Daha doğurusu fikri ortaya atan karşı aile ama sorun şu karşımdaki kadın açık yani rahat giyinecek ama ben kapalıyım biraz çekiniyorum gitmeye ve bunlar akrabamız napmalıyım sizce
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
4
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya siz ciddi misiniz? Kapalıyım diyorsunuz. Kuzenin dahi olsa başını açmak bile haram kardeşim. Bir de kalkmış diyorsunki eşimin kardeşigiller onlar da haram söyleyeyim dedim. Yazık!
0
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden bu kadar yükseldiniz ki ben bapacam diye sordum gitmek istiyorum ama eltim bikinili olmasını benimde kapalı olmamı istemiyorum
Kapalıysanız denize girecekseniz eşiniz de çok istiyorsa haşemayla girebilirsiniz o da çok dar olmamak şartıyla. Ben şöyle anladım bikiniyle mi girmek istiyorsunuz?
Ben kıskanıyorum yani onun yanımızda açık olamsı beni kıskandırıyor önceki resimlerini gördüm denizdeki bikini falan ooo ama ben haşema ile olmak istemiyorum
Normalde de açık ama yani usturplu seviyorum da onu kötü birisi değil eşimde bana sende açıl istersen dedi ama bu sefer erkek kardeşi var ondan utanıyırun
Bir şey uydurursunuz gitmezsiniz. Ama siz kapalı bir bayansınız aslınızı unutmayınız lütfen o bikini giydi diye siz nasıl giyersiniz aklım almıyor. Sonuçta kapalısınız. günaha girmeyin
Aynı durumdayiz dertleşmek istersen yazabilirsin kuzum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gitmeyin hos degil
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama akraba yani eşimin kardeşi bu karşıdakiler
Cevap sahibi
+1 yıl
Haa akraba diince bende dayi amca vs sandim, ki senin durum daha kötü böyle bisiyi kabul etme
Soran
+1 yıl
Eşimin kardeşi erkek karısı açık bikini giyiyor bende giydim zamanında ama şimdi bilmiyorum eşimde gidelim diyor onlarda ısrar ediyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen kapali misn
Soran
+1 yıl
Evet kapalıyım
Soran
+1 yıl
Sen kapalımısın senşn başına gelse napaesın
Cevap sahibi
+1 yıl
Allah korusun, ben kapaliyim ve kiskancim hos durum degil dürüst olmak gerekirse ben o eltiyle samimi olmazdim gibime geliyor Allah korusun
Soran
+1 yıl
Samimiyim bir kötülüğü yok ki yani neden öyle dediniz
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu benim genel tercihim, ama giyimi seni rahatsiz ediyor belliki, bak böyle insanlardan uzak dur, ben aciklar gördm ama nerde nasıl giyceni biliyorlar edepsiz giymiyorlar, bu yleyse ruhunda var bisi anla
Soran
+1 yıl
Hayır edepli kendisi ama denizde normal yani beni rahatsız eden benim açılmamam yani kıskançlığım orada başlıyor ben eşimlede konuştum sende açıl dedi yani deniz için ama bu sefer kardeşi var ondan çekiniyorum
Kızlar Ne Diyor
Ya siz ciddi misiniz? Kapalıyım diyorsunuz.
Kuzenin dahi olsa başını açmak bile haram kardeşim. Bir de kalkmış diyorsunki eşimin kardeşigiller onlar da haram söyleyeyim dedim. Yazık!
Neden bu kadar yükseldiniz ki ben bapacam diye sordum gitmek istiyorum ama eltim bikinili olmasını benimde kapalı olmamı istemiyorum
Yazınızı birdaha yazar mısınız? Bir şey anlaşılmadı.
Neden diyorum bu kadar sinirlendiniz
Ben sordum yardım edin akıl verin diye
Siz kapalı mısınız?
Evet siz peki
Kapalıysanız denize girecekseniz eşiniz de çok istiyorsa haşemayla girebilirsiniz o da çok dar olmamak şartıyla. Ben şöyle anladım bikiniyle mi girmek istiyorsunuz?
Ben tam anlatamadım anlatmak istediğimi galiba
Neyden çekiniyorsunuz, orayı anlamadım. Anlatır mısınız?
Ben kıskanıyorum yani onun yanımızda açık olamsı beni kıskandırıyor önceki resimlerini gördüm denizdeki bikini falan ooo ama ben haşema ile olmak istemiyorum
Eğer kıskanıyorsanız eşinizde bu bayanı da görecek görmesi bile haram yani bence gitmeyin
Normalde de açık ama yani usturplu seviyorum da onu kötü birisi değil eşimde bana sende açıl istersen dedi ama bu sefer erkek kardeşi var ondan utanıyırun
Bir şey uydurursunuz gitmezsiniz. Ama siz kapalı bir bayansınız aslınızı unutmayınız lütfen o bikini giydi diye siz nasıl giyersiniz aklım almıyor. Sonuçta kapalısınız. günaha girmeyin
Önceden giymişliğim var
Siz bilirsiniz Allah için kapandınız. eşiniz böyle dedi diye Allah’ın ayetine hakaret etmiş olursunuz hanımefendi sizin iyiliğinize diyorum
Açıkken mi giydiniz
Ben başımı kapatıp bikini giymeyecem ya allahın ayetine karşı geleyim
Hayır balayında giydim
Sizi kendi vicdanınızla bırakıyorum, Allah Hidayet versin.
Bana bildiğin kötü kadın muamelesi yaptınız saolun
Aynı durumdayiz dertleşmek istersen yazabilirsin kuzum
Gitmeyin hos degil
Ama akraba yani eşimin kardeşi bu karşıdakiler
Haa akraba diince bende dayi amca vs sandim, ki senin durum daha kötü böyle bisiyi kabul etme
Eşimin kardeşi erkek karısı açık bikini giyiyor bende giydim zamanında ama şimdi bilmiyorum eşimde gidelim diyor onlarda ısrar ediyor
Sen kapali misn
Evet kapalıyım
Sen kapalımısın senşn başına gelse napaesın
Allah korusun, ben kapaliyim ve kiskancim hos durum degil dürüst olmak gerekirse ben o eltiyle samimi olmazdim gibime geliyor Allah korusun
Samimiyim bir kötülüğü yok ki yani neden öyle dediniz
Bu benim genel tercihim, ama giyimi seni rahatsiz ediyor belliki, bak böyle insanlardan uzak dur, ben aciklar gördm ama nerde nasıl giyceni biliyorlar edepsiz giymiyorlar, bu yleyse ruhunda var bisi anla
Hayır edepli kendisi ama denizde normal yani beni rahatsız eden benim açılmamam yani kıskançlığım orada başlıyor ben eşimlede konuştum sende açıl dedi yani deniz için ama bu sefer kardeşi var ondan çekiniyorum
Siz neden öyle dediniz ki
Bence git açık giyinme