Aile & Toplum Davetsiz gelen misafirlere kapıyı açar mısınız? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yoksa evde yokuz numarası mı yaparsnz Güncellemeler+1 yıl Süper soru 😅😅 Davetsiz gelen misafirlere kapıyı açar mısınız? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Açarım evet 0 0 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tek yaşasaydım evde yokuz numarası yapardım 0 0 Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Başımız üstünde yeri var misafirden kaçılmaz. 0 0 Yorumla
bunlar_hep_meraktan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl işimiz varsa açmam ama bos bos oturuyosan olur 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Taniyosam buyur ederim elbette misafir bereketiyle gelir basimin ustunde yeri vardiiiir...👌👍 0 0 Yorumla
Herifin1i Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Evde yalnızsam kapıyı duymazdan geldim çok oluyor😂 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. açarım ben. davetsiz gelidği için, göreceği her şeye hazır olmalı bence :) 0 4 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Akrabandir belkide neye hazir olsun bisey dicemde neyse kalsin..🤨 Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl @pirpirella000 yahu içiniz fesat. Ev dağınıktır, üstüm başım ona göredir pijama vardır şort vardır... Başka ne görebilir ki... Kişi kendinden bilirmiş işi derler... Bişiy dicekmiş... Yorumla pirpirella000 +1 yıl Ya birak bu ayaklari senn😎👌 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Neyse dedigin gibi olsun bakalim hehe Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. misafire bağlı... kaçsın diye bazen önü açık bornozla kapıyı açarım. 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ne posizyonda olduğuma ve ruh halime bağlı 0 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Misafirlere kapimiz her zaman acik 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Kapı açmamak gibü bir saçmalık olur mu hiç 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kapına geleni hızır bil derler. O yüzden açardım 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Arada yokuz muamelesi 0 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 702 cevap paylaştı. Açarım 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Açarım müsaitsem 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Evet açarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Açarım evet
Tek yaşasaydım evde yokuz numarası yapardım
Başımız üstünde yeri var misafirden kaçılmaz.
işimiz varsa açmam ama bos bos oturuyosan olur
Taniyosam buyur ederim elbette misafir bereketiyle gelir basimin ustunde yeri vardiiiir...👌👍
Evde yalnızsam kapıyı duymazdan geldim çok oluyor😂
açarım ben. davetsiz gelidği için, göreceği her şeye hazır olmalı bence :)
Akrabandir belkide neye hazir olsun bisey dicemde neyse kalsin..🤨
@pirpirella000 yahu içiniz fesat. Ev dağınıktır, üstüm başım ona göredir pijama vardır şort vardır... Başka ne görebilir ki... Kişi kendinden bilirmiş işi derler... Bişiy dicekmiş...
Ya birak bu ayaklari senn😎👌
Neyse dedigin gibi olsun bakalim hehe
misafire bağlı... kaçsın diye bazen önü açık bornozla kapıyı açarım.
Ne posizyonda olduğuma ve ruh halime bağlı
Gelenin yeri gidenin yolu hazır
Kim olduğuna bağlı
Evde yokuz derim. Misafir sevmem
Açmak zorunda kalırım
Misafirlere kapimiz her zaman acik
Kapı açmamak gibü bir saçmalık olur mu hiç
Kimin geldiğine bağlı
Kapına geleni hızır bil derler. O yüzden açardım
her zaman açık kapım
Arada yokuz muamelesi
Duruma göre değişir