Şimdi olay şöyle. Benim 25 yıllık kankam var yani çocukluktan beri kankayız. Onun başı açık benin kapalı. Çok açık giyinmiyor yani dekoltesi pek yok , normal giyiniyor. Benzer okullarda okuduk , aynı mahallede büyüdük benzer bir işimiz var. İkimizin de ekonomik özgürlüğü var.
Onun çok dikkat çekici yeşil gözleri de var benim normal kahve rengi. O toplumda daha çekingen ben daha konuşkan biriyim. Ben gündelik hayatta makyaj yapmıyorum o da zaten az yapıyor. Ben bakımıma çok para harcıyorum, o ise parasını biriktiren tutumlu biri.
İkimizin de çıktığı görüştüğü kişiler oldu. Ben hep 2 ay içinde evlenme teklifi alıyorum. Haa bi sebeple olmuyor ayrılıyoruz ama genelde saygılı davranıyorlar. O ise daha evlenme teklifi hiç alamadı, görücü usulü isteyen oldu onu da o beğenmedi. ( Görücü usulü gelen adamın işi iyi, 2 dairesi varmış, aileler onlar başbaşa konuşsunlar diye buluşma ayarlamış. Adam 15 dk geç kalmış özür dilemiş. "Park yeri bulmah zordu arabayı anca dıhtım" demiş😂 Bizim kız da bu çok köylü gibi konuşuyor diye istemedi adamı, "öyle deme kız adamın en azından dıhacak bir arabası var senin benim o da yok" dedim 🤣. Neyse konumuz bu değil)
Kankam ilişkilerinde hep hüsran yaşıyor. Dediğine göre çıktığı erkekler onunla evlilik düşünmüyorlarmış hep yatmak istiyorlarmış niyetleri hep belaltıymış. "Hiç duygusal yaklaşmıyorlar bana" diyor. Ve bana "Sen kapalısın diye sana farklı davranıyorlar başka bir sebebi yok" diyor. Bunca yıldır kapanmayan arkadaşım şu an kapandı şok oldum. Bu yüzden mi kapandın dedim "sanane" diyor gülüyor, "yok ben zaten içten inanıyordum" diyor.
Sizce dediklerinde haklılık payı var mı? Erkekler kapalı kızlara evlilik niyetiyle yaklaşıp diğer kızlara başka türlü mü yaklaşıyor? Bunda doğruluk payı var mı? Dürüst ve içten cevap verin ezbere konuşmayın lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer