Bulgaristanlı kızların konuşması falan 😄
Ben Bulgaristanda yaşıyorum, burada doğdum ama türküm.. Bulgarlarla karıştırmayın
Ben Bulgaristanda yaşıyorum, burada doğdum ama türküm.. Bulgarlarla karıştırmayın
Bulgaristanli olanlar 2 gruba ayrılıyor ve çok iyi tanıyorum 88 yılı ve sonrası gelenler parayı ve kavgayı çok severler ego ve kibir had safhada paylaşmayı sevmez malları çok kıymetlidir sinsi ve cirkefdirler
78 yılında gelenler tam insancıl paylaşmayı seven kibir egosu olmayan arkadaşlığa komşuluğa önem verirler
Bir gün 78 yılında gelenlere sordum neden siz böylesinizde onlar öyle değil diye bana söylediği şuydu 78 yılında gelenler 88 ve sonrasını sevmezler onların bizlerle zerre alakası yoktur vs. tarzında bir sürü şey söyledi
Not: istisnalar her zaman her ırk da vardır onlar müstesna
Genelde Bulgaristan gibi ülkelerden dolandırıcılık amaçlı Cook aranmisizdir millet olarak ama Bulgaristani Avrupa topluluğuna aldıkları için paralarda euro oldu şimdi bizimkiler arıyordur telden dolandırmak için, konuyla ilgisi yok ama öylesine eldi aklıma işte , her ne olursa olsun Türkiye mi hiçbi ülkeye asla değişmem
Alakası yok, arayanlar çingeneler ve para leva, euro değil
Ben bilmiyordum hatta birkaç kere yurt dışından arandim baktım koduna Bulgaristan çıktı, olsun levada kiymetlendi bizim para artık puldan değersiz, Nasılsıniz bu arada 😊
Evet o çingeneleri görseniz saray gibi evlerde yaşıyorlar, bir ara baya para kazandılar sizden..
İyiyim teşekkür ediyorum, siz de iyisinizdir umarım
şu an iyi değilim magandanin biriyle bi tartışma yaşadım ayı desen ayı öküz desen öküz değil büyük şehirlerde yaşanmaz artık, sizden derken ben kuruş kaptirmadim
Cevap
9Cevap
Ciddi manada çoğu çok güzel oluyor. Birde konuşma tarzları hoş oluyor. İyisi iyi kötüsü kötüdür diye düşünüyorum
Bir arkadasim vardi samimiydik erkekti. Bulgaristan gelen cagrilarda tamam para gondercem ama goruntulu goruselim diyip arayan kizlari anadan dogma soyar para mara atmazdi☺️
Onları yapan çingeneler
Gerçeği duymak istiyorsan Türkiye’ye sokulan akrabalarından memnun değiliz. Alın ülkenize. İstemiyoruz.
Neden değilsiniz
İkililik yaratıyorlar. Ayrıca bedava toprak sahibi yapıldılar. Mağdur olduklarını hala söyleyip gereksiz ağlıyorlar.
Çoğu kendi yaptı her şeyi, çalışkanlar çünkü.
He tabi yenibosna ismini ben verdim baktım bulgar göçmeni çok aaa burasının adı bu olsun dedim.
O ne alaka
Alaka değil gerçek bu
Bulgar tanıdığım biri olmadığı için bir şey diyemem... Ama Bulgar müziklerini severim...
Şive farklı ama cok tatli konusuyolar
Onlar kadar güzel misin
Yerim onlari yerimmm HaRTtt Hartt Hurtt
harikalar..
güzeller
Güzel diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?