Türkler çok kıskanç değil mi genelde?

Ben de Türk'üm ama zengin, güzel, ya da iyi bir şeyler yaşayan herkese o kadar nefretle saldırıyo ki çoğu. Unlulere falan durduk yere efeet kusuyolar ya da birisi bi başari elde etsin millet kuduruyo en basitinden herkes akrabasindan bile şikayetçi yok kiskanc kotu niyetli diye. Ben milliyetçi değilim cidden, bu ülkenin insani Almanlara göre bile her konuda genelde kötü kabul etmek gerekir. Aldığınız gıdaya bile guvenebiliyor musunuz? Zeytinyagi alicaksin acaba organik midir diye binbir çeşit dusun. Peynir alicaksin içindeki zehirleri dusun. Et alicaksin hormonunu dusun. Tavuk alicaksin igneyle sisirilmisini dusun. Pirinc alicaksin taşını ayikla. Elbise alacaksin kaziklanmayayim diye 10 farkli yere bak. En basitinden geçen annem iphone 13 aldi mediamrktan 900 tl kapak ve ekran parasi diye ekstra ucret aldillar ertesi gun pro max ile degistirmek istediginde baska çalisan ilgilendi kapak ve ekran ucreti diye bi sey yokmuş yani yer yerde her an dolandirilabilir, suistimal edilebilir, kullanilabilirsin. Turklerin cogunu sevmiyorum, daha dogrusu turkiyelilerin diyelim. Toplum o kadar hastalikli ki herkes herkese duruk yere nefret kusuyo.
Türkler çok kıskanç değil mi genelde?