Ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü beni dinleyecek var mı?

Ben hastayım, evden dışarı çıkamıyorum, anksiyetem var (çok ağır derecede) Az önce bir düğüne gittik size başımdan geçenleri anlatacağım ben bu sene liseden mezun oldum hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum üniversiteyi kazandım hatta kayıt oldum ama korktum gitmek istemedim. çok kötü 2 yıllık bir bölümdü. Para kazanmak lâzımdı ve bana iş bulmak için babam yeni patronuna ve eski patronuna sordu biri iş buldu diğeri iş bulmadı. Az önce düğündeydik ve 2 patronuda gördüm bana acıyarak baktılar herkes bana okuyormusun diye sordu abartmıyorum (10 kişi) Bende hayır bu pazartesi işe başlayacağım dedim ve bana tekrar acıyarak baktılar olsun zaten herkes okumuyor diye geçiştirdiler bir kadın bana acıdı yanlış anlama diyip 200 Tl verdi ve ben bu pazartesi işe başlıyacaktım (eczaneye) artık bir karar aldım ömür boyu evde duracam ve düğünde çok çirkindim patronun kızı yanıma oturdu o çok güzeldi iphonesi vardı ve ben babamdan iphone istedim beni yanlış anladı 9 bin tl lik başka bi telefon aldı ben onu kullanmadım şu an eski babamın telefonunu kullanıyorum kıza yok iphonem dedim o çok enerjikti konuşkandı ben ise sadece yatağıma gidip ağlamak istiyordum

Ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü beni dinleyecek var mı?