Annem va babami affedemiyorum günahı var mi?

Biz 3 kardesiz 2 kiz ve en küçüğünümuz erkek okul hayatına basladigindan beri ozel okullarda okuyor tatminsiz bencil bir olarak yetiştirildi o üniversiteye başladığından beri ailem birikiminin satmaya başladı o iyi şartlarda yesin icsin diye okusun diye tabikide okumadi , hep borcla harcla geldi durumuz cok iyiydi ama Şu an hersyimiz onun icin satiliyor is kuruyor batıyor tekrardan satiliyor en son milyonluk bir yerimiz vardi babam burasi 3nuzun dedi ve içinizin rahat olsun diye açıklama yaptı ama erkek kardeşim ve esi durmadan bize esi siz kimsiniz diye saygısızca davranıyor anlam veremedik bize hic saygisi yok ama yuvaları bozulmasın diye yuttuk annem babam susturdu gecen arkadasinin biri haber verdi o milyonluk yeri bizim haberimiz yok erkek kardesime vermişler tapusunu biz şoktayım kiz kardesimle annemi ardik ve bize benim icim rahat biz olmedik mirasımızda gözmü diktiniz dedi inanın kelimeler kalbime birak gibi saplandı bu kisi annem oz annem şuana kadar bize bir yardımda yapmadılar kiz kardesimle sadece beddua etmedik sessizce Allaha havale ettik ama içimiz yanıyor annem ve babamla konusmak istemiyorum bizi yok sayıp gizlice yapmışlar bizi yok olmayı seciyoruz inanın olakadr nankör ki erkek kardeşim en son annemin yazlığını satıldı borçları için Şu an o arsayi uzerine alir almaz kredi cekmis 1 milyonun üzerinde esiyle gezip tozuyorlar biz sadece izliyoruz ama asla beddua etmedim kalbim cok aciyor mali alan yiyen malci olmadi bizde varız ne yapıyorsun dedik diye malci olduk az once yine bir haber geldi babam sakin soyleme demis erkek kardesime onlar duyana kadar kafam rahat olur demiş simdi soruyorum hic birsey olmas gibi nasil davranalım

Annem va babami affedemiyorum günahı var mi?