Erkeğin kadına maaşını sorması?

arkadaşlar ben öğretmenim atama bekliyorum yani 1,5 ay sonra kpss sınavım var tanışma aşamasında olduğum insan ise doktor kendisi laylaylom ilişkileri sevmediğini kendisine ve aile yapısına ters olduğnu bir ilişkiye başlayıp birbirimizi biraz daha tanıdıktan sonra ailelere söylemeyi ve de ciddi adımlar atmak istiyor kardeşleri de beni tanıyor, anlattı beni onlara. buraya kadar her şey iyi hoş çünkü bende evliliği uzatma taraftarı değilim fakat atanamazsam mecbur atanana kadar (bu yıllar da sürebilir) evlilik düşünmüyorum sevgili olurum ama evliliği işim olunca dşünüyorum o ise atanamasam bile evlenebileceğimizi evlendikten sonra da sınavlara hazırlanıp girebileceğimi destek olacağını söyledi yani böyle düşünen bir insan eşim illa çalıssın eve para getirsin diyen biri değil tamam bu da iyi bir şey fakat kafamı karıştıran soruları olmuştu bana laf arasında yazmıştı ki atanırsan maaş ne kadar alıyorsun ayıptır sorması? dedi bu beni soğuttu birde ayrı şehirlerdeyiz yanıma görüşmeye geldiğinde kalacak daire ayarlayacak kendisine tek başına benim bulunduğum yer ise tatil şehri gibi. demişti ki orda günübirlik daireler varmış bir gün gelip kalmayı düşünüyorum bende evet var güzel yerler sahil kenarı dedim bana sorduğu soru şu oldu kaç tll kirası peki? bu da beni soğuttu ve de şu soğuttu yazdı ki atanırsan bir yemek ısmarlarsın bana artık... yazdı. yahu sen okumuş koskoca doktor olmussun benim aldığım maaşın 2 katını alıyon ben daha öğrenciyim bir zahmet sen ısmarla yemeği dedim İÇİMDEN... kendisi hiç yemek vs ısmarlamıyor yemek yiyelim demiyor ama bana atanırsan yemek ısmarlarsın artık yazdı. sizce bu insan cimri mi? para da gözüm yok ama kızı sömüren erkekleri sevmem (bu konuda geçmişte dilim yandığı için)
Erkeğin kadına maaşını sorması?