Bu ailenin hastalığı nedir?

bir baba düşünün sizi sevdiğini söylüyor 2 gün sonra zorbalık yapmaya başlıyor bağnaz adam hiçbir şeyden anlamıyor kendi evladının merak ettiği şeyleri ona soru sormasına bile karşı çıkıyor birde utanmadan bu soruyu bana nasıl sorarsın sormadan önce düşüneceksin ona göre soracaksın diyor işine gelmesi gerektiği için verecek cevabı yok kıvırıyor yani. yeri geliyor arkanızdan yüzünüze söylemeyeceği şeyleri başkalarına anlatıyor (size düşman) havalara giriyor yeri geliyor başkalarının yanında sizi rencide ediyor o başkaları da bunu belki şaka olarak anlayıp gülüyorlar oysa karşındakinin ne düşündüğü umurlarında değil sözde sana iyi davranıyorlarmış yani iyi insanmış bunlar. benim beynime kan sıçratansa tüm bu embesilliklerden sonra hiçbir şey olmamış yaşanmamış gibi sanki bunlarla dışarıdan gelip ansızın tanışmışım gibi tavır alıyorlar her şey unutuldu biz seni seviyoruz sen bizim oğlumuzsun bu nasıl gurursuzluk nasıl bir ikiyüzlülük lan daha dün benim hayatımı sktin attın onurumu gururumu zedeledin ne ailesi babası ulan şimdi böyle bir aileden uzakta yaşıyorsun kendilerine yaklaştırmak için strateji düşünüyorlar yani sil baştan. bana söyler misiniz bunların hastalığı nedir?

Bu ailenin hastalığı nedir?