Ben mesela lisede samimi olduğum grupla konuşmazken, o zaman samimi olmadıklarım ile şimdi sıkı sıkıya dost oldum. Demek ki hiç insan tanıyamamışım 🤭#TersySoruyor
Toy olduğumuz zamanlarda birkaç yanlış seçimim oldu ama erken fark ettiğim için bir sıkıntı yaşamadım. :D Yıllar sonra ( son 2 senedir diyeyim ) ise insan sarraflığı konusunda biraz profesyonel olunca, çok iyi seçimler yapıp kelimenin tam anlamıyla " tek atıyorum " diyebilirim. Şu ana kadar pişman eden olmadı.. Eğer olursa da yine bir ders çıkarmış olacağım..
Maalesef... Küçükken okulda tanıştığım arkadaşım, son yıllarda benden çok fazla para koparmaya başladı. Ne zaman beni arasa param için çağırır. (Bahsettiğim arkadaş hemcinsim). Son zamanlarda ortak yapmamaya, benden harcatmaya başladı. Bıktım, eve hep beş parasız dönmeye başladım. Başımı belaya sokuyor. Arkadaşlığı bitirmeye çalışıyorum, peşimi bir türlü bırakmıyor. 4 gündür para meselesi nedeniyle kavgalıyız. Ramazan'a günler kala, bu mesele yüzünden arabamla az daha kamyonun altına giriyordum!!! O gün stres, üzüntü, sinir krizi tavan yaptı! Yarın öbür gün benim iş yerine gelirse, her an sinirler tavan yapacak!
Lisede hiç doğru arkadaş seçimi yapmazdım. Ama lise sonda gerçek arkadaşlar diyebileceğim insanlarla arkadaşlık kurdum ve hâlâ arkadaşlığımız bitmedi. Artık doğru seçim yapıyorum, bu yüzden de Az ve öz.
6 senedir sadece bir kere tartıştık ciddi bir şekilde bunun doğru arkadaşlar seçmemle alakası olduğunu düşünüyorum yoksa daha çok kavga ederdim duramazdım 😂
Sanırım bu konuda şanslıyım. Yaklaşık 30 yıllık dostlarımla hala iyi bir dostluk içerisin de oluşum harika bir şey.🙂 Bu arada sen tanımış olabilirsin, insanlar da, değişmiş olabilir.🙂