2.5 sene önce haklı olmama rağmen husumetli olduğum çocuk 10-15 kişiyle beraber kapımın önüne geldi. Tehdit mesajları, bıçak göstermeler falan... O gün aşağı inemedim. Gittiler. Ertesi sabah iki tane eleman saatlerce kapımın önünde bekledi. Onlar da bıçak gösterdi. Hatta biri bıçakla oyma hareketi yapıyordu camdan baktığımda. Yine aşağı inemedim. Bunu hala kendime yediremiyorum.
Kadın beni canımla tehdit etti. Ben de o anki öfkeyle kadına küfür ettim. Olay bu.
Bu kişilere karşı kendimi ağır şekilde ezilmiş hissediyorum. Kendimi erkekten bile sayamıyorum artık. Her şeyi geçtim. Orada aşağıya inememiş olmayı, sesimi çıkaramamış olmayı yediremiyorum kendime. Orada aşağı inemediğim günden beri kendimi yetersiz, zavallı hissediyorum ve kendimi bir erkek gibi göremiyorum. En çok da aklıma geldikçe adamlardaki bu cesarete çıldırıyorum. Birinin kendi evinin önünde canına kastetmek nedir?
Mantıklı hareket etmek istiyorum. Ama içimdeki intikam ateşi sönmüyor. Bana akıl verin. Hayatımı nasıl devam ettireceğim ben?
Psikolog demeyin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer