Güncellemeler
+1 yıl
Olay bağcılarda uyuşturucu bağımlısı oğulun annesinin kafasını kesip camdan atması ama izlemenizi asla tavsiye etmiyorum arkadaşlar gerçekten kötü
Başıma ne geliyorsa meraktan geliyor ya keşke izlemeseydim psikolojim bozuldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
https://www.sabah.com.tr/galeri/yasam/bagcilarda-evlat-vahseti-annesinin-kafasini-kesip-sokaga-atti-kesik-bas-motokuryenin-onune-dustu
bundan bahsediyor sanırım
Sizin cocuklugunuzda hic mi bestgore 4chan liveleak gecmisiniz olmadi ya... Videoya da istemsiz bir sekilde guldum cunku adam annesinin kafasini kesmis ve insanlar tepki olarak senin ananiskm bilmem ne cocugu falan diyorlar. Bruh
Liveleak 😱😱 gerçekten aklıma geldi şu an nasıl izlemisiz
"PsIkOlOjIsI bOzUk" diye beyinsiz halka yutturulan başka bir ümmetçi müslüman katil olayıdır. Hepimizin psikolojisi her bozulduğunda kafa kesek o zaman.
Kafası kesilip sokağa atılan kadını diyorsan sadece fotoğrafları gördüm, hem içe hemde dışa dönük bir yapıya sahip olduğum için psikolojimi etkilemedi açıkcası.
Rabbim evladında hayırlısını versin herkese. Çok üzücü...
Gördüm. Bir sürü şey yazardım da neyse. Konuşmamak daha iyi.
Gördüm ne günlere kaldık gerçekten. Polis bu ülkede hep müdahaleden kaçıyor. Amerika'da ölüsü çıkardı o adamın evden
Sabah izledim lanet gelseydi de izlemeseydim mide bulantısından geberiyorum
Az önce baktım şaka gibi ama gerçek, bu videoyla hislerimi kaybettiğimi anlamış oldum.
Kız bari olayı da yazsaydın merak ettik ne olayı
Uyuşturucu bağımlısı birisi annesinin kafasını kesip balkonda millete gösterdikten sonra sokağa atmış, ondan bahsediyor.
@AgentKid Twittere girmem yetti üst sıradaydı ben daha yeni ne izledim öyle Allahım bugünleride mi görecektik bu nasıl bir şey
@34Derbeder34 Ya sen nasıl bunu dalga konusu YAPABİLİRSİN kendine gel
Eskiden kurtların insan öldürüp yediği bir video izlemiştim, o izlediğim videodan sonra bu olayın fotoğraflar bende bir etki bırakmadı şahsen ama psikolojisi hassas olanlar var onlara bilgilendirme yapmak gerekiyor.
@AgentKid video şu an her yerde var 5 yaşındaki çocuk bile çok rahat bir şekilde bulup izleyebilir. Bir insan nasıl bunu annesine yapar
Ürkütücü, insanlarda psikolojik travma yaratabilecek bir video.
Kurta benzer köpek türleri görünce ister istemez geriliyorum, bu videoda beni gerdi gece gece.
@AgentKid Allah sonumuzu hayr etsin. Bu video kimi germez ki beni şaşırtan bunu annesine yapması.
Hiç mi içi cızlamadı
Videoyu izlemedim ama fotoğrafları gördüm, KS'ye düşmese iyi ama art niyetli insanlar atar kesin.
@AgentKid Prim için atarlar beklerim ben
Şimdi 30 dakika falan önce izledim videoyu, blurlu olduğu için film sahnesi gibi geldi ve beni etkilemedi açıkcası.
Küçükken babam ve dedem kocaman ineklerin boğazlarını kesip öldürürlerdi kurban keserken gözümün önünde, ondan kaynaklı bende bir etki yaratmadı.
Olayın videosunu çeken kişileri yakalamışlar 19 yaşında bir erkek ve 37 yaşındaki babası çekip vermişler basına, izlenme uğruna milletin psikolojisini bozucaklar.
@AgentKid O video çeken kişilerin akıl sağlığından şüphe duyuyorum neden çekerler ki anlamıyorum. Bende bir çok olay gördüm ama her gördüğüm olaydanda etkileniyorum
Videoyu çeken kişi 19 yaşında bir erkek, ne amaçla çektiği ortada 3-5 izlenme elde edeyimde ünlü olayım kafası işte.
Ünlü olucam derken emniyet yakalayıp nezarete atmış hakim karşısına çıkacakmış, yayın yasağı getirilen haberi yaymaktan dolayı. 19 yaşında bitirdi hayatını garibim.
@AgentKid Hayatın başında olan genç şimdi hapis derdiyle uğraşıyor. Zaten bir olay olsa yardım etmekten çok video çekerler başka yaptıkları bir şey yok
Umarım atarlar hapise onun yüzünden dün gece uyuyamadım valla sabah 9da kalkarım normalde ama bugün 6da ayaktaydım
@AgentKid Yok ona da yazık daha çok genç bu olaylardan sonra bir daha yapacağını zannetmiyorum
Blurluydu video blursuz halini görmedim ama yine gerdi beni ve erkenden kalkmama sebebiyet verdi.
Kim bilir kaç kişi daha uyuyamadı ve etkilendi videodan, 19 yaşındaki art niyetli biri yüzünden.
@AgentKid Ben videoyu tam net gördüm. Allah böylelerine de akıl versin. Video insanın aklından çıkmıyor ki
Ilk önce balkon mermerine koyup tutup sonra saçlarından tutarak aşağıya doğru sallıyordu, millet bağırıyordu katil diye tamamı blurluydu başın tam net şekilde görmedim görsem uyuyamam herhalde.
Buarada dediğim oldu sabah 11 saatlerinde biri yine kafayı tutarken o pozisyonda blurlu halini siteye atmıştı buraya, 11den beri kurtların köpek ve inek öldürüp yediği videoları izliyorum aklıma kurtlar girsin diye yok işe yaramıyor.
@AgentKid Benim bir arkadaşım bir siteyi bana göstermişti adını unuttum şizorfrenlerin ve katillerin adamın kalkıp birini canlı canlı baltayla birini öldürdüğü videoyu izledim. (umarım KS sorun öıkramz bu yazdığımdan) böyle olaylar ne kadar izlersem de her seferinde etkilenirim. İyi ki net halini izlemedin o zaman ve bu gibi durumlarda sosyal medya önlem alır
Korkunç cidden, tam unuttum diyorum önüme çıkıyor yine ya burada ya sosyal medyada fotoğrafları bir rahat yok.
@AgentKid Ben bu sabah twitterde girdim yine olaydan behsediyorlardı bu yüzden Twittere bir kaç gün girmiyecem sanada tavsiye ederim
Twitter kullanmıyorum, sadece instagram var ve ondada çok şükür keşfette falan çıkmıyor ama bu sitede atanlar hala bar bugün bi 20 kere falan gördüm.
@AgentKid Allahtan bugün siteye fazla girmedim
@34Derbeder34 Abicim belki biz burada konuşuyoruz rahatsız oluyorsan yorumunu kaldırayım?
O değilde kafa bir motokuryenin üstünemi önünemi ne düşmüş, o motokurye ve üst kattan bakanların psikolojisi ne haldedir acaba biz burada video izleyip gerildiysek onlar ne yapıyordur kim bilir.
@AgentKid üsteki komşular bilerek bakıyordu içeri girebilirlerdi. Ama kuryeye üzüldüm
Yarın tüm ülke bunu konuşacak. uzin sürede akillarda kalıcak.
izledim allah kahretsin o aşşağılık herifi
Görmedim göresimde yok, soruldukca göresim gelmıyo
Gerçekten izlemez olaydım ya kanım dondu
Link atsana bakamadım ben
Cidden üzücü ve moralim bozuldu
Evet gördüm bağcılarda yaşıyorum bende
Sansürsüz elim ayağım titredi bakmayın
Nereden baktın banada atar mısın
Link var mı jdnddh
Görmez olaydım
Aynen yabancı yayım kanalından izledim
Normal bir insanın yapamayacağı bir şey