Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ya siz ciddi misiniz? Kapalıyım diyorsunuz.
Kuzenin dahi olsa başını açmak bile haram kardeşim. Bir de kalkmış diyorsunki eşimin kardeşigiller onlar da haram söyleyeyim dedim. Yazık!
Neden bu kadar yükseldiniz ki ben bapacam diye sordum gitmek istiyorum ama eltim bikinili olmasını benimde kapalı olmamı istemiyorum
Yazınızı birdaha yazar mısınız? Bir şey anlaşılmadı.
Neden diyorum bu kadar sinirlendiniz
Ben sordum yardım edin akıl verin diye
Siz kapalı mısınız?
Evet siz peki
Kapalıysanız denize girecekseniz eşiniz de çok istiyorsa haşemayla girebilirsiniz o da çok dar olmamak şartıyla. Ben şöyle anladım bikiniyle mi girmek istiyorsunuz?
Ben tam anlatamadım anlatmak istediğimi galiba
Neyden çekiniyorsunuz, orayı anlamadım. Anlatır mısınız?
Ben kıskanıyorum yani onun yanımızda açık olamsı beni kıskandırıyor önceki resimlerini gördüm denizdeki bikini falan ooo ama ben haşema ile olmak istemiyorum
Eğer kıskanıyorsanız eşinizde bu bayanı da görecek görmesi bile haram yani bence gitmeyin
Normalde de açık ama yani usturplu seviyorum da onu kötü birisi değil eşimde bana sende açıl istersen dedi ama bu sefer erkek kardeşi var ondan utanıyırun
Bir şey uydurursunuz gitmezsiniz. Ama siz kapalı bir bayansınız aslınızı unutmayınız lütfen o bikini giydi diye siz nasıl giyersiniz aklım almıyor. Sonuçta kapalısınız. günaha girmeyin
Önceden giymişliğim var
Siz bilirsiniz Allah için kapandınız. eşiniz böyle dedi diye Allah’ın ayetine hakaret etmiş olursunuz hanımefendi sizin iyiliğinize diyorum
Açıkken mi giydiniz
Ben başımı kapatıp bikini giymeyecem ya allahın ayetine karşı geleyim
Hayır balayında giydim
Sizi kendi vicdanınızla bırakıyorum, Allah Hidayet versin.
Bana bildiğin kötü kadın muamelesi yaptınız saolun
Aynı durumdayiz dertleşmek istersen yazabilirsin kuzum
Gitmeyin hos degil
Ama akraba yani eşimin kardeşi bu karşıdakiler
Haa akraba diince bende dayi amca vs sandim, ki senin durum daha kötü böyle bisiyi kabul etme
Eşimin kardeşi erkek karısı açık bikini giyiyor bende giydim zamanında ama şimdi bilmiyorum eşimde gidelim diyor onlarda ısrar ediyor
Sen kapali misn
Evet kapalıyım
Sen kapalımısın senşn başına gelse napaesın
Allah korusun, ben kapaliyim ve kiskancim hos durum degil dürüst olmak gerekirse ben o eltiyle samimi olmazdim gibime geliyor Allah korusun
Samimiyim bir kötülüğü yok ki yani neden öyle dediniz
Bu benim genel tercihim, ama giyimi seni rahatsiz ediyor belliki, bak böyle insanlardan uzak dur, ben aciklar gördm ama nerde nasıl giyceni biliyorlar edepsiz giymiyorlar, bu yleyse ruhunda var bisi anla
Hayır edepli kendisi ama denizde normal yani beni rahatsız eden benim açılmamam yani kıskançlığım orada başlıyor ben eşimlede konuştum sende açıl dedi yani deniz için ama bu sefer kardeşi var ondan çekiniyorum
Siz neden öyle dediniz ki
Bence git açık giyinme