+1 yılKim Demiş Avrupa İnsanı Medeni,
Ne Edep Kalmiş Ne Haya çırılçıplak Bedeni,
Açmaksa Bedeni Olmaksa Medeni,
Desene Hayvanlar Dahada Medeni...
"Ateşlik iki sınıf insan ki ben onları henüz görmedim. Yanlarında sığır kuyruğu gibi kamcılar olup insanları onlarla döven topluluk ve biri de bir takım kadınlar topluluğudur ki bunlar G İ Y İ N İ K Ç I P L A K T I R L A R.. Görenleri yoldan saptıran ve kendileri de haktan sapanlardır. Başları bir tarafa sarkan deve hörgücü gibi olacaktır. Bunlar cennete giremiyecekler. Kokusu şu kadar, şu kadar yürüme mesafesinden alındığı halde, bunlar cennetin kokusunu da bulup alamıyacaklardır." (Müslim - sahih bab: libas ve’l- zineh hadis nr.3971)
https://i.hizliresim.com/QgP0AA.jpg
https://i.hizliresim.com/XYbjvo.jpg
https://i.hizliresim.com/b4va5Y.jpg
https://i.hizliresim.com/Ml1bE6.jpg23 Yorumla
Soran+1 yılkıyafet giymeyip çıplak gezmekle çarşaflı istemekle ne alkaa arkadaşım. diyebilirisn ki ben çarşaflı isitiyorum kabul soru bu zaten.. tamam dediğin sözler çook dopru ama o fotoğraf ne.. her açık çııplak geziyor gözünüzde sanırım. her çarşaflı da kapalı değil bunu unutma. her insan farklıdır... içinde iman olmalı insanın. tabii ki kapanmak doğru ama açık insanları da her açıkla bir tutmayın... nasıl her kapalı bir değilse her açıkta bir değildir.
- +1 yıl
Sanırım üsteki yazdığım hadisi okumadınız. Bu arada inandığını zanneden insanların yanlış anladığı Kuranda dinde zorlama olmadığına dair ayetler vardır. Bu demek oluyor ki yeryüzündeki kimse kimseyi zorla müslüman edemez (Sen kapalı giyineceksin diyemez, kuranda özgürlüğün ta kendisi vardır). Ederse aşa Allah'ı gönderdiği ayete uymayıp Allah'a" ben senin ayetine uymuyorum Allah'ım" demiş oluyor kainatın efendisinin yarattığı sevgili kardeşim.
Dinde zorlama (ve baskı) yoktur. Gerçek şu ki, doğruluk (rüşd) sapıklıktan apaçık ayrılmıştır. Artık kim tağutu tanımayıp Allah'a inanırsa, o, sapasağlam bir kulpa yapışmıştır; bunun kopması yoktur. Allah, işitendir, bilendir. Kur'ân-ı Kerim -2/BAKARA-256
Soran+1 yılyok okudum ayeti kardeşim çok haklısın belirttim de sadece o açıkların hepsi çııplak değil bunu demek istedim yoksa haklısın :)
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılÇarşaflı kadın aramıyorum çarşaf giyeceksede karışmam ama ben ön ayak olmam. Çünkü ben birisyle evleniyorsam çarşaflıdan en hafifi çıkabileceği gibi en meşrep görünenden de çok iffetlisi çıkabileceği bilincindeyim. Çarşaflı aramak kadına olan güvensizliği gösterir. Çarşaflılar namusluda başı açıklar hafif kadınlar mı? İranın yüzde kaçı doğru hepsini görüyoruz Türkiyede en şatafatlı partilerin dibine vuruyorlar. Öncelikle insan evleniyorum diyen insana güvenmeli bu maksi minili bir kadında olabilir kara çarşaflı biriside.!
246 Yorumla
Soran+1 yılen güzel yorumu sen yaptın arkadaşım teşekkürler :) diğerleri gibi anlamadan dinlemeden çıkışmadın teşekkür ederim :)
- +1 yıl
ben teşekkür ederim. Yanlış ya da doğru düşüncem bu yani :)
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
keske herkes sizin gibi dusunse
- +1 yıl
Kuranda kara çarşafa ve sadece gözlerinin görüneceğine dair bir ayet gösterirmisin ezebere biliyorum raslamadım da?
Vallaha ben kızım ama kız halimle bile çarşaflı kadınları gördükçe içim kararıyor her yeri kap kara birde yaz kış demeden giyiyorlar o şeyi Allah'ım onlara bakarken bunalıyorum.
78 Yorumla
Soran+1 yılbende de öyle oluyor ama işte herkesin kararı çoğu erkek istiyo baksana :) türban olur da ben çarşafa giremem büyük konusmuyorum :(
Soran+1 yılkim artistlik yapıyormuş anlamadım @nanaja
bence çok sexy... çarşafı cart diye sökcen tanga çıkıcak of süper
56 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D evet ben de düşünmüştüm :D
- +1 yıl
@sarabende bana acil ulaş lütfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Hayatta en çok carsaflilardan korkarım birincisi zihniyet olarak radikal olduklari için dinden anlayabildikleri tek şey namahrem kavrami. Bir çarşaflı kadindan duyduklarım; kuzenim vefat etmişti ve ailesiyle ayni evde kalıyordu. O vefat ettiği için eşine dediki usulca bir an önce bu evden gitmen lazim esin öldüğü için nikah düştü ve nikahsız olduğun için kayinpederinle ayni evde kalman haram falan demeye başladı. Düşünün ki daha cenazeyi defnetmemistik. Ben balkonda sigara içerken açık pencereden duydum konuşmaları zihinleri bu kadar kirli bu kadar zehirli. İkincisi çarşaflı kadın gördügumde yolumu degistiririm çünkü el kaide gibi örgütlerin kullandığı canlı bomba olabilirler. İnsanda biraz medeniyet olacak birazda akil fikir olacak hayatta her şey seks değil. İslamda seks üzerine indirilen bir din değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılevet bunda çok haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle HAYIR HAYIR... bir kere cumhuriyet çocuğuyum ben... arap dayatması olan bir giysiyi giyen bir kadınla değil evlenmek aynı ortamda bile bulunmak istemem..
kimse bana bu yok bu dinin emridir yok bilmem nedir mavalı okumasın.. kitapta kapanın diyor mahrem yerlerinizi göstermeyin diyor.. ipek kadınlara helal kılınmışsa çarşafta neyin nesi! sadece arap dayatması bir şey... araplara hayran olan salaklarda işte kadını yok çarşaf giyeceksin yok bilmem ne!!
çarşaf giymekle cennete gidiliyorsa o zaman rahibelerde cennetin baş köşesine kurulacaktır demek!!41 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın da kapanmak yeterli :) cevap için teşekkürler
+1 yılben canımdan bıkmışım kapalıymış ben deli gibi kadın özlem duyarkane sen orada kapalı açık olmuşssun bana ne ki? hiç merak etmedim ama benim evleneceğim kız dul olmasını çok isterim niye mi? çünkü göz yaşımı anlar şimdi git kapalı al açık al ne fark eder ki? isterse o.. r pu olsun ama insan olsun. seni bilmem ama dünya küçük ne yaparsan yap öleceksin. ben bir or... pyu evlenebilecek kadar aşağılık değilim yürekli insanım. onu hayat or. rpu yapmış kalbi belki de kapalı kadınan daha temiz ama bilemessin ki? sen kapalıymışsın gelseydin de altıma yatsaydın Allahı inkar edeceğime müslüman gibi yaşatsaydın. kapalı açık ne fark eder ki? allahı inkar edeceğime keşke ölseydim. ne fark eder be or. puya duyduğum saygı normal kıza duymuyorum temizmiş Tursille yıka her kız temizleniyor artık. bırak hayat buysa üstü de altı da hepsi sizin olsun ben canımdan bıktım. hayatmış ha sizin olsun. iyi ki kitaplar var kütğphane var. ya yoksa kafayı yerdim.
05 Yorumla
Soran+1 yılevet hayır demen yeterli :D baya dertlisin. içinde Allah aşkı olsun yeterli farketmez tabii. cevap için teşekkürler
- +1 yıl
haklısın eyvallah. Derdi verene şükürler olsun.
Soran+1 yılöyle her halimizie şükürler olsun derdi de dermanı da veren Allah tır :)
- +1 yıl
sağolbyyy
Soran+1 yılbye
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çarşaflı kişilerle tamamen ayrı dünyaların insanıyız.. Asla evlilik düşünmem..
Fakat çarşaflıya türbanlıdan daha çok saygı duyarım.. Çünkü amaç örtünmekse onlar gerçekten örtünüyor.. Bazı türbanlılar gibi yüzlerine bir ton makyaj yapıp kıçlarına da dar kot giymiyorlar.. Hele ki o tepeye koydukları güneş gözlükleri "süslüman"ların simgesi haline geldi resmen..30 YorumlaBen inancım ve kıskançlığımdan dolayı tesettürlü bir hanım ile evlenmek istiyorum özellikle çarşaflı aramıyorum ama karşıma çıkarsa da hayır demem ki evlilik niyetiyle 3 çarşaflı kızla görüştüm. İnsanları giyim tarzına göre tabi ki değerlendirmiyorum ancak kapalı bir eş istediğime eminim.. Farklı fikirlerde olan arkadaşlara da saygım var herkes kendi hayatını yaşamalı
17 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle gönlüne göre versin Allah :) cevap için teşekkürler
Soran+1 yılAllah nasip ederse olur :)
Soran+1 yılüzülme yaa herşeyin vakti amanı vardır. haırsız olup 20 de olacağına hayılrlısı olup 40 ta olsun :)
Soran+1 yılüzülme yaa herşeyin vakti zamanı vardır hayırsız olup 20 de olacağına hayırlı olup 40 yaşında olsun :)
+1 yılÇarşaflı veya değil sonuç olarak her ikisinin de içinde kötülük olma ihtimali çok yüksek. Eğer bir gün evlenecek olursam dürüst, edepli, sadık ve kapalı olmasını isterim. Hakkıyla kapanmışsa takdir ederim ama kapanıp içindeki pislikleri def edemediyse baya bir küfür ederim. Genelde ikinci seçenekte ki insanlar bir hayli fazla.
113 Yorumla
Soran+1 yıldoğru düşünüyorsun
- +1 yıl
Bu arada belki eleştirenler olabilir sen nesinde böyle istiyorsun diye. Çok şükür içimde pislik yok, kötü şeyler yapmadım, kimsenin namusuyla da oynamadım. Son olarak benim gibi biri karşıma çıksın yeter. Gerçi bende bu şans varken hiç sanmıyorum böyle bir şey olacağını da neyse.
Soran+1 yılöyle demem Allahtan iste olur inş :)
- +1 yıl
Bazen olmuyor, bazen ne yaparsan yap olmaz. İyi insanların hak ettiği şey bu dünya da sadece acı.
Soran+1 yılherşey Allahtandır bu dünyada olmaz ahirette olur ve en önemlisi bu değil mi zaten :))
- +1 yıl
Ahirette cennete gideceğimiz ne malum?
Soran+1 yılcennete gitmeyi bu dünyada düşünürsen gidemezsin zaten karşılıksız Allaha iman et sev, iyi insan ol Allah neyi uygun görürse o olur.
- +1 yıl
Bunları yapınca gideceğine inanıyor musun? Emin olma.
Soran+1 yılemin değilim. benim amacım cennete gitmek değil o Allaha kalmış.. biz Allahın kuluysak nasıl davranmamız gerekirse ona göre davranmalıyız. cennete gidecem diye ibadet cennete gidecem diye sevap yaparsanız zaten yanlış yoldasınız. cenneti düşünmeyeceksin.. onu Allah bilir.
- +1 yıl
Cenneti düşünmeyeceksiniz mi? O zaman bu dünyada acı çekmişsin, iyi olmuşsun ne fark eder? Asıl sen yanlış düşüncedesin. İyi gem bu dünya da hem diğer tarafta acı çekelim. Böyle olunca adil olacağına inanıyor musun?
Soran+1 yılbenim fikrim böyle ben cenneti düşündüğüm için yaşamyorum ,, şükür pek acı da çekmiyorum ama Allahtan gelene razıyım. diğer tarafta cennet yerine cehenneme gidersem de bu benim suçum yanlış yaptım ki cehenneme layık görüldüm cezamı çekerim yapılacak bişey yok cezan bitince cennete gidiyorsun zaten ebedi cehennem yok eğer çok kötü değilsen ki sen de kötü olma. cennet için Allaha kulluk etme içinde Allah aşkı olan biri bunu düşünmez zaten en azından ben böyleyim.. adil madil beni ilgilendirmez ben doğru olanı yapmaya çalışırım her daim. eğer yanlış yoldaysam Allahım en kısa zamanda doğru yolu bulmam için yadım etsin diye dua ederim ve Alahın izniyle de bulurum. sen bu düşüncelerinden vazgeç bir an önce bence. böyle giderse sen zaten hep acı çekersin. neys eben çıkıyorum
- +1 yıl
Hiç samimi değilsin bu birincisi. İkincisi hiç sorgulamamışsın belli. Yani demek istediğim başka bir ırkta başka bir dinde doğsaydın emin ol o dine inanıyor olacaktın. Çünkü sorgulama denen yeteneğe sahip değilsin. Ayrıca zaman mekan kavramı bura ile diğer tarafın çok farklı. Başına büyük bir şey gelmediği için böyle konuşman çok normal.
Soran+1 yılevet çok büyük bişey gelmedi Allah korusun gelenlere Allah yardım etsin inş.. sorgulamadığımı nerden çıkartıyorsun.. ille senin düşüncelerine katılmadığıım için böyle düşünüyorsan pekii istediğin gibi düşün herkesin kendi fikri karışamam. nasıl milletin ağzı torba değil büzemezsin herkeesin düşüncelerine de yetişemezsin. herkesin düşüncesi kendine.
+1 yılÖyle olacak zaten... Türkiyede bulamazsak, arap ülkelerinden ithal getirtecez... Gerçi geçen gün sadece gözlerini görmeme rağmen birine vurulmuştum...
1112 Yorumla
Soran+1 yılgözleri çok güzeldi demek :))
- +1 yıl
Gerçekten iyiydi, 1 kez göz göze gelebildim zaten yere baktı hemen hayasını yediğim...
Soran+1 yıliyi yapmış sana mı bakacak 2 saat :D kız çarşaflı bir de erkekleri süzüyor ne anladım ondan aferin kzıa :D
- +1 yıl
Orası etkiledi beni zaten :D öyle olmalı, al tak yüzüğü bas nikahı yani
Soran+1 yılee gidip konussaydın madem etkilendin bir daha bulamazsın onu yüzü kapalı tanıyamazsın yanında dahi geçse :D
- +1 yıl
Ne konuşacam, flört mü edecez birde :D anası vardı zaten yanında... Ayrıca evlenmelik kız dedik, sevgili demedik ulen
Soran+1 yılee ben sevgili ol mu dedim aklınız fikriniz onda :D annesi de varmış işte madem etkilendin annesinin yanında talibim de olmaz derlerse bas git :D belki evlidir olmaz derler :/
- +1 yıl
Ne idiğü belirsiz bir herife kızını oracıkta verecek değil heralde svdv uzun hikaye o, hem evliliğe hazır hissetmiyorum henüz...
Soran+1 yıltamam o zaman başka :D
- +1 yıl
Siz kendinizi koruyun ama, vakti gelince sizi bulacağam sdjkv
- +1 yıl
Git git kız suriyeli cikiyomus dediginden bisey anlamiyo :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye kadin carsaf giyiyor pardon? erkegin bunu isteme hakki yok! erkek giysin dolassin. carsaf nedir yaa? neden hersey erkekler uzerine kurulu! neden kadinlar, erkekler uckuruna sahip cikamiyor diye kendini gorunmez yapiyor! ilginc...
54 Yorumla
Soran+1 yıldoğru evet çarşaf gerekmiyo mahrem yerlerini kapatsın tamam da çarşaf.. neyse herkesin kendi kararı :)
Cevap sahibi+1 yılcarsafi yatagina serersin uzerinde uyursun. nedir ya kadin carsaf giysin! cidden artik yeter, siz erkekler bizim uzerimizden oynamayı birakin, nefessiz birakmayin artik bizi ye-ter gercekten YETER!!! BIZI RAHAT BIRAKIN
Soran+1 yılhaklısın canım ne diyeyim ki ama sinirlenme sakin ol. kimse bize karışamazsa biz de kimseye karışamayız böyle sinirlenince değişecek mi birşey hayır :) sakin ol :)
Cevap sahibi+1 yılbir arkadas demis bulamazsak arap ulkesinden ithal getirticez, esya mi getirtiyosun, mal mi aliyosun kendine nedir bu? getirtecegine türkiyenin goz zevkini bozma git orda yasa!!!
+1 yılHerkesin görüşüne saygım var. Ama ben evlenmezdim. Düşünce tarzlarımız uyuşmazdı. İkimiz de bundan memnun olmazdık.
21 Yorumla
Soran+1 yılevet herkesin kendi kararı :) cevap için teşekkürler :)
- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılamaç çarşaflı olup olması değil amac giydiklernin altındaki insanın namusdur
23 Yorumla
Soran+1 yılaynen katlılıyorum :) cevap için teşekkürler
- +1 yıl
rica edereim realist olmak en iyisi
Soran+1 yılaynen:))
Saçı açık diye kimseyi yargilamadim dar ve askiliya karşıyım ister saçı açık olsun ister tesetturlu olsun ister Çarşaflı olsun yeterki yüreği temiz guzel olsun bu başımın tacı olsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürban diye bir saçmalık çıkardınız.. BAŞÖRTÜSÜ! Erkek dedğin eşini çarşaflı ister çarşaflı değilse bile çarşafaa girdirmesini bilir! Erkek dedğin kıskanır helalinin orasını burasını kimse görsün istemez. çarşafın rengi de dert olur çarşaf nurdur nur!
36 Yorumla
Soran+1 yılherkesin kendi düşüncesi haklısın bir nevi :) cevap için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılben teşekkür ederim fikir özgürlüktür.. @papyjo sana ne? ;)
- +1 yıl
Helal sana duygulandım şimdi
Cevap sahibi+1 yılBu atar değil kardeşim kızgın bir savunma..
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin çevren kıt veya dünyadan haberin yok, cemaatlerinde içinde değilsin, o kadar çok ki, ha bana sorarsan kara çarşafa karşıyım sadece yüz, el ve ayaklar görünebilir, bunlar ninja gibi giniyorlar dinde olmayan bir uygulama sinir oluyorum, onları görünce ninja diyorum hep :)
10 YorumlaAnnem carsaflı bn acıgım baya acıgım zamanı gelince bende dusunuyorum bn erkek olsaydım carsaflı bayan alırdım
52 Yorumla
Soran+1 yıl:)) cevap için teşekkürler.
- +1 yıl
allah askına zaman dıye bıse mı var ya:) yarın ölmicegin ne malum
+1 yılÇarşaftan değil NAMUS tan istiyoruz güven istiyoruz
31 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle en güzel :) :) cevabın için teşekkürler :)
isterse çarşaf giyer. ama bence gereksiz. çarşaf sünnet değil. arap çölü için bir giysidir. kaldı ki araplar çarşaf altına elbise giymez. iç çamaşır giyer sadece. bizimkiler gibi çarşaf altına giysi üstüne mont üstüne çarşaf giymez. o saçmalamak oluyor.
00 Yorumlaya iki üç sene önce bir çarşaflı hatun görmüştüm yok öyle bişey sadece gözleri görünüyordu ama çok güzeldi boyu uzun fiziği düzgün falan :/ vücut hatları belli değildi tabiki ama bana öyle geldi:D
64 Yorumla
+1 yılİnsanları sınıflara ayırma huyumuzdan vazgeçemeyeceğiz galiba.
Kadın veya erkekte aranabilecek en önemli özellik ŞEKİL değil KİŞİLİKTİR.13 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle :) ben sınıf filan ayırmıyorum niyetim kötü değil sadece sorma tarzım kötü kusura bakmayı :( cevap için teşekkürler
- +1 yıl
Böyle bir realiteyi gündeme getirdiğiniz için asıl ben teşekkür ederim kardeşim, iyi geceler.
Soran+1 yıliyi geceler :))
Nasip kismet olur da olmazda ama kara carsafli ALLAH emrini yerine getiren insanlara kara fatma diyen zihniyeti bozuk ondan bundan olma o* cocuklari var ne yazık ki
15 Yorumla
Soran+1 yılevet malesef var :( istemiyorsa bile dememeli ama işte neyse cevap için teşekkürler
- +1 yıl
Senin ondan önce ALLAH a saygin olsun öyle degil mi dostum o insanlarun sana ne zARARI var 3--5 carsaflidan kotu izlen cikiyosa hepsi oylemi oluyo 3-5 acik kiz kadin kasarsa hepsi oylemimoluyo niye bir onyargi genelleme oluyor lanet olsun ontyargiyla yaklasip genelleyenlere neyse rics ederim hayirli akşamlar
Soran+1 yılherkes önyargılı kardeşim yapılacak bişey yok. herkesin kararı bunu saygıyla karşılamak lazm. sadece merak edip sordum üstüme saldırdılar :/ neyse sana da hayırlı akşamlar :)
Soran+1 yılhaklısın :) iyi geceler
ozellıkle carsaf ya da turban aramam herhalde ıcındekı ınsanı ararım varsın nasılsa oyle olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılen doğrusu :) cevap için teşekkürler
Soran+1 yıl:).
Çarşaflılar Bayan Değil Sanırım. Bende Sunu Sorayım Madem !! Çarsaflılara İnsan Gözüyle Bakmayan Kaç Tane Hayvan Kaldı Acaba !!!
45 Yorumla
Soran+1 yılben öyle bişey demedim. herkesin kendi kararı gayette saygı duyarım sadece soruda telaffuzum biraz sert olmuş kabul ediyorum aşağıda yorumları okursan da anlarsın :/ ben sadece emrak ettim im ne istiyor diye hemen atılmaya gereksinim yok arkadaşım.. o bahsettiğin hayvanlardan da var yok değil.
- +1 yıl
Yani Benm Kızdıgım Nokta Hep bir Eleştiri Tesettürlü Olmus Carsaflı Olmus Bu Onların Kendi İstekleri. Mini Mini Etekler Giyinip Kısa Kısa Sortlar Giyenlere Kimsenin Ses Çıkardıgı Yok. Ben Her Zaman Her Görüşe Her Giyinime Saygı Duyan Bir İnsanım Kimseyi Savunmak Da Bana Düşmez Ama Hakkaten Böyle İnsanlık Dısı Düşüncelere Canım Sıkılıyor. Madem Telaffuz Yanlıslıgı Var Kusura Bakma Arkadaşımm...
Soran+1 yılevet çok haklısın bunda bişey demiyorum keşke sitede düzeltebilme yeri olsa ama yok :( teşekkrüler tekrar cevap için :)
Onemli olan o carsafin icindeki insanlar dunyaya at gozluguyle bakiyolar cok insan var kapli degil ama dinini kplilardan daha iyi yasyo bazisi icin moda olmus boyle seyler zaten o yuzden gerek yok carsaf olup olmamasi da onmli degl
11 Yorumla
Soran+1 yılevet çok haklısınız :)) cevap için teşekkürler :) :)
Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. Dünya güzeli olsun, çarşafı geçtim türban bile takıyorsa işim olmaz. Güzellik önemli değil, azıcık da zeki olmalı çünkü kadın.
33 Yorumla
Soran+1 yılpeki cevap için teşekkürler
bence her erkek ister ne güzel kıskanma derdi yok sülale raad kldsjgds
41 Yorumla
Soran+1 yılo yönden doğru :D
+1 yılkültür meselesi, araplaşmaktansa avrupalaşmayı tercih ederim.
43 Yorumla
Soran+1 yılherkesin tercihi saygı duymak lazım :) teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim, bu benim tercihim :)
+1 yılKuran ve sünnete en uygun giyiniş biçimi islamı yaşayan müslüman bir hanım için çarşaftır. Şüphesi olan ehl-i sünnet alimleri araştırabilir. Çarşaflı bir kız ile evlenmekten şeref duyarım.
00 Yorumla
+1 yılÇarşaflı kız diye bir şey yoktur. Ninja vardır. Görmediğim birşeyi almam. Defolu çıkabilir. Kız dediğin kız gibidir, sevimli olur, makyajlı olur, güzel saçları renkli gülüşleri olur, kadın gibi vücudu olur. Geri kalanlar bayan değildir.
55 Yorumla
Soran+1 yılhekresin kendi fikri ama ninja demene gerek yok.. ger kalanlar bayan değil ne demek hem yaa. lütfen saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın tamam ben de açığım da herkes herkese saygı gstermeli !
- +1 yıl
Bu saydigin anca orospy olur.
- +1 yıl
@Soran
Öncelikle düşünceme katılmamanı anlayabilirim. Ancak saçma düşüncelerini kendine sakla diyemezsin. Kendime saklayacak olsam herkes penguen gibi aynı olur ve bu sitenin bir amacı ve gereği olmaz. Benim için ninjadır. Saygı duyacak kadar masumane görmüyorum buna nazaran da çarşaf giymiş birine gidip niye giyiyorsun diyerek çarşafını sökmüyorum. Saygımdan değil, kişi hak ve hürriyetlerini ihmal etmenin yanlış olduğunu bildiğim için. Bir tanrı ona çarşaf giy diyeceğine çarşaf giymeye zorunlu bırakmadan yaratabilir, şayet her şeyin en mükemmelini yapabiliyorsa.
@Namı_Diger
Türkiyenin büyük çoğunluğu orospydir o zaman ya da böyle düşünen bir çok orospy çocuğu mevcuttur.
Soran+1 yılevet kendine göre haklısın :)
- +1 yıl
Neyseee gece gece
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlgilenmem çarşaflı biriyle. Ama ilgileneni de yadırgamam. Herkesin kendi zevkidir. Bana hitap etmiyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler. böyle normal şekilde fikirlerini demelerini istiyorum millet saldırıyor hayret :/
- +1 yıl
Keza türbanlılar da aynı şekilde. Niye diye sormayın. Bunun cevabı yok çünkü. Benim türbanlı veya çarşaflı birinden hoşlanmam ya da evlenmem balıkların karada yaşamaya başlamasıyla eş değer bir şeydir. Yani o derece imkansız.
Soran+1 yılsenin için imkansız olabilir.. ama saygılı bir şekilde beyan ettin bu önemli :)
- +1 yıl
Niye saygımı kaybedeyim ki? Onlardan bir saygısızlık görmediğim müddetçe ben de sınırlarımı aşmam.
Soran+1 yılişte direk saldıran var bu yüzden :D kavgaya meyilli isanlar
- +1 yıl
Benim özgürlüğüme ve yaşam tarzıma karışmadıkları sürece onlara karşı herhangi bir sert tutumda bulunmam.
Soran+1 yılen güzeli :)
Olabilir. Dışlıyomuş gibi sorma s-okarım parmaklarına
413 Yorumla
Soran+1 yıldışlamak ne alaka be kendi kendine algılayıp küfre başlama terbiyesiz.. soruyoruz merak ettik
Soran+1 yılyanlış teleaffuz olmuş o zaman pardon.
Soran+1 yıldikkatli olacam :)
- +1 yıl
tam sövmeye gelicektim de arkadaşmış bizim geri gidiyom :D
- +1 yıl
he ya, soruyu turban olarak algılamışsın çarşaflı dicektim sadfasdf
Soran+1 yılhaha :D
bikere gazetede okumuştum suriyedemi ne bitane çarşaflı kadın kocası gece uyurken peçesini açtı diye boşanma davası açmış. :D buda öyle olmasın :D
13 Yorumla
Soran+1 yılyok artık be saçmalama :D :D
Soran+1 yılaynen öyle :)
Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Valla evlenmeyi isteyen var mı bilemem ama çarşaflı fantazisinin erkeklerde çok yüksek olduğunu söyleyebilirim naçinaze fikrim =)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D cevap için teşekkürler
Giyene niye giyiyorsun demem ama eşimin çarşaflı olmasını da istemem. Ayrıca çarşaf dini bir gereklilik değil
31 Yorumla
Soran+1 yılanladım :) teşekkürler :)
Çarşaflı biri ile hiç munasebetim olmadı olmazda!
tanımak istesemde yüzünü görmediğim birine kendi karakterimi sermem!21 Yorumla
Soran+1 yılherkesin kendi düşüncesi cevap için teşekkürler
Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. En uçuk haliyle çarşafı örnek göstermişsin. Çıplak biriyle evlenmektense çarşaf daha mantıklı.
13 Yorumla
Soran+1 yılee yani :) ben kötü niyetli sormadım herkesin kendi kararı çarşaf kötü bişey değil sonuçta
Soran+1 yılorası öyle
allhn için carşafini sevmiyor kizı gördktn sevdikten sonra bir sorun yok hatta bu zamnda en iyisi açık bile olsa farktmz yetr ki o güveni versin
04 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı önemli evet. ama ille de çarşaf iile de çarşaf diyenlerden misiniz merak ettim sadece art niyet yok herkesin kendi tercihi :)
Soran+1 yılne güzel :) cevabın için teşekkürler :)
bence kapalıda normal değil kapanmayı normal gören açık kızlarla bile evlenmeyi düşünemem düşünmem
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yaa kapalı normal değil mi anormal mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir ama fitneye sebebiyet vermeyecek çevredeysek yoksa normal tesettürlü olması taraftarıyım.
16 Yorumla
Soran+1 yıl:)) cevap için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek. Siz tesettürlü müsünüz yoksa çarşaflı bir hanımefendi mi?
Soran+1 yılikisi de değil ama olursam tesettür :) çarşaf düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılİNŞALLAH tesettüre girersin bacım. Yürekten isterim seninde bir an önce girmeni rica ediyorum. Tabi senin kararın.
Soran+1 yılteşekkür ederim inş :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Hayırlı geceler.
Evet carsafli nedenmi Allah azhap suresi 59. ayette kadina sadece gozlerinin gorunecegi sekilde kapanmayi farz kilmistir ben boyle istemem diyen ise Allaha sirk kosar
23 Yorumla
Soran+1 yılpeki cevap için teşekkürler :)
+1 yılBaş örtülü kabul ama her yeri kapalı olmaz yanında gezdiremezsin şu anlamda gezdiremezsin elinden tutup sahilde yürüsen uymaz bir kere o kadar kapalı el ele.
01 Yorumla
Soran+1 yılo zaman sadece türban diyorsun :) peki cevap için teşekkürler
+1 yılgeçenlerde görmüştüm kadının birisi tamamen çarşafla kapanmış sadece gözleri görünüyordu böcek gibi :D galiba hayatı kararmak bu olsa gerek :D bırak evlenmeyi görünce yolumu değiştiriyorum :D
12 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünmemekte gerek herkesin kendi tercihi , dalga geilecek bir durum değil. neyse cevap için teşekkürler
- +1 yıl
ben fikrimi söyledim herkesin kararına saygı duyarım ;)
Bu ülkeye din polisi gelirse bunu kemalistler getirecek.
Milletin kıyafetinden sizene?
Işid dine uymuyor diye kafa kesiyor!!
Sen dini uyhuluyorum diyeni yargıluyorsun!!!113 Yorumla
Soran+1 yılyoook asla yargılamam üstüme vazife degil sadece merak ettim sordum sert dille sordum diye tepki aldım pişman oldum düzeltme yeri yok bu sitede o kötü. yorumlarımı okursan yargılamadğımı anlarsın.
Soran+1 yılyok hayır acele oldu içimden geldiği gibi yazsam pişman olmam dimi. neyse
Soran+1 yıl:D arkadaşlar çarşaflı biriyle evlenmeyi düşünür müsünüz lütfen üstüme atılmadan cevap verin art niyet yok saygılar :D :D
Soran+1 yılyook gayette iyi demiş.. önemli olan iffet Allaha olan imanıdır açık kapalı farketmez. kaırşmam da demiş ne güzel.. en iyi cevap onu uygun gördüm. ne çarşaflıları kötülemiş ne açıkları
Soran+1 yılhaa o iranda sonrasını hızlı okumusum :D ben bilmiyorum parti marti. amaaçık kadnları iffetsiz olarakta görüyorlar herkesi bir tutuyorlar. kimi çarşaflılara saygı göstermiyo böcek diyo kimi açıklara o*** iyo :/ neyse yaa artık bişey demiyorum Allah korkusu olsun insanda bu yeterli.. az önceki arkadaşta çasşaflı biri içine mini etek giydi sonra onu sofra bezi niyetine kullandı çarşafı çıkardı dedi. bilmiyorum şahit olmadım günahta almam benim sorum sadece isterler mi istemezler miydi bu kadar konu nerelere gliyor :(
Soran+1 yılyalan yere şahitlik.. o onun sorunu.. yalan yere şahitlik yaparsa cezasını elbette çeker.
Soran+1 yıliyi geceler
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAmbalajlı olan her zaman ulaşılmaz olur evlenmekten ziyade içinden ne çıkacak diye düşünüyorum :)
18 Yorumla
Soran+1 yılhaa yani ille de çarşaf diyon :D
- +1 yıl
Yok be içini merak ediyorum ne çıkacak diye :) millet geyşa gibi kadın alırken ben niye ninja alayım alla alla :)
Soran+1 yılhaa yani evlenmeden görmeyecem mi sanıyon öyle mi oluyormuş :D
- +1 yıl
Bel altı olarak değil ya sadece içinden çıkanı tipini merak ediyorum başı açıkken ;)
Soran+1 yıltamam da evlenmeden bakılır herhalde yüzüne öyle mi evlenecen saçmalama :D
- +1 yıl
Ya yok ne bakılması araplar gorucu usulu paket açılmadan gidiyor :) orada gördüm kızı çok merak ettim :)
Soran+1 yılayy o nasıl bişey :D :D nasıl olduğunu bilemeden :D yaa erkek çıkarsa dedi bir arkadaş :D :D
- +1 yıl
Yok beeee incecikti kız olduğu bariz belliydi ama ninjaydı :) çok merak ettim gerçekten adam 2 karısı olarak aldı
Müslüman bacilarimiza lafım yok öyle düşünüyor kapanmak istiyor kapanıyor dinini oda öyle yaşıyor ama ben açık bir eş istiyorum her zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılherkesin kendi kararı evet kimi kapanır kimi kapanmaz :) cevap için teşekkürler:)
+1 yılyok yaa gördükce böcek ilacı ile kovalayasım geliyor kara fatmaları. yaw kusura bakmasınlarda kara çarşafı ben kadına hakaret olarak görüyorum.
17 Yorumla
Soran+1 yılyaa hayır herkesin kendi kararı böyle deme çok günah.. saygı duymam lazım sevmiyorsan bile lütfen
- +1 yıl
kendisine saygı duymuyor ki onlar ben saygı duyim. çarşaflıkadın kenine saygısı olmayan kadındır.
- +1 yıl
insanlar saygı duyulmak için önce kendisine saygısı olması lazım sonra başkaları ona saygı gösterir.
Soran+1 yılherkesin kendi düşüncesi. bilemezsin ki onun içini :/ bu yüzden günah almak istemem ben :/
- +1 yıl
yaa bak erkeklerde çarşafa girip gezse tamam kadınlarda öyle gezsin anlarım ama kadın oldugu icin öyle dolaşıp aman burnum bile gözükmesin çok günah diyen tavra gelemiyorum. markette calısıyordum para üstü vercem kadın parayı tezhaha koyuyor elime degme sakın degmeee diye bagırıyor. çokta umrumda sanki onun eli ki el temasıda olmaz oda ayrı parayı verirken havadan avcuna bırakırım.
Soran+1 yıl:D onda haklısın evet ama boşver yine de günahını alma :)
+1 yılben evlenmek istemem ama çarşafın altında eminim afet yatıyodur güneş falan görmüyor sonuçta :D
Not: Sapık değilim sadece görüşüm ;)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen carsafli misin eğer oyleysen böyle güzel insan çıkabileceği düşünmüyordum carsaflilardan demek ki önyargı yapmışım
01 Yorumla
Soran+1 yılyok değilim canım ama sadece merak ettim :)
+1 yılönemli yerlerini kapatıp başka erkekleri tahriketmeyecek şekilde giyinsin yeterli
ama irandan mı avrupadan mı geldi belirsiz kıyafetin içinde boğulmasını istemem00 Yorumlaçarşaf fazla abartılı kalıyor bence normal başörtüsü olsa farketmeyebilirdi ama çarşaflıyla olmaz heralde.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki cevap için teşekkürler :9
+1 yılVardı öyle hoşlandığım bir kız çok iyi bir insandı ama benden 4 yas büyüktü maaleseffff nerdeeeee o şimdiiiii :)
06 Yorumla
Soran+1 yılaa ne oldu ki :/?
- +1 yıl
Yazık oldu kısmet yok bende valla:/
Soran+1 yılhayılrısı yaa :)
- +1 yıl
yok hacı yok valla yok bütün kızlar ayrı telden calısıyor :D:D aMa yinede sağol :)
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
:D:D
+1 yılyok kanka evlenmek istemem , öyle kadınlar var el öptürmüyor el uzatmıyor selam almıyor sevmiyorum öyle insanları havalar tavanda
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler cevap için :)
+1 yılEvlenirim neden olmasın, sevdikten sonra örtü hiçbirşeye engel değil, her insan inancını yaşıyor
18 Yorumla
Soran+1 yılaynnen öyle :) cevabın için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 😊👍
- +1 yıl
Galiba sende çarşaf giyiniyorsun gizli kullanıcı😊
Soran+1 yılyok ben açığım
- +1 yıl
Sorduğun soru beni bu soruyu sormaya yöneltti teşekkür ederim😊
Soran+1 yılsadece merak etmiştim :) çarşafa girmem ama kapanabilirim :) cevap için sağol :)
- +1 yıl
😊👍
+1 yılben istiyorum senin gibi orasını burasını açıp gezenlemi evlenecez
12 Yorumla
Soran+1 yılbenimle ne alaka kardeş? hemen günah almaya birebirsiniz.. istediğinle evlen tercih meselesi sadece sorduk böyle kırıp cevap vermek yerine evet hayır diyebilirdin neyse cevap için teşekkürler.
- +1 yıl
üzgünüm evet
+1 yılNinjayla evlenemem :D kafasina masa ortusu koyan biride olmaz :$
24 Yorumla
Soran+1 yılyaa böyle demeyin ama hekresin kendi tercihi günah :/ tamam ben de açığım da ne alaka bu sözlere ne gerek var :/ olmaz istemem de yeterli cevap
- +1 yıl
Ya ama eglenmekte lazim cahillikle bağnazlikla yoksa ne farkimiz kalir onlardan :D
Soran+1 yıleğlenmek mi? böyle bişeyle eğlenilmez.. başka mesgale bulun mesela eğlenilecekk bir sürü kız var gayette eğlenilmeye müsaitler
- +1 yıl
Deme oyle cicekli turban takanlar var parklarda , bedava saksafon calma dersi aliyorlar :))
+1 yılwar bızım kurumda adam karısını çarşafa sokmus kmse bakmasın dıe kendı kucuk kızlara bakıor p. znk
24 Yorumla
Soran+1 yılkendi bakıyo mu.. tezatlık.. Allah akıl fikir versin ne diyelim
- +1 yıl
ole dıorum bıde sovuyrum rahatlyor
Soran+1 yıl:/ ..
- +1 yıl
gecen gun mısafrlğe geldı dedı kı kapalı olmayan kız perdesız eve benzer. yanı çarsafa grmzse pıyasa yapar dıor onu dıenın anasını avranı.. dedım ben dıorum dedı bende o zaman senın... dedım :D hala benı gorunce mal gbı bakıor karını kapa sonra cık dısarı hasta ruhunla dusuncenle kız ara lıse kızı
+1 yılBenim icin carsafli demek isit demek yasasin kemalizm
10 YorumlaTum kizlar carsafli ama ( muhtemelen herkezin yataginda var carsaf seninde olabiliir sorun yok sorun etme :) :))))))) ahhhhaaaahahaaaahahaaa
04 Yorumla
Soran+1 yılhahahahhha :Dhaklısın bak bunda :D ama dalga geçme yaa aa
Soran+1 yılanladım cevabın için teşekkürler :)
Ben çok tırsıyorum onlardan ninjaya benziyolar :) hiiiççç işim olmaz açtırma kutuyu söyletme kötüyü derler... içinden öcü falan çıkar belki neme lazım :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılNiye askili giyen don sutyen cikanla evleniliyorda onunla niye evlenilmesin sen insansinda o insan degil mi mal. Aksam aksam sinirimi bozdun. Kendini baskasina sergileebilirsin. O kisi evlenince herseyini tek birine sergileyecek. Senin gibi milyonlara sergilememis en degerli. Besince el arac gibi degil o inmis o binmis gibi degil. Mal simdi yol al.
06 Yorumla
Soran+1 yılyaa peki sen nesin günah almaya birebir köpürme insan kalbi kırmaya birebir ben burada yadırgamadom tek suçum var sert dille sormuşum bilmeden yargılamadığımı anlaman için yorumlarımı okuman yeterli. ama böyle günah alıp kalp kırdığın için de o sütyen don giyen kızlardan daha günah işledin haberin olsun.. iyi akşamlar
- +1 yıl
Necla ben soruyu okuyup o uslupla cevabi paylastim o kisilikleri bir alt kademe gorur gibi soruyu sorarsin kimin ne gunaha girdigini anlamis olursun. Kusura bakma soruyu sormus aa ne yorum yapmis ona gore cevap yazayim gibi bir sacmalik olamaz arkadasim. Once hatani sen kabul et uslubunu duzgun kulkanip sorsaydin kucumseyip kendini bencil gostermeden bendende o derece saygili bir cevap alirdin kusura bakma.
Soran+1 yıltamam ben hatamı kabul ediyorum etmedim demedim ! herkes yanlış yapabilir aceleyle öyle olmuş ne yapayım öleyim mi? ama senin ilk anlayıp dinlemeden böyle yargılaman da yanlış sen de yanlışını kabul edersin umarım. neyse gerek yokta artık.
- +1 yıl
Soruyu o kafayla sormussun neyi anlayip dinleyim ben. Once dusunecektin soruyu gore tikladiktan sonra bir bakavaktin sistem bile seni uyariyor o zamanda gorememissen o dusunceyle yazmissin demektir.
Soran+1 yıltamam arkadaşım bişey deiyorum. iyi akşamlar
olay çarşaftaymış biz yıllarca anlamamışız beylerin hepsi olsada evlensek demiş
010 Yorumla
Soran+1 yılevet çoğu öyle istiyo herkese saygı göstermek lazım
- +1 yıl
Kırmızı perde giyersen talibim @deryadan :D
- +1 yıl
olur, kan kırmızına yakın bir renk çalar ve hoş olur @deryadan
- +1 yıl
tamamdır anlaştık son olarak dantelsiz olursa sevinirim yeterince transparan zaten :D @deryadan
- +1 yıl
tamam anlaştık ;) @deryadan
Çarşaflı çarşafsız ayrımına gerek yok. Önce insanlık.
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklısın :) teşekkürler
- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım