Annemle babami affedemiyorum ne yapayim?

14 yaşimdan beni okuldan çikardilar izin vermediler okuyayim sonra 15 yaşimda 25 yaşli biriyle nişanladilar ben nişani zar zor attim babam beni çok kötü dövdu sonra yine başkasiyla nişanlandim nişanlim bana kizlarla ne yaptigini anlatiyordu bana kizla yazişmalarin atiyordu babamda ona izin veriyorum kizimi döve bilirsin dedi sonrada babam beni kendisi dövdü bu nişanlimdanda ayrildim babam hergün git kendini öldür hiçkimseye lazim degilsin annemde dövüyordu dişari yalniz çikmama izin vermiyorlardi gidip kuzum yapicaksin diyorlardi sonra beni kursa yazdilar ben okudum ama kafam çok karişikti hiç bir yerdə çalişamiyordum beni sürekli koca bul evlen kurtulalim senden diyorlardi babam kaza geçirdi bir bacagini kestiler yinede beni zorluyorlardi git evlen git evlen diye bende eski nişanlimla kaçtim uyuşturucu bagimlisiymiş evlendikten sonra ögrendim boşandim geldim ailem pişman oldu beni psikologa götürdü iyileştim liseyi dişardan bitirdim ve universite sinavina çalişiyorum anneme babamada bakiyorum sadece bazen onlara baktigimda anilarim aklima geliyor ve bazen affedemiyorum onlari ölüb Allahin yanina gitmek istiyorum normal mi?
Annemle babami affedemiyorum ne yapayim?