Türkiye de her an her saniye bu ülke de Üslup ve zihniyet düşünce yapısı şiddete meyilli bu yüzden Türk halkı vurdum duymaz başına buyruk ve menfaatçi çıkarları için her yolu mübah görür kurnaz ve art niyetlidir seks bağımlılığı ve ahlak söyleyişi de bol bol var tabi canım ülkem de bi yemekler bi de doğası güzel insanı kötü ama çok makara bol eğlenceliler
Maalesef buna maruz kaldım ama atlattım şu an daha temkinli hareket ediyorum çok zor bir süreç bu ve bunu yönetebilmek, bile başlı başına büyük bir mücadele gerektiriyor ama her türlü insanla karşı karşıya geliyoruz..
Bunun çözüm yollarından biride accessbars Bir diğeri de bilinçaltı temizliği. Bu toplumda bir çoğumuz ailede işte okulda psikolojik şiddet gördük fark etmesek bile. Kişisel gelişimle ilgilenmek bu konuda çok etkili
Psikolojik şiddet yıllarca bireyin hafızasından çıkmıyor, kalıcı hasarlara sebep oluyor. Ben çok olmasa da psikolojik şiddete maruz kaldım, atlattım mı bilmiyorum ama halen devam ettiği aşikar
bir dönem evet zordu benim için bunu atlamak için kendimi bulmam gerekiyordu kendimi buldum.. sonrasında o baskıyı yok ettim onu kendi silahıyla vurdum.