Kuzenime evi verdim şimdi çıkmıyor?

• Merhaba arkadaşlar benim bi derdim var ve yardıma ihtiyacım var. Bir ailenin büyük oğlu olan iki kardeşten birisiyim Aile binasında ailemle birlikte oturuyorum. Binanın en üst katında rahmetli babaannemin kaldığı 1+1 daire var, babaannem rahmetli olmadan önce babama “ senin emeğin çok geçti ben öldükten sonra burası senin” demiş ve halamda buna şait ancak tabuda herhangibir kayıt yok. Babaannem rahmetli olduktan belli bir süre sonra oraya ben taşındım ve bekar evi olarak oturmaya başladım. Aradan 5 sene geçtikten sonra evli olan kadın kuzenim eşinden boşanmak istiyordu ve bir çok konuda yardımcı oldum. Boşanma davasını açtıktan sonra yan dairede oturan annesinin evine geldi. Aradan 3 ay geçti ve boşanma davası bitene kadar benim oturduğum evi istedi birde kız çocuğu var mahkeme bittikten sonra eski kocasından ev alacağını vermese bile kendisinde para olduğunu o parayla ev alacağını söyledi bende evi boşaltıp ona verdim ve ailemle aynı evde kalmaya başladım. Aradan bi kaç ay geçti ve mahkemesi bitti. Biraz daha zaman geçtikten sonra evden ne zaman çıkacağını sordum, borcum var evden şimdi çıkamam ev kiraları çok pahalı diyerek beni başından sağdı. Bi kız kardeşim var ve onunla aynı odada kalmak istemiyorum hem anlaşamıyoruz hemde aynı odada yatmak istemiyorum 26 yaşında bekar bir insanım rahat yaşamayı seven birisiyim üstelik tek başıma evde yaşamaya alışmış birisiyim salondaki koltuğa her gün yatak açıp topluyoruz ve bu artık çok fazla canımı sıkmaya başladı ve tam 1 senedir beni mağdur etti. Bunları ona anlatarak tekrar sordum evden ne zaman çıkacaksın diye bana bir sürü şey söyledi “ ben size demedim mi benim borcum var “ öyledir böyledir yine başından sağdı. Kendi evimi ondan almasını iyi bilirim ama masum kadın rolünü oynayarak insanlara beni yanlış bi insan gibi göstermesinden korkuyorum. ŞİMDİ SİZLERDEN İSTEDİĞİM ŞEY ŞU BEN NASIL BİR OYUN OYNASAM KENDİMİ DİĞER İNSANLARA KÖTÜ BİRİSİ OLMADIĞIMI GÖSTEREREK ONU EVDEN ÇIKARTSAM daha önce böyle bir durum başıma gelmediği için ve insanlara kötülük yapmadığım için aklıma hiç bir fikir gelmiyor uzun zamandır düşünüyorum ama bi türlü çözüm bulamıyorum lütfen bana yardım edin.
Kuzenime evi verdim şimdi çıkmıyor?