Ulkemizde neden otostop hakkinda kotu dusunceler var genellikle? Bir erkek veya bir kiz gercekten muhtac olup bir yerden bir yere gitmek isteyemez mi? Onlara yardim etmemeli miyiz? Hic otostop cektiniz mi? Dusuncelerinizi bekliyorum.
Cevabın nedir?
19 yaşımda 3 arkadaşım ile birlikte Bodrum'a gitmiştik. Dönüşte paramızı son kuruşumuza kadar bitirdiğimiz için otostopla dönmek zorunda kalmıştık. Üstelik bizi alan araç Tofaş şahindi ve gelene kadar arabesk müzik dinlemek zorunda kalmıştık :) Hiç unutamam. Ayrıca çok şehirler arası yolculuk yapıyorum sadece bir kez aracıma otostop çeken birilerini aldım. Yol kenarında otostop çeken bir çift vardı. Tatilci olduklarına emin oldum o an ve aldım. Antalya çıkışından aldım ve İstanbul'a kadar birlikte geldik gayet eğlenceli tiplerdi. Arkadaş olduk halen görüşüyoruz. Fakat daha sonra çok otostop çekene rastladım ama almaya hiç cesaret edemedim.
08 Yorumla- +1 yıl
Insanlara guven olmuyor ki. Gercekten ihtiyaci olan sinava yetsmesi gereken okula yetismesi gereken cok insan var.
- +1 yıl
Ben birini arabaya alinca mutlu oluyorum yas onemli degil edilen dua yetiyor:)
- +1 yıl
Sen demek istedigimi anladin :)
- +1 yıl
Tesekkur ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılOtostop çektim zamanında çok yolculuk ettim Bodrum'da fakat insanlara güvenmek zor, Geçen gün Kartal'da bir dede aldım hava serindi adam sapık çıktı bildiğin taciz etti, zorla sarılmaya falan kalktı arabadan attım artık yaşına başına bakmadan, kısaca insan neyle karşılasacağını bilemiyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Dede mi iyi kurtulmussun
- +1 yıl
çok gerekmediği sürece almam bundan sonra kimseyi kısaca ağzım yandı bir kere :)
- +1 yıl
vay dedeye bak.. belli yaştan sonra huyu değiştirmiş:)))))))))))))))))))))))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu ;sabah video yayınlayıp intihar eden adamı izledim şimdi, ondan olsa gerek otostopla otopsiyi karıştırdım ya la :)
Hayır kızım girişimim bile olmadı. Otostop çekerek dünyayı gezen bir kadın vardı öldürdülerdi :) sanırım bunalıma giriyorum..00 Yorumla
+1 yılBu devirde insan kimseye güvenemiyor ki!.. Ne otostop çeken kişi bineceği arabadaki kişiye güvenebilir, ne de arabadaki kişi otostop çeken kişiye..
02 Yorumla- +1 yıl
Baska ulkeler bunu nasil yapiyor?
- +1 yıl
Cesaretliler demek ki. Şahsen ben yapamam.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
108Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGelinlikle dünya turuna çıkan ve Türkiye’de kaybolan İtalyan Sanatçı Pippa Bacca’nın cesedi Gebze’de bulundu. İtalyan sanatçının, tecavüz edilip boğularak öldürdüğü bildirildi.
https://arsiv.ntvmsnbc.com/news/283618.jpg
https://arsiv.ntvmsnbc.com/news/442607.asp
Ve bende gebzede yaşıyorum. sen tut dünyayı dolaş gebzeye gel tecavüz etsinler..12 Yorumla- +1 yıl
Bizim halk neden cinsel açlık yaşarsa anlamam
- +1 yıl
nedenmi? diğer ülkelerde cinsellik normalken bizim ülkemizde öcü gibi bakılıyorda ondan yani bir yönden bakarsak adamlarda haklı bunlar hep yokluktan ama uçkurunu tutamıycak kadar şerefsizlerde işte böyle şeylere kalkışıyor ama bu ablamızda biraz kaşınmış gibi keşke gebzenin nasıl biryer olduğunu bilseymişte gelseymiş, oo bide mc donalds'ın önünde otostop yapmış otostop yaptığı yer hiç tekin bir yer değil oralarda ne dolaplar dönüyor orada yolda kalsam 10km yürür yinede otostop yapmam
ben yazları babamın çalıştığı limanda babamla birlikte limanda tır şoförülğü yapıorum. mesai saatleri ben üniverstite örğrencisi olduğum için ve ehliyetsiz olduğum için sabah 8 den gece 12 ye kadar çalışıyorum babamda sabah 8 gece 9 a kadar çalışıo. limanda malum gemileri doldurup boşaltıyoruz antrepo depolarına. bizzat kendim çalıştığım tıra binlerce bayan almışımdır. gece saat 9 da limana gemi gelmiş hollandadan bayan mürettebatları olan gemilerde var. onlar gezmek istiyorlar ama liman sehire uzak olduğundan onları tıra alıp antrepoya giderken yol üstündeki minibüs durağına bırakıyoruz. yaklaşık olarak limandan 20 km ilerideki durağa kadın gece gece yürüyemez sonucta. ve çok mutlu oluyorlar. babamda alıyor. ama o yabancılarla anlasamıor. bunda abes bir durum yok bence. o tırcı kamyoncu hikayelerininde aslı yok. yurt dısında oluyor öyle seyler ve malum hayat kadını alırsan arabana kötü şeyler o zaman oluyor. bunda abes bir durum yok. bizzat ön yargıdan kaynaklanıor.
00 Yorumla
+1 yılhic otostop cekmedim, lakin cok otostop'cu aldim yoldan bir ara her gun alirdim aliskanlik olmustu. :)
hergun nereden buluyordun demeyin ogrenci duragi vardi İzmir bornovada, manisa yokusu baslangicinda.
izmirden gencler suleyman demirel univ giderken yada, bornovada ege univ de okuyanlar manisada oturur vesaire. o durak hep dolu olurdu.
gider duragin yakininda atlayim beyler kizlar gencler iste ogrenciye destek cok oldum hic birinden kotuluk gormedim.12 Yorumla- +1 yıl
Gurur duyuyoruz seninle :)
- +1 yıl
cok sevindirik oldum yuppii ! :)
+1 yılvalla daha bikaç gün önce ev arkadaşımla cıktık manisadan denizli, antalya, İzmir ve tekrar manisa yaptık toplam 30 tl yol parası cıktı cebimizden. çok da eğlendik. herkes mutlaka denemeli bence. ama kadınlar için çok daha tehlikeli olması sebebiyle tavsiye etmem
04 Yorumla- +1 yıl
ben cektim ama genellikle bayanlara ve yolda gördüğüm bayanları da aldım
- +1 yıl
o zaman sorun da yok. ben cok eğleniyorum şahsen :)
- +1 yıl
haydi su araba bir bayan olsun dediğim olur ya da direkt yanına giderim yolunuz su tarafa gidiyorsa götürebilir misiniz derim kimseden de kötülük görmedim Allah gördürmesin
- +1 yıl
Amin.
Çok çekmişliğim var, ama çok azının durmuşluğu var. Ankara'dan Adana'ya otostopla gittim. Otostop yaparak dünyayı gezen bir kadın vardı adını hatırlamadım şimdi. Hatırlarsınız, kadın ülkemizde tırcının biri tarafından tecavüze uğrayıp öldürülmüştü. Otostop hakkındaki kötü düşüncelerin temeli otostopu çeken değil, otostopçuyu alanlarda sıkıntı olması. :)
03 Yorumla- +1 yıl
Dogrudur yasadigim sehirde arabam var ama okudugum sehirde olmadigi icin bazen mecbur kaliyorum. Ama bugune kadar erkeklere cekmedim bu da onlarin fesatligindan olsun :)
- +1 yıl
Aynen bencede
+1 yılHiç yapmadım, almadım da ki zaten arabam da yok, otostopla ilgili bildiğim tek şey bknz: www.fullfilmhdizle.com/...dublaj-hd-film-izle.html :D (güzel film tavsiye ederim)
00 Yorumlabayanlar için problemli olabilir malum abazanlardan dolayı ama ben kendim otostop yaptım bir defa yolda kalmıştım beş parasızdım cepte para sıfır evden çok uzaktayım öğlen vakti temmuz ayı. Bir abi gelip beni almıştı çok utanmıştım ama lazım olur bak sana dedi 5 lira da para verdi :( onun dışında lisede öğlen okuldan kaçarken yapıyorduk da bu sonuncusu insanlık ölmemiş dedirtti
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. Dünyayı dolaşan bir insan olduğumdan ve bunun bir kısmını Türkiye'de olsun, herhangi farklı bir ülkede olsun, otostop ile gezdiğim için söyleyebilirim ki, çok büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Yine de, Türkiye (her konuda olduğu gibi) otostopun en sıkıntılı olduğu yer.
00 Yorumlaburada kamyoncular falan demişsiniz de bircogu işinde gücünde o adamların ve iyi niyetle insanları kamyona alırlar hatta bu sebeple gasp edilen kamyoncular var ön yargılı olmayın. ben de mecbur kalıp bindim birkac kere sadece kamyoncular yardımcı oldu
04 Yorumla- +1 yıl
kamyoncular sana bir sey yapacak değil heralde değil mi? gerçi belli olmaz da :)
- +1 yıl
Evet kamyoncular bana bir sey yapmaz o yüzden güvenilirlerdir. kız açısından bakacak olursak bana göre bir kız sadece kamyona degil hicbir taşıta binmemelidir ve bir insan kamyon sürdüğü icin kötü olmaz. senin gibi kızlar E5 kenarlarında kendini pazarladığı icin bazı kamyoncular yoldan çıkmış olabilir. tabi hepsine kefil degilim :)
- +1 yıl
sinirlendiğin için neden senin gibi kızlar diyosun? veyahut beni nerden tanıyosun da konusuyosun? Kişisel gelişim kitapları okumanı öneririm işe yarayacaktır.
yaş sınırına baktım 18-24 yazıyor büyük ihtimallede bilmezsin biz 80 kuşağı bir bu diziyle büyüdük bizde bu sebeple pek normal çağrışım yaptığı söylenemez :) bizlerden birine rastlama kısaca :)
https://www.youtube.com/watch?v=J5zEl8V2GGs02 Yorumla- +1 yıl
yas 21 yetisemedim evet :)
hayır hiç otostop çekmedim. yapı itibari ile ne minnet edicem ulan yürürüm daha iyi kafasında olduğumdan heralde. arabama otostop çeken birini alırkende kılık kıyafetine tipine bir bakarım ilk önce dünya hali ipsizi sapsızı var. kız veya erkek bir gafletten faydalanıp böbreği götürürse o sakat iş. bide ölmezsem toplu kıyım olur.
00 Yorumlaİzmir Aliağadan Bergamaya giderken Otostop Çeken bir genci almıştım. Adam Otostopu Hayatıyla birleştirmiş Eşini Otobüsle gönderiyo Kendi Otostop Çekiyo evamlı ole yapıyomus.
11 Yorumla- +1 yıl
Felsefe yapmis demekki kendine :))
hacettepede okuyup çekmedim diyen yalan söyler :) benim için bir. çeşit sosyal yardımlaşma türü. kimi görsem alırım. ancak bazen kızlar rahat durmayabiliyor ;)
12 Yorumla- +1 yıl
o onların amacsızlıgı
Ufak yerlerde insanlar hep bunu yapar ozellikle koylerden sehirlere gitmek icin.. Ama buyuk sehirlerde hem otostop cekenlerin bir kisminin amacinin baska olusu hemde buyuk sehirlerdeki insanlarin gormemis ve yardim sever olmayisi yamlis dusunceye sebep olur.
02 Yorumla- +1 yıl
bunu ilk kim buldu acaba insanca düşürsen bir insanı istediği yere götürüyorsun:)
Bence senin gibi güzel birinin otostop yapması yanlış çünkü bir erkeğin arabasına otostop yapan bir kadın bindiğinde erkeklerde o kadınla cinsel ilişkiye girme ihtiyaci uyanır sebebi budur tabiki iyi insanlarda var ama dediğim gibi senin gibi güzel birinin otostop çekmesi riskli
06 Yorumla- +1 yıl
Ortaokul mu?
- +1 yıl
Belli
- +1 yıl
yok ablacım ondan değil bosver sen :)
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılvalla cok cok zor durumda kalmazsam otostop cekmem
l*n kırmızı ışıkta duruyorum karşıdan karşıya gecmek ıcın araba önumde duruyor
gıdecegın yere bırakayım dıye
cok kez başıma geldı
boyle ınsanlar varken güvenmem kımseye10 Yorumla Sig beyinliler kaliptan kaliba sokuyor. Turkiyede yolda kalsan bile ve yahut yolun kenarinda dursan korna calip öküzün trene baktigi gibi bakis atiyorlar. Eğitim şart ^^
11 Yorumla- +1 yıl
Hal boyleyken bir de araba mi durduralim diyosun ha:)
+1 yılMüjde ar sağolsun istanbula gitmek için otostop çekmişti önce kamyon şoförü halletti sonra kahvehane ye girdi istanbula nasıl giderim diye sordu bütün kahvehane hep birlikte gösterelim anaaaam demişti sonrada bütün kahvehanedekilerin altından geçti... böyle filmler izleyip nasıl iyi düşünebiliriz
00 YorumlaBazı güzergahlar var artık onlar normalleşmiş mesela izmirde manisa arası sürekli otostop yapılır 20 dk yol bir sürü öğrenci gidiyor herkes de bilir ama şimdi yozgatta iki İngiliz kız yaparsa ne diim bilemedim :)))) ben alırım ama tek erkek olursa iki elemanı almam kızda çirkin olursa alırım :)
00 Yorumla
+1 yılFesat düşünen bir toplum
Hele ki afedersiniz ama +18 olarak olan sektör ve bu işi yapanların tercih ettiği yöntem olduğu için akla ilk fesatlık getiriyor
benim düşüncem bu111 Yorumla- +1 yıl
Bence gelistirmeliyiz bu durumu.
- +1 yıl
Ben bu toplumdan çok ümitli değilim ne yazık ki
- +1 yıl
Gun gelecek herkes otostop cekecek :)
- +1 yıl
Bununla ilgili roman hatta film ible olur güzel konu :)
sevdim düşünceni :D - +1 yıl
Nasil bir sey geldi aklina hemen kurgulayalim :)
- +1 yıl
Hmm tarzı ne olsun ona göre başlayım :)
- +1 yıl
Sen dusundm. dedn
- +1 yıl
bişiler yazmam sorun değil
tarz önemli sen onu söyle
bilim kurgu
korku vs - +1 yıl
Korku
- +1 yıl
Başlık otostopçu katil
buluğ çağından sonra kişilik bozukluğu yaşayan bir genç ( dışardan bunu kimse anlayamıyor gayet masum) üniversiteyi bırakıp sadece yolculuk yaparak seyahat etmeye karar veriyor.
Masumane bir duruşu ve mantıklı konuşmaları onu ele vermiyor.
tekirdağ da başlayacak yolculuğu
akşam saati saray ilçesine yakı nbir yolda yürürken otostop çekmeye başlıyor
bir araç duruyor genç bir adam aracına alıyor onu
devam edeyim mi ilgini çekti mi - +1 yıl
ilgini çekmedi galiba :)
+1 yılasla binmem tanımadığım bilmediğim kişinin arabasına.. yolda bile arabasını durdurtup soru soranlardan bile tedirgin oluyorum.. zaman kötü güvenilmiyor herkese
en güzeli yürürüm daha iyi..01 Yorumla- +1 yıl
Ee sen de haklisin bir yandan.
Öğrenciyken canakkaleden izmire otostopla çok gitmisligimiz var arkadaşlarla.. Sağolsun çok nadir geçip gidenler olurdu hep alırlardı bende sürekli alıyorum yolda birini gorursem insansız neticede ayni yöne gidiyorsak sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak tır ya da kamyon gibi araçlara binmeye yeltenen ya da binmek isteyen bayan arkadaşlarımıza sesleniyorum o araçlara kız binip dul çıkanlardan yeni bir tırcılar kamyoncular federasyonu oluşur:d
01 Yorumla- +1 yıl
Şükür yarabbim onlardan değilim :)
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCekmedim ama okul cikisi liseli cocuklar bizim orada cok duruyor otostop icin
12 Yorumla- +1 yıl
Yazik onlari bir alan olsa:)
+1 yılArabayla giderken yol kenarında güzel bir bayanın el kaldırmasıyla gideceği yerin yakınlarından geçeceğimin denk gelmesi üzerine arabama binmesi ve yol boyu muhabbet etmek. :)
Ama yok öyle birşey. (:00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılYurt dışında Otostopçunun ile bir ülkeden diğer ülkeye gidiyor insanlar. burada arka mahalleye gitmek için bile Otostop çekilmez :))
00 Yorumla insanlara güven olmadığı için bu kültür yerleşmemiş ülkemizde.
bizim üniversitede çok yaygındı o ayrı01 Yorumla- +1 yıl
Bizim universitede de oyle :)
ben yolda gördüğüm insanları işim el verdiği sürece alırım. bugüne kadar da hiç sıkıntı yaşamadım. ama ben öğrencilik zamanımda çok yaptım. şimdi yaparmıyım bilmiyorum.. yine birisi denk gelsin yine arabama alırım.
00 Yorumla
+1 yılBizim unideki bütün kızlar çekiyor ruh halime göre bazen alıyorum arabaya bazen almıyorum :-D arka koltuğa dönüp baktığım da sürekli kağıtta yazılı numara buluyorum :-D deliler deli :-D
06 Yorumla- +1 yıl
zapıklar :)
- +1 yıl
Katılıyorum bugün sapığın teki neler yaptı yolun köşesinde durmazsan atlarım diyor :-D
- +1 yıl
sen dikkat et de :)
- +1 yıl
Korkuyorum zaten ya ne olur ne olmaz erkek başıma aman Yarabbim :-D
- +1 yıl
Parcalarlar seni yavrum ):
- +1 yıl
Bende ondan korkuyorum işte :-D pıçak çekip tecavüz falan etse düşüncesi bile kötü tenha yollar sonuçta :-D :-D
+1 yılwww.aktifhaber.com/...z-ederek-oldurdu-164634h.htm bu haberi bastan sona bir oku. Burasi turkiye.
00 YorumlaYardım etmeliyiz ama arabana alsan 1 bıçak çekse sen iptal :D
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen iptal :) o da sans meselesi artik
Elimden geldikce yardim ediyorum genellikle ogrenci oluyolar :-)
12 Yorumla- +1 yıl
sana çok tesekkur ederiz :)
Aile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı. Bizim arkadaş hem Türkiye içinde, hem de yurtdışında yaptı, ne dayak yedi ne tecavüze uğradı...
... Otostopeus korumuş...00 Yorumla
+1 yıldemekki cebinde parası yokki otostop çekiyor kız, ben olsam arabaya alırım sonra bide sıcak kahve ısmarlarım :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sıcak kahve mi ya :)
- +1 yıl
ne gülüyonn :)
- Aile & Toplum konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılBen otostop çekmiştim. Ama uzun yolculuk değildi :) otostop çekilebilir ama kızlar için bişey diyemem
04 Yorumla- +1 yıl
Al iste neden kizlar cekemez mi
- +1 yıl
Al işte hemen yanlış anladın :( böyle kötü düşünceli olmayın. İşte otostop çekmezler kötü düşünen kızlar..
- +1 yıl
onlar cekmesin ya da niyetlerini beli etsnler o zaman
- +1 yıl
İşte ben de o yüzden kızlar için bişey diyemem demiştim. Bugüne dek otostop çeken hiç kız görmedim.
Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Bugün otostop yapan genc birini arabaya aldim adam bir kokuyor bir kokuyorduki adami indirdin bütün camlari actim yarim saat sonra koku ancak gitti araç parfumu sıkmama rağmen
02 Yorumla- +1 yıl
sebebi neydi acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yıllisede eve gelişi full otostop çekerdik arkadaşlarla ışıkta, öğrenciyiz diye hemen alırlardı adamlar sağolsunlar, bir gün hocalara yakalandık bir daha çekmeyeceksiniz dediler sonra bıraktık
00 Yorumla
+1 yılBen yolda birini görürsem alırım genelde otostop cekip cekmemesi farketmez biri dediğim erkek tabiki kızların %90 ı böyle bir şeyi yanlış anlar ben cekebilirmiyim cekemem kesinlikle :) 20 km yürüdüğümü bilirim ben bilet gişesi bulamadığımdan :)
00 Yorumlaablam treni kaçırdığı için ankaradan eskişehire otostopla geldi 3 araba değiştirdim çok değişik güzel bir duygu diyor :D
00 YorumlaAdamın teki otostop çeken birini almış genç daha sonra bunu öldürmüş yaaaaa işte bu yüzden otostop güvenli değil tek başına bir kız olsa belki
10 YorumlaHerkesin insan olduğunu düşünüyoruz ama kimin nasıl insan olduğunu bilmiyoruz. Ha tanıdık bildik olur o ayrı mesele.
00 Yorumla
+1 yılHiç çekmedim kanka hep yürüdüm :D bu tipimle kimse otostopta çektirtmiyo yav :D
02 Yorumla- +1 yıl
Söz yolda görürsem alcam seni kız :)
- +1 yıl
olar bea sağolasın :D Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versim :D
Hayatımın bir dönemi otostopla geçti, ters bir tarafını göremedim ama türkiyede çok ender çekmişimdir
00 YorumlaBen otostop cektim genel olarak almiyor insanlar ve haklilar guven olgusunu yitirmek uzere ve belkide yitirmis bir toplumuz normal almamalari keske toplumdaki guven duzeyi artsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazi mal oglanlar kampus girisinde otostop ceken kizlari aliyor bir halt ederim numara alirim dusuncesiyle bisey yapamiyolar tabi ben gidiyorum direk ne kadar adam varsa dolduruyom kizlari bindirmiyom sen binme diyoruum polo ya 8 kisi sigiyolar
01 Yorumla- +1 yıl
en iyisi :)
+1 yılBalıkesir - Altınoluk - Ayvalık üçgeninde çok otostop çektim. Paramda vardı cebimde. Egleniyorduk arkadaslarla.
02 Yorumla- +1 yıl
Ee yani guzel olur:)
- +1 yıl
Harley kafilesi almıştı bizi onu unutamadım hiç. mükemmeldi.18 motor Balıkesir'den Altınluk'a kadar :D
Kadın gelınlıkle ingiltereden cıktı yuruyerek türkiyeye geldi kocaeli taraflarında kamyoncu tecavuz edıp oldurdu düşün kadın ülke değiştirio bşy olmuo tr de anında oldurduler sen dusun gerisini o dediğin avrupada olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende dusunuyorum bir ara , cok mantıklı bence ve mutlaka iyi niyetli insanlarında var olduguna inanıyorum :))
00 Yorumla Ben cekmedim baba cektiler ama bayagi cektiler TIR soforu olunca denk geliyor. Iyi de ekmek cikiyor :)
00 Yorumla
+1 yılvalla on numara çekerim reis hatta bir gün memlekete giittiğimde şehire gidemedim babamlar kaçmış arabayla beni almamış giderken ve gelirken aynı arabaya çektim otostopu güzeldi :)
00 Yorumlaooo üniv yıllarımda çok. hatta eskiden yolda duran genç yaşlı kim varsada aliyordum yolda koymazdım ama birinde koltuğu parçalamışlar hayvanlar diğerini boşver daha almiyorum.
00 Yorumla
+1 yılinsanlar kötü ya bu devirde babana güvenemezken diğerlerine nasıl güvenesin :)
00 Yorumla
+1 yılÇektikçe uzayan, uzadıkça bezdiren, bezdikçe umutla beklenen, bekledikçe bir türlü gelmeyen yegane şeydir
00 Yorumla
+1 yılKadına çekmişliğim var ama bir erkek yanlış anlayabilir. Biliyorsunuz Türk erkekleri bu eğilim içindeler maalesef.
00 Yorumlael beraber çekerlim knka bırak kim düşünürse düşünsün
01 Yorumla- +1 yıl
cekelim :)
Öğrencinin parasız toplu taşıma aracı hey gidi günler
02 Yorumla- +1 yıl
benim :)
Otostopcu kizi allldiimm birgünnnnnn... Vede 600 km yol gittik... Eli elime deymedi... Yazik günah
010 Yorumla- +1 yıl
600 km mi :)
- +1 yıl
Helal sana:)
- +1 yıl
Al iste bak senin gibiler yuzunden boyle oluyor:)
- +1 yıl
He tamam hakkin var yani tabii
- +1 yıl
Yok sen direksiyonuna sahip cik hadi
+1 yılevt çektim. bir ilçeye gidiyodum. saat geç olmuştu, araç yoktu mecbur çekmek zorundaydım
02 Yorumla- +1 yıl
bir sey yaptilar mi yok:) ee ne guzel iste
- +1 yıl
yani.. insanlık öldü mü:)
+1 yılbir erkek olmama rağmen ben bile yapmiyorum düşün artık gerisini.
05 Yorumla- +1 yıl
Yapsan ne olcak ki?
- +1 yıl
Adama sikerler Cevdet. sikerler...
- +1 yıl
Bayanlara cek sen de :)
- +1 yıl
Hee onlarda cekmemi bekliyorlardı. Hic alirlarmi (:
- +1 yıl
Sans
Ya otostop değil de bir program var gitmek istediğin yere götürüyorlar seni ama bir tane kız ilan vermemiş hep abazalar ilan vermiş. Duşun artık in mi cin mi sapık mı
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem