Babam anneannemler bana eşya alıyor diye olay çıkartıyor Ben de ona Sen fakirsen başkasının almasına da ses çıkarma dedim 😓?

Ben anneannemle dedemin tek torunuyum Bu yüzden bana sürekli bir şeyler almak istiyorlar dedem asker emeklisi zaten anneannem de emekli 4 evleri var ikisi kirada maddi durumları iyi yani babam da İngilizce öğretmeni doğal olarak her istediğimi alamıyor kendi alamıyor anlıyorum ama anneannem ve dedemden her bir şey aldığımda sinirleniyor doğum gününde pırlanta bir kolye aldılar bir sürü bıdı bıdı yaptı bana genç odası takımı aldılar yine aynı hikaye en son internetten kış paketi beğendim işte kaşe palto bot hırka pantolon falan paket oluyor ya tren yolda onu sipariş ettim 8000 lira dedim için hiçbir şey değil olay çıkardı niye onlardan sürekli bir şey alıyormuşum sonunda sinirlenip Sen fakirsin diye Senin yüzünden fakirlik çekmek zorunda mıyım onların almamı istemiyorsan Sen alsaydın dedim kendisinin odasına kapattı annem de beni azarladı haksız mıyım onlar yabancı değil ki Benim anneannem ve dedem camide Bir de dilenmiyorum sonuçt

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de beni azarladı onların kendi çocuğu olmasına rağmen annem hiçbir şey istemiyormuş onlardan Niye ben isteyip duruyormuşum
Babam anneannemler bana eşya alıyor diye olay çıkartıyor Ben de ona Sen fakirsen başkasının almasına da ses çıkarma dedim 😓?