Aile & Toplum Günaydın herkese napıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Hava buz gibi kış geldi sanki kendinize dikkat edin sıcak tutunGününüzün güzel geçmesini diliyorum Günaydın herkese napıyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1 saat kaldı işin bitmesine. G*tüm donuyor ve uykum var. Senden naber 0 0 Yorumla
KapitanNemo Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gönlümün kraleçesini andım sabah sabah napayım. Günaydın çiçeğime 0 0 Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl gunaydin evet Şu an sarilacak biri olsa sıcak tutardi 🙂😬 0 0 Yorumla
bama3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Günaydın evet iyice serinledi ama daha evden çıkmadım 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye erkencisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayağım da yara vardı onun acımasıyla uyandım Yorumla Copernicus +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Papatyahayalleri Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Günaydın kahve içiyorum :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Papatyahayalleri +1 yıl Teşekkür ederim sen içtin mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır henüz kendime gelemedim tekrar uyumayı düşünüyorum Yorumla Papatyahayalleri +1 yıl Hmm anladım. Benim de kendime gelme kahvem bu. Günün ilk kahvesi :) Yorumla
35izask Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bugün battaniye kullandım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende kullanmak istedim ama yoktu😄 sıkı giyindim Yorumla 35izask +1 yıl Gerçi cam açıktı yineNasıl yani battaniye yok mu Yorumla Soran +1 yıl Yeni battaniyeler alınacak Yorumla 35izask +1 yıl Ah Kıyamam yaBen her kış öncesi yıkatırım Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Ankara ayazındasın sanırımm 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl günaydın sıcak yatakta uzanıyomm se ne yabıyorsun 0 0 Yorumla
BADLOWE61 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Saol sanada günaydın ufaklık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ufaklık değilim Yorumla BADLOWE61 +1 yıl Ufaklık kötü biseymi Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yeni uyandım çay içiyorum günaydın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Teşekkürler. Sen ne yapiyosun Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Hava bugün çok soğuk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet baya gerçekten Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Ben balkonda uyuyodum baktım olacağı yok içeri geçtim Yorumla
olguncuvedoldolguncu Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Günaydın canım teşekkür ediyorum iyki varsin 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Günaydın 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hangi sehir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
1 saat kaldı işin bitmesine. G*tüm donuyor ve uykum var. Senden naber
Gönlümün kraleçesini andım sabah sabah napayım. Günaydın çiçeğime
gunaydin evet Şu an sarilacak biri olsa sıcak tutardi 🙂😬
Günaydın evet iyice serinledi ama daha evden çıkmadım
Niye erkencisin
Ayağım da yara vardı onun acımasıyla uyandım
Geçmiş olsun
Günaydın kahve içiyorum :)
Afiyet olsun
Teşekkür ederim sen içtin mi
Hayır henüz kendime gelemedim tekrar uyumayı düşünüyorum
Hmm anladım. Benim de kendime gelme kahvem bu. Günün ilk kahvesi :)
Bugün battaniye kullandım
Bende kullanmak istedim ama yoktu😄 sıkı giyindim
Gerçi cam açıktı yine
Nasıl yani battaniye yok mu
Yeni battaniyeler alınacak
Ah Kıyamam ya
Ben her kış öncesi yıkatırım
Ankara ayazındasın sanırımm
günaydın sıcak yatakta uzanıyomm se ne yabıyorsun
Saol sanada günaydın ufaklık
Ufaklık değilim
Ufaklık kötü biseymi