Babama sen fakirsin diye ben de sürmek zorunda mıyım dedim dedemlerin bana bir şey almasını kıskanıyor haksız mıyım?

Benim dedem asker emeklisi anneannem emekli öğretmen annem tek çocukları Ben de tek torunlarıyım O yüzden anneannemler gerek Ben ne beğensem gerek bir şey beğenirlerse bana hep bir şeyler alır dediğim gibi başka torunları yok ne zaman onlar bana bir şey alsa babam ağız burun eksitiyor babam İngilizce öğretmeni yani durumu belli her istediğimi alamaz ondan da bir şey beklemiyorum zaten dedemler geçen bana çilek odasından genç odası aldılar babam ona zaten olay çıkarmıştı Bugün de dedem doğum günüm olarak Yakut pırlanta işlemeli kolye bileklik seti almış bir sürü söylendi niye sürekli onlardan bir şey alıyormuşum sanki 7 kat yabancı benim yaşımdaki kız 200 binlik Ziynet takar mıymış evlenirken o alacakmış 🤣🤣🤣 manyak mıdır nedir ya sinirle Ben de sen 20 yıl çalışsan o koliyi Zor alırsın dedim Sen fakirsen ben de sürünmek zorunda mıyım dedim kapıyı çarpıp çıktım arkadaşımda kalacağım söylemesem iyiydi ama babam beni kıskanıyor bence neden sürekli bir şey aldığımda olay çıkarıyor onlar benim anneannem ve dedem

Babama sen fakirsin diye ben de sürmek zorunda mıyım dedim dedemlerin bana bir şey almasını kıskanıyor haksız mıyım?