz ediyor. Cekip babamin evine gidecegim sanırım, sonra dava mi acarim bilmiyorum. Bir kadinin maaş kartini almak, bana ver ne demek?

Ben istersem veririm zaten. Ben anlamiyorum yatirimdan al benim de parami degerlendir ben derim, bunu istersem ben yaparim zaten. Ama zorla, israrla kartini bana ver diye her konunun maaş kartina baglanmasi beni rahatsiz ediyor.

Bir erkek kadının maaş kartını neden ister?