Güncellemeler
+1 yıl
Bir de beni azarladı onların kendi çocuğu olmasına rağmen annem hiçbir şey istemiyormuş onlardan Niye ben isteyip duruyormuşum
Ben anneannemle dedemin tek torunuyum Bu yüzden bana sürekli bir şeyler almak istiyorlar dedem asker emeklisi zaten anneannem de emekli 4 evleri var ikisi kirada maddi durumları iyi yani babam da İngilizce öğretmeni doğal olarak her istediğimi alamıyor kendi alamıyor anlıyorum ama anneannem ve dedemden her bir şey aldığımda sinirleniyor doğum gününde pırlanta bir kolye aldılar bir sürü bıdı bıdı yaptı bana genç odası takımı aldılar yine aynı hikaye en son internetten kış paketi beğendim işte kaşe palto bot hırka pantolon falan paket oluyor ya tren yolda onu sipariş ettim 8000 lira dedim için hiçbir şey değil olay çıkardı niye onlardan sürekli bir şey alıyormuşum sonunda sinirlenip Sen fakirsin diye Senin yüzünden fakirlik çekmek zorunda mıyım onların almamı istemiyorsan Sen alsaydın dedim kendisinin odasına kapattı annem de beni azarladı haksız mıyım onlar yabancı değil ki Benim anneannem ve dedem camide Bir de dilenmiyorum sonuçt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen haklısın ama daha güzel bi dil bulabilirsin çok kırıcı olmuşsun sonuçta eşinin ailesi o kendisini kotu hissetmesi normal kendi ailesi olsaydı öyle yapmazdı ama kadının parası veya kayinvalidesi kayinpederi olunca insanın zoruna gider sana benim aldıklarıma yetin demek istemiştir onlara mahcup olmamak için benimde zoruma giderdi ama sende kendince haklısın dedigim gibi söylediğin söz ağır sadece gönlünü alıp düzgünce anlatmalisin
Evet biliyorum Ben de pişman oldum zaten sinirli ağzımdan çıktı
Bi de depresyona girer adam bu kadar ağır konuşma erkekler kaldıramaz yetememeyi
Evet ya hala çocuk gibi davranıyor bazı olaylarda
Söyle düşün katı bi baba olup şiddet vs de uygulayabilirdi ne babalar var seninki üzülüp kendisini odasına kapatmış ben bile üzüldüm yani erkenden özür dile de daha fazla üzülmesin:(
bana küsüyor Anneme de surat asıyor 🤣 çocuk gibi bu erkekler
Çocuk kalpli olması çok güzel çok şanslısın bence :)
Ne manada şanslıyım
İyi bi baban var belli yaptığı çok normal bi davranış her baba yapardı onu hatta yapmaması tuhaf olurdu bazısı evlense bile ana baba parasıyla ailesine bakar hiçte zoruna gitmez adam gibi adamlarda kimseye muhtaç olmak istemez kendi ailesinden kardeşinden asla borç almayanlar bile var kendi yetebilmek ister yani o şu an söyle düşünüyor çocuk yaptım ama ogretmende olsam istediklerini alamıyorum mutsuz benim ona sunduklarım ona yetmiyor beğenmiyor der kim isterdi çocuğuna birinden yardım alıp bakmak sen ister miydin empati yapmayı dene bende asla istemezdim kendi ailem bile olsa büyüyünce daha iyi anlarsın bi erkek 18 yaşına geldikten sonra düzgün biriyse ailesinden para almayı hemen bırakıp okusa bile çalışıyor mesela bi insan gururlu ve caliskansa kimseden borç bile almaz kardeşi ailesi de olsa zorluk çeker yine istemez dediğim gibi sen haklısın senin ananen deden ama onun kayinvalidesi ve kayinpederi bu açıdan bak. Ve çok zoruna gidiyorsa babanin orta yolu bulmaya çalış iyice anlat onlar bisey demiyorum sana de yani baban sana alamıyor falan gibi konusmuyolardir sanırım güzelce anlatırsın işte sana bisey demiyorlarki tek torunlarıyım diye yapıp beni mutlu etmek istiyorlar de
Anlatıyorum Zaten diyorum tek torunuyum zaten her şey bana kalacak hatta dedem 3 evi kirada ya kiranın birini direkt benim hesabıma yatırsınlar istedi babam karşı çıktı
Reşit olunca ayrı eve çıkarsın her şeyi de söyleme sende aldığın parayı sen söylemeden öğrenemez:D
Wjwhahs 🤣🤣 nereden bildin Aynen öyle yapıyorum
Mecbur 🤣
Öncelikle çok şanslısın ve bu şansını kullanman gayet doğal ama lütfen kırıcı olma babana karşı baban da haklı olarak mahçup hissediyor ve böyle belli ediyor
İyi de onlar yabancı değil ki anneannem ve dedem niye böyle tepki veriyor anlamıyorum
Saygı ve nezaket bizim toplumumuzda çok önemli bir de bana böyle bir şey yapsalar biraz utanırım sonuçta benim param değil başkasının emek verip kazandığı para
Babanı yetersiz hale getiriyorsun
Yok artık Camide dileniyorum sanacak gören
Ne alaka, baban gerçekten üzülüyordur bu duruma
Evet biraz ağır konuştuğuma çocuk gibi geliyor hareketleri bana bir de koskoca öğrenme öğrencileri görse şu halini ne yapar acaba