Benim babam türk annem Bulgar ve 13 yıldır Türkiye de yaşıyoruz hem Bulgarca, hemde Türkçe konuşabilirim. Diksiyonum iyi olmasına rağmen benimle dalga geçerler. Siz nasıl bulursunuz? Bulgaristan kızları güzel midir? Bulgaristan'a gitmek ister miydiniz?
Znam i malko bulgarski. Az sum na dvaysi km ot Bulgariya.
Yani her gün bulgar kızlarıyla muhabbet ediyorum. Edirne de yaşıyorum iş yerimden dolayı her gün görüyorum. Bulgaristanda tanıdık tanımadık en az 200 ün üzerinde kişi var.
Soruna gelirsek evet Bulgaristan kızları Türk kızlarına göre daha güzel ve tripsiz kibirsiz egosuz ve bizim kızlar gibi tip şöhret para araba evi var diye erkeklere yaklaşmıyor. Kız hoşlandıysa instagram numara vs istiyor bunu söylüyor. ben de hoslanırsam tamam diyorum ki hoşlanılmayacak gibi değiller açıkcası bizim kızların düğün makyajı ile onların sade hali aynı. ve coğu ticaret yapıyor kendi parasını kazanıyor ayda ekstra 1500-3000 leva kadar.
Kücük bulgaristanda yaşıyorum her gün 1000lerce bulgarın arasındasın gitmeme gerek yok.
Bulgaristana gitmek istemem ilgimi çekmiyor Türk Bulgar ne fark eder insan olduktan sonra diye düşünüyorum ben aksanınız belki sizin yabancı olduğunuzu gösteriyordur hepsi bu
Güzeli de çirkini de var normal insansa severiz nereli olduğunun önemi yok ayrıca konuşmadaki değişik aksan vs kötü bir şey değil gayet güzel hos oluyor
Türkiye de çok yaşamadım bundan önceki ailem 13 yıl yaşamış hayatım ve çocukluğum Bulgaristan da geçti ama babam hep evde Türkçe konuşturdu bize ben türk sayılırım
Berlin'de yaşıyorum 3 tane Bulgarla ev arkadaşıyım erkek olanları çok kıllı kızları da bizim romanlara benziyor genel olara burayı işgal ettiler Berlin'de pek iyi bilinmiyorlar fuhuş sektörünü onlar ayakta tutuyor burada
anime kızları ile şu fotoğrafları çeken kızlar nerde olm yeter artık anime kızlarını haplarımı alınca göremiyorum bu çekilen fotodaki kızları yanlızca internette görüyorum bu ne lan
Baban Pomak değilse Bulgar değilsin , baban bulgaristan türküdür (Hristiyansa baban evet Bulgar etnik kökenine sahiptir) Kraldan çok kralcısınız awk. Türkiyeli Pomakların bazıları bile Bulgar olduklarını bilmez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sarı saçlı uzun boylu mavi gözlüyse yeme yanında yat :)