İnstagramda insanlar neden rezil?

Varya ben sosyal medyadan o kadar soğudum ki herkes varya herkes popüler yüksek takipçili insanları merak edip hareket ediyor, yeni hesap açtım herkesi eklemedim lisedeki mezun olalı yıllar oldu eski sınıftaki kızlara istek attım silmişler ya da hep bekletmişler eski hesabımdan takipleşiyorduk daha fenası mezun olduktan sonra onlar yeni hesap açtıklarında falan beni hep eklediler , zaten ben istek atmam kimseye sadece etkileşimim olduğu kişileri eklemek istemiştim ama çok sinir oldum ben insanlar bana gelince onları kabul ediyorum onlara gidince bir tarafları kalkıyor resmen! Ha konuştuğum kişiden dolayı beni merak etsin diye dondurup açardım arada sınav haftaları vs ama bu sebep mi ki! O kadar sinir oldum ki birkaçı da benim sevdiğim kişilerdi, çok yakın lisedeki arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım aralarından birileri de gruptan çıktı geriye kalanlarla bu kızlar takipleşiyor ama onlarda görüşmez zaten ama yalnız kalmışım da ezmeye çalışıyorlar gibi hissettim resmen, ileride herkesin isteyipte ulaşamadığı kişiye dönüşmezsem ne olayım sadece zaman lazım. Ve buraya kadar okuyan var mı bilmiyorum ama size yanlış yapanı böyle işine geldiği gibi davranan herkesi görmezden gelin aynı olun! Başka da bi şey demiyorum intikam alın başarılı iyi olarak!

İnstagramda insanlar neden rezil?