Kadınlar kendini bir mal gibi sergiliyor.
Sağdan çekilmiş tır gibi kalçalarını çekiyorlar filan.
Ve işin garip yanı cinsel içerikli mesaj gelince sapık diyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Sağdan çekilmiş tır gibi kalçalarını çekiyorlar filan.
Ve işin garip yanı cinsel içerikli mesaj gelince sapık diyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir kadının kendini gösteren açık fotoğraflar çekiyo olması, insanların ona, cinsel içerikli mesajlar gönderebileceği anlamına gelmez
Reyonda güzel bir kıyafet görünce denemek istersin.
Burada önemli nokta sergilenen şey.
Bir kadın cinselliğini sergiliyorsa bende erkeğim yazmam normal.
Kadın, reyondaki güzel bir kıyafet değil ama örneğin alakasız. Ben de güzel bir kadın gördüğümde yutkunurum ama tutup da ona cinsel içerikli bir mesaj yazmam, sadece selam veririm , sohbet ederse ne ala
Dostum belliki bir betasın.
Kadın kendini sergiliyor arzulanmak için
Kadının tek dikkat çekebileceği bir şey var o da güzelliği başka bir şey yok.
Zaten bu yüzden bunu yapıyorlar.
Ve bu hamlesinden gelen erkekler arasından en yakışıklı zengin fiziği düzgün erkeklere fırsat tanıyorlar.
Bir erkek kadının statüsüne gelirine bakmaz. Güzelliğine bakar. Karakterine sonra bakar.
10 tane erkeğe sor seksi fizikte bir kadın mı yoksa zeki bir kadın mı? cevabı belli.
Bu şekilde mal gibi kendilerini sunmaları komiğime gidiyor
Bak bunu eleştirebilirsin, desen ki ; ya bu ne böyle , bir insan kendini mal gibi pazarlar mı, biraz onurlu olun dersin ok onu kabul ederim. Ama tutki en zengin en yakisikliyi seciyor, bu da onun bilecegi iş işte, yine de ona popon cok guzel offf yazmaman lazim
Gözlerin çok güzel yazınca oluyor.
Göğüslerin çok güzel veya kalçan çok güzel demek olmuyor kafan iyiymiş kardeş
Ben zaten yazmıyorum ama bunun kınanması saçma geliyor
Yazmiyosan sorun yok, kafam iyi değil , bu sınırlarla alakalı, demokrasi ve özgürlük kelimeleri bu yuzden var. Bir kadın onu yapabilir bu onun özgurlugudur ama senin yazdiklarin tacizdir.
bir kadının mini etek giymesi onun tacize ugramasını haklı çıkartmaz. Bunu idrak ettigimizde kafalarımız ortadogu kafasi olmaktan cikacak
Feminist beta erkekler gibi konuşuyorsun.
Tacize uğramasını haklı çıkarmaz diyorsun.
Sende beni tahrik ediyorsun ne olacak?
Eee tamam bakma senin iraden yok mu?
Bende sana şunu derim takma mesajlarıma bakma kardeş
Ya bak gerçekten aynı şey değil, biz hayvan değiliz dostum beta alfa falan. Eline mızrağı alıp aslan avlamaya mı çıkcan ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!