Hani dikkat edin istedim.. Bir zamanlar "arkadaşım" dediğiniz insanın hayatındaki biriyle yanlış bir ilişki içinde bulunmayın.. Sarı çıyanlara karşı uyanık olun..

"Adını ka*hpe koydum, bırak hep öyle kalsın.."
Hani dikkat edin istedim.. Bir zamanlar "arkadaşım" dediğiniz insanın hayatındaki biriyle yanlış bir ilişki içinde bulunmayın.. Sarı çıyanlara karşı uyanık olun..

"Adını ka*hpe koydum, bırak hep öyle kalsın.."
Offf bu biraz ağır olmuş 🙄
Arkadaşlarım doğru ve kaliteli insanlardır. ha aksi çıkarsa hayatımda bir saniye bile yeri olmaz ve bu konuda İnan ki ağzım yandı ve bana büyük bir ders oldu bundan böyle yoğurdu bile üfleyerek yiyorum emin ol.✌🏻
Dikkat edin.. Yuva bozanlar var.. 😂
Arkadaşlarım azdır ama özdür derler ya ondan işte, 3 4 kişiyiz ama yıllardır bağlıyız bir-birimize.
Bu nasıl bir soru detayı tiryaki yakıştıramadım sana. Gerçekten ayıp. Bir erkeğin biten bir ilişkinin ardından "sarı çıyan" gibi iğrenç hitap şekliyle bu kadar iğrençleşmesi.. ilişki yaşanmaması gereken erkek örneklerinin başını çekiyorsun şu an. Bazen susmayı bilmek gerekiyor.
Evet evet.. Mutlaka öyle..
Herkes her türlü haltı yer, bütün rezilliği yapar, alçaklaşır ama bunları dile getiren suçlu olur.. 😄
Çok dürüst ve adil bir görüş olmuş gerçekten.. Tebrik ederim..

Seçiciyim bu konuda 😃
Bir yerde bir şeylerin üzerine sineklerin üşüştüğünü görürsen, bil ki orada bir b*kluk var.. Çokluk bu anlamda da kötü.. 😄
Ne demek efendim.. Lafı olmaz.. 😄
Pek sayılmazdım aslında ama.. 😄
Arada olur öyle şeyler.. 😄
Hayır, nerde çürük elma beni bulur.
Cevap
10Cevap
Başarılıyım
Arkadaş seçimlerimde kendimce başarılıyım sadece her şey gibi onunda bir son kullanım tarihi var. Kafaların uyusmadigi noktada bitmesi kadar doğal bir sey yok.
Sorun tarihte değil.. Kafalar uyuşsa da bazı kırılma anlarında verilen kararlar belirliyor gidişatı..
Herkesin kırılma noktası bir değil işte. Kimi kırilma noktası diyor kimi son kullanım tarihi. Neticede bitiyor
Tarihse eğer belirleyici olan, hiç olmamış demektir zaten.. Gerisi bahanedir sadece bazıları için..
Evet doğru pamuk ipliğine bağli kurulan arkadaşlıklar için yapılan sunulan her şey bahane oluyor.
Neyseki her ilişkime olduğu gibi arkadaşlığıma da güçlü bağlarla bağlıyımdır.. Pamuk gibi olanlar düşünsün..
Tebrikler o halde.
Tebrik bizden..
Burada iki tane embesil kız tanıdım, tanımaz olaydım. Birisi öğretmenim der, öğrencisinin fotoğrafını atıp, bunu şu erkeğe at der sonra bu kızdan nefret ediyorum desin. Böyle kişiler cidden öğretmen olmasın ya. Öğretmen ya güya hayatımı öğrenmeye çalışır ve gtünden şizofrenler gibi hayatımı uydurur. Böyle ruh hastaları ile bir bok olunmaz. Bir kız daha tanıdım aynı kafa, aynı şizofrenlik. Bir de köpeklerini salarlar üzerine. Detay efsane güzel bu arada.
Başarılıyım. Mesela hiç bir arkadasım bu sekılde arkamdan konuşmadı. Bu benım ve arkadaşlarımın kalitesini gosterır sanırım
Böyle olan birinin arkasından methiyeler mi dizelim..
Yok sayabilirsin. Sonucta arkadaşlık / sevgili olayı bitmiş.
Arkasından atıp tutmak sana bir şey katıyor mu?
Katıyor diyorsan devam et
Bu da yapı meselesi.. Tutan da var tutamayan da.. O yüzden kalitenin göstergesini başka şeylerle tanımla..
Kişinin kalitesi cevresınde nasıl davrandığı ve kendıne olan saygısı ile ölçülür.
Başka nasıl tanımlayabiliriz 🤔 kilosuna göre mi , kara kaş kara gözüne göre mi?
Adını dahi bilmiyorum ve dısardan gözlemlediğim kadarıyla söylüyorum bunları.
Çevrem de bu tarz davranış sergileyen birisi olsa sohbeti keserim. Ne eski ilişkisine saygısı var ne arkadaşlarına demek kı kendısıne de yok der keserim sohbeti.
Arkadaslıgı bitince ya da sevgilisinden ayrılınca laf sokan birisine ‘ ooo kral ya ne laf soktu , ne iğledi ‘ demem.
Aksine iyi ki bitmiş kıza ya da arkadaşına yazık. Bu adamın kendısıne dahi saygısı yok yaşanmış şeylere iyi ya da kotu nasıl saygısı olsun derim.
Her ilişki de arkadaşlık da bitebilir.. Her bitenin arkasından laf sokmak, iğnelemek kimsenin haddi değil..
Tabi bilmeden, ezbere konuşursan havada kalır.. Kime ve neden söylediğimden de bi'habersin mesela.. O yüzden çok da kaideye alınacak bir cevap değildi bu..
Ben sadece bu paylaşımına istinaden yazmadım kı. Genel olarak yapıyorsun bunu.
Sevgılı iken gökyüzüm , ışığım ayrılınca çiyan yılan.
Kişilere takılmıyorum ki senin şu davranışın çok itici.
Yaşandı bitti her ne yaşandıysa eyvallah diyebilmektir karakter.
Yoksa banane senın sanal ilişkinden sanal arkadaşlığından.
Konu senin arkadaşlık bitince ya da sevgiliden ayrılınca olan tutumun.
Çok çocukça
Şimdi sana tutup burada özelimi anlatacak değilim.. Kaldı ki yukarda söyledim susulması gereken yerleri, içimize atacakları.. Bazen de taşıp tutamadıkları olur insanın..
Her şeye eywallah demek de bana göre değil..
Anlatma zaten özelin kımseyi ilgilendirmez. Konu her şey değil bir zamanlar değer verdiğin insan. Hanı herkesten üstün tuttuğun , benim dediğin kadından bahsedıyoruz.
Neyse kardesım Allah bu tarz insanlardan uzak tutsun bizi ne diyim. Hayırlı gecelerin olsun
Buz dağı gibi.. Görünmeyen yerlerini görünce böyle oluyorsa demek ki..
Bakış açıları biraz daha genişletmek gerekiyor galiba.. Çünkü oldukça dar..
Hayırlı geceler..
dikkat ederim evet Zaten sayılı arkadaşım da vardır.. sonu pek değişik olmuş sari ciyan derken 😂
Her peynirin aynı olmadığı gibi, her sarı da aynı değil tabii ki.. 😄
Merhaba. Başarılıyımdır arkadaş olmadan önce sıcakkanlı olup konuşsam bile analiz ederim. Mantığıma uymayan davranışta bulunan kişilere yol veririm. Mesela birlikte çalıştığım başkana sırf yalakalık yaptı diye silmiştim
Of of of… Soruya bak…😳😳😳
Arkadaşlarımı doğru insanlardan seçerim. Aksini yaşatmasın Allah
O biçim.. 😄
Pek başarılı olduğum söylenmez. Kimi doğru, iyi bulsam sonrasında ne tür bir insan olduğunu hareketleriyle belli etmeye başlıyor. İlk başta tanıdığım o kişiden eser kalmıyor. Başta "asla yapmaz" dediğim her şeyi sonradan yapmaya başlıyorlar
Göndermeli soru mu bu 😂
Arkadaş konusunda seçiciyim başım pek ağrımaz
Gözüm kapalı vurdum ben.. Ses nerden çıkar, bilemem.. 😄
23 yıllık arkadaşım ile hala beraberiz.
İyi ki var. Bir tane ama bin kişiye bedel 👌 Bu demek oluyor ki arkadaş seçiminde başarılıyım😌
Başarılı olduğumu düşünüyorum. Ama yanılma payı olabiliyor her zaman. Dikkatli ve temkinliyim her zaman kolay yaklaşmıyorum. Hele ki tutarsızlık gördüğüm yere hiç yaklaşmıyorum..
İnsanlar kısa bir sohbette rengini belli ediyor.. Oyüzden ilk izlenim benim için çok önemlidir.. Arkadaş seçiminde olabildiğince dikkat ederim..
Çoğunlukla evet. İnsanlarla 2 dk vakit geçirince ne olduklarını az çok anlayabiyorum. Yine de arada fire verebiliyorum çünkü bazıları çok iyi kamufule oluyor.
Beni yaniltan bir arkadasim olmadi sukur. Arkadasim demem icin epey bir merhalelerden gecmesi gerekir. Oraya gelen muhabbet de kolay kolay bozulmuyor.
Ben kimseye tam olarak arkadaşım demem 😂 abi bugün bir şey paylaşsan ertesi gün başkasında. İnsanlar dost kalma amacıyla yaklaşmıyor ki. En iyisi herkese güler yüzlü olmak ve biraz da mesafe.
tecrübe ile öğrendim, değilim. delirmiş gibi iyi niyetle koyuluyorum her insan ilişkisine. sonuç b*k gibi yahu!
Birkaç arkadaşım bir de dostum var. Onun dışında arkadaş canlısı değilim. Soğuk ve mesafeli biriyim. Samimiyet kurmak istemiyorum.
Yanarlı dönerli insan çok maalesef bu yüzden dikkat ediyorum az insan çok huzur sevmiyorum kuru kalabalığı
Bunlar ne kadar şık hareketler😂aman Allah'ım kalite kaliteli 😬😬😂
Kalite kontrolcü müsün.. 😄
Yok ya kendi halimde ayakcıyım😬😬
Yüzüne gülüp arkandan bir sürü iş çevirenlerin dünyası bu dünya o yüzden uzaktan uzağa sadece selam verip geçerim.
Aiiyyyy kim bu sarı çıyan 😱uzun soluklu arkadaşlıklarım yoktur, ay da yılda bir görüştüklerim vardır.
Ya lütfen söyle lütfen 😞
Kess.. 😄
Çok kabasın😒
Çok şükür.. 😄
Beni sarı çıyan sandın galiba ama değilim 😂ama az çok tahmin ediyorum kim olduğunu
İyiyimdir egoist adamalra gıcık olurum hemen uzaklaşirim
Hemcinsim de başarılı ama karşıt cinste başarısız. 🤣🤣🤣
Hiç beceremem iyi niyetten kaybediyorum o yüzden herkese yol verdim kafam rahat arkadaş edinmiyorum kimseye hayatımda kalıcı yer vermiyorum
Iıh pek değil, hatta hiç değil. Başaramadık 😅
İncinirsin.. 😄
İncindik.. 😄
Çok değilim genelde çıkar arkadaşlığına dayalı olduğunu fark edip bitiririm
18 yıl oldu.. dengelerimiz bir, doğrularımız aynı.
Bazen yanilabiliyorum, insanım nihayetinde...
Evet başarılıyım
Galiba evette nokta atışları bazen tutmuyor
Başarılıyım ama arada şaşarız insanız 🤪
Bu konuda başarılıyım
Evet başarılıyım 🤞🥂
Bazıları iyi rol yapıyor anlayamıyorum
Büyük oranda başarılıyım
Sanıyorum ki evet
Değilim.
basariliyim
Arkadaşım pek yoktur
Kız konusunda evet