Ben bir şey sormak istiyorum sevgilim dün öğlen www. İle başlayan bir video gördüm YouTube geçmişinde bunu gördüm üzerine tıklayınca resimdeki gibi yazı çıkıyor bu yazı videoyu izledikten sonra mı çıkmıştır yoksa önce mi ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin ama YouTube hesabı bende ona sorsan senin göreceğini bildiğim halde neden izliyim diyo doğru söylüyor ama arama geçmişinde değil izleme geçmişinde gördüm ona sorsan izlememiş reklamda ç*rıl ç*ıplak kadınlar çıkıyor
Ne var bunda ki kızların ve erkeklerin neredeyse tamamı açık filmler izliyor bunu mu takmaya geldi sıra. Böyle şeyleri sırf birşeyi kafaya takmak için mi sorun ediyorsunuz
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ç*rıl ç*plak kadın izlemiş benim sokağımın başında ve 5 dakika sonra geldi beni öptü bu normla bir şey mi
Gitmez benim zoruma hayatta daha önemli mevzular var bu çok çocukça ve ergence. Koskoca profesörler evli erkek veya kadının düzgün giden ilişkilerinde bile böyle şeyler izlemeleri hatta mastürbasyon yapmalarını normal karşılıyorken sen buna takılmışsın. Ayrıca aldatma yok bişe yok
Ama o izledikten SONRA da engellenmiş olabilir bence sen onun diğer hesaplarınıde kontrol et arkasından seni şok edecek bir şeyler bulabilirsin bence 🤐