ben bebekken yeni doğduğum da annem ve babam beni terk edip gitmişler mektup bile yoktu, kundak içinde üstümde beyaz bebek kıyafeti varmış. şimdi ise genç kızım. annemi ve babamı nasıl bulabilirim?
Annemi ve babamı nasıl bulabilirim?

ben bebekken yeni doğduğum da annem ve babam beni terk edip gitmişler mektup bile yoktu, kundak içinde üstümde beyaz bebek kıyafeti varmış. şimdi ise genç kızım. annemi ve babamı nasıl bulabilirim?
Seni bi çöp gibi atmış bir aileyi bulup ne yapacaksın? Abi kızıyorum şu olaya ya! Anne Baba olmak biyolojik bir durum değil. Sen bir insansın ve onlarla olan tek bağın DNA!!!
Seni büyüten bu yaşa getiren ilgilenen kişiler senin annen baban. Seni örselemişler, hakaret etmişler, küçümsemişler. Çöpü poşete koyup çöp kovasına atar gibi terk etmişler. Sana çöp muamelesi yapmışlar!! Kendine biraz saygın ve değerin olsun ya. Hem bulup ne yapıcan? Senden vazgeçip terketmiş o maymunlara, aç mıydın açıkta mıydın, iyi miydin, kötü müydün, derslerin nasıldı diye bile arayıp sormayan o maymunlara ne yapacaksın? Hiç bir anında yanlarında olmayan merak etmeyen umursamayan o maymunları görür görmez ağlayarak anne baba diyip koşarak sarılıp ağlayacakmısın cidden?
Senin zaten bir ailen var. Ailenin kıymetini bil. Silkelen ve kendine gel!! Seni doğuran kişileri aramanın etkisini söyleyeyim. Hem aileni üzersin, hem kendini üzersin, hem hayal ettiğin gibi olmaz. Ailene ne olacak peki? Onca zaman yanında olan her anında yanında olan insanları üzmek ağlatmak güzel mi olacak? Aklını başına devşir tekrar düşün.
Bende çok üzülüyorum bu konuda. Eğer onları bulursam ne cevap vereceklerini çok merak ediyorum. mesela seni hiç sevmedik diyebilirler. Neden beni sevmediniz desem ne cevap verebilecekler ki
çok doğru söylüyorsun tek bağ kan ve soy bağı. ama onlar beni çöp gibi bırakıp gitmiş kimliğim bile yoktu
Birtanesi. Sana sadece şunu söylicem. Onlar sana çöp gibi davrandı. Sende onlara aynısını davran. Arama sorma merak etme. Bunlar filmleri izleyip izleyip özenirler şimdi. Senin onları bulmanı beklerler. Bırak beklesinler. Çıldırsınlar. Bir gün kendileri gelir hem. İşte o gün yüzyılın intikamını al. Sende onlara çöp muamelesi yap görmezden gel. Biz senin aileniz dedikleri zaman sende onlara, Hayır siz sadece bir poşete konmuş 2 değersiz çöpsünüz. Vaktimi çalmayın. Diyip önüne bakıp devam et. Onlar senin gibi bir evladı kaybetti. Onlar seni hak etmiyor onlar senin kuracağın tek bir kelimeyi bile sesini duymayı bile onlara bakmanı bile hak etmiyor. Kafandan çıkar bırak silinecek hatıraların arasına karışsınlar. Şimdi git annene ve babana kocaman sarıl. Emin ol sarılınca onların kıymetini daha iyi bileceksin. Sen şu anki ailenin kızısın. Öbürlerine neden diye sorduğunda verecek cevabı diyeyim mi?
Fix cevap. Biz seni terk etmeyi hiç istemedik fakat durumumuz yoktu zorundaydık zırvaları.
Benim annemin de durumu yoktu babamın da durumu yoktu. Yoksul moksul yinede vazgeçmediler? Ellerini taşın altına koydular. Şu anki ailenin yaptığı gibi. Emin ol seni yapan aileden daha kötü durumda bile olsaydılar yinede sonuna kadar senin için çabalardılar bahane üretmezdiler. Çünkü sen onların evladısın. Ve hep onların evladı olacaksın. Ve hep onlar senin ailen olacak. O yüzden onları kaybedecek veya üzecek hiç bir şeye kalkışma. Sorarlarsa eğer, benim ailem sizsiniz. Ailem olmasaydınız sizde terk ederdiniz ama vazgeçmediniz terk etmediniz. de. Bak o anki duygu o anki mutluluk huzur nasıl kasıp kavuracak seni. İyiki diyeceksin. Ama sen çöp değilsin ve hiç olmadın. Kimliğin var adın var eğitimin var bir bireysin bir cansın bir kadınsın. <3 vede iyi ki varsın <3
Müge anlıya baş vur ( ciddiyim)
Cevap
4Cevap
Niye bulmak istiyorsun ki zaten o anda bırakmışlar bence hiç gerek yok zamanı boşa harcamaya
Vay anasını film gibi
Müge Anlı'ya başvuru yap
boş ver bulupta ne yapacan
Velayetin kimdeydi peki?
En İyi Cevaplar