lens kullaniyorum yine 2 senedir. biraz takintiliyim gözüme kedi tüyü kacmisti aldim. lensleri cikartirken kuruntu yaptim göz bebegimde bir sey var falan sandim doktora. gittim hemen cok sükür bir sikinti cikmadi. 1 hafta oldu. az önce oturdugum yerde panik yapip aglama tuttu yine gözümde sanki gölgenme var sanip kafamda kötü senaryolar kurup panik yapiyorum. halbu ki 1 hafta önce doktordaydim. psikolojik diyorlar, insan beyni bu kadar oynuyor mu insanla ya. nasil gecer
😩
😩
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
büyük ihtimalle obsesifsin yani takıntılı düşünceler merak etme bir şey olmaz ben 5 yıldır kullanıyorum uyuyorum banyoya giriyorum bir şey olmuyor en fazla gözünün arkasına kaçar sonra geri gelir o da en fazla gözünü deli gibi ovalamadınız sürece öyle bir şey de yaşamazsın
❤️ ayy icimi rahatlattin🙏🏻. aslinda lensle bir sorunum yok. sorun takintilarim da. mesela lensi cikartiyorum gözümde bi gölgelenme oluyormus gibi, ya da lenslerj cikartinca net görmedigim icin bi sikinti var saniyorum. beynim öyle algiliyor bu sefer gercekten öyle görüyorum🤦🏻♀️ panik yapip agliyorum kocaman kizim💆🏻♀️
evet özellikle arka kameradan flaşla çekiyorsan gözün alt kısımlarında falan beyaz bulut gibi bi gölge olur o ışıktan kaynaklı herkeste oluyor
ay evett. iste ben o an gecmicek daha kötü olucak gibi düsünelere kapiliyorum. Ama Şu an cok daha iyiym. büyük ihtimal bende ki psikolojik. cok tesekkür ederim yorumlarin icin , iyi ki varsiniz ❤️ sacma sapan yorumlar da gelebilirdi😑
rica ederim❤️
Normaldir bazı konularda takıntı yapıyoruz bende önceden korkardım lensi kullana kullana geçti bu korkularım. Panik olduğum zaman kendime şunu soruyorum "şu an gerçekten böyle bir şey var mı, varsa ne yapabilirim?" Bu soruları bi doktordan öğrendim ve düşünüp gerçek olmadığını anlamami sağlıyor.
ya ne güzel yazmissin❤️ o an sagilikli düsünemiyorum. sadece kötü ihtimaller geliyor aklima. beynimden gecirdiklerim gercekmis gibi yasiyorum.🤦🏻♀️ mesela gölgelenme var gözümün önünde diyorum bakiyorum yarim saat sonra normal
Beyinle ilgili biliyor musun. Bir şeyi çok düşünürsek hayal mi gerçek mi ayırt edemez beyin ona gore korku salgılar bu yüzden bu sorular ise yarıyor. Ve beden ona gore tepki verir. Lens karartı yapmaz, bazen ışığa bak yere bak gözünde karartı olur güneşte dahil. Gene rutin kontrollere git önemli bir organ ama canını sıkma:)
❤️❤️❤️. ya iyi ki varsiniz. mesela Şu an yazdigini 2 kere okudum😂 korkularim azaldi, dedigin gibi, sanirim tamamen psikolojik bir durum. cok tesekkür ederim yormun icin 😘
♡♡
Birak
neyii?
Lens
lensle bir sorunum yok