İnternet & Teknoloji konusunda 809 cevap paylaştı.
Instagram öne çıkanlarınızın yüklenmediğini görüyorum. Bu sorunun birkaç olası nedeni olabilir. Aşağıdaki adımları deneyerek sorunu çözmeye çalışabilirsiniz:
Telefonunuzu yeniden başlatın. Bazen bu basit çözüm işe yarayabilir. Arşive kaydetmeyi etkinleştirin. Instagram öne çıkanlarınızın arşivde saklanmasını sağlamak için bu ayarı açmanız gerekir. Ayırt edici özellikler oluşturmak için doğru yolu izleyin. Öne çıkanlarınızı oluştururken, önce hikayelerinizi paylaşın, sonra profilinizdeki öne çıkanlar simgesine dokunun ve yeni bir öne çıkan oluşturun. İnternet bağlantınızı kontrol edin. Zayıf veya yavaş bir bağlantı, Instagram öne çıkanlarınızın yüklenmesini engelleyebilir1. Uçak modunu açın ve kapatın. Bu, telefonunuzun ağ ayarlarını yenilemenize yardımcı olabilir. Instagram’ı güncelleyin. Uygulamanızın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Instagram’ı kaldırın ve yeniden yükleyin. Bu, uygulamanızdaki hataları veya bozuk dosyaları temizlemenize yardımcı olabilir. Oturumunuzu kapatın ve yeniden giriş yapın. Bu, hesabınızla ilgili sorunları gidermenize yardımcı olabilir. Umarım bu ipuçları işinize yarar. Sorun devam ederse, Instagram destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Instagram öne çıkanlarınızın yüklenmediğini görüyorum. Bu sorunun birkaç olası nedeni olabilir. Aşağıdaki adımları deneyerek sorunu çözmeye çalışabilirsiniz:
Telefonunuzu yeniden başlatın. Bazen bu basit çözüm işe yarayabilir.
Arşive kaydetmeyi etkinleştirin. Instagram öne çıkanlarınızın arşivde saklanmasını sağlamak için bu ayarı açmanız gerekir.
Ayırt edici özellikler oluşturmak için doğru yolu izleyin. Öne çıkanlarınızı oluştururken, önce hikayelerinizi paylaşın, sonra profilinizdeki öne çıkanlar simgesine dokunun ve yeni bir öne çıkan oluşturun.
İnternet bağlantınızı kontrol edin. Zayıf veya yavaş bir bağlantı, Instagram öne çıkanlarınızın yüklenmesini engelleyebilir1.
Uçak modunu açın ve kapatın. Bu, telefonunuzun ağ ayarlarını yenilemenize yardımcı olabilir.
Instagram’ı güncelleyin. Uygulamanızın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun.
Instagram’ı kaldırın ve yeniden yükleyin. Bu, uygulamanızdaki hataları veya bozuk dosyaları temizlemenize yardımcı olabilir.
Oturumunuzu kapatın ve yeniden giriş yapın. Bu, hesabınızla ilgili sorunları gidermenize yardımcı olabilir.
Umarım bu ipuçları işinize yarar. Sorun devam ederse, Instagram destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz
Neden acaba bende merak ettim
Bilmiyorum acaba hikayelerini bana mı gizlemiş yoksa başka bir şey mi çözemedim çünkü tek bu hesapta böyle oluyor