TRABZON denince aklınıza ne geliyor güzel yermi sence fikirleriniz nelerdir?
Cevabın nedir?
en kıytırık evden bile denizi görebiliyorsanız,
sağdan soldan "ballim","laouvv","he da","dema!","he mi?","eee ya fışki yema!","ya afkurma" sesleri duyuyorsanız,
"... köftecisi 100 metre geridedir" tabelası görmüşseniz,
trabzanları, kaldırım taşları, park demirleri, okul duvarları, dükkan tabelaları, yani gözünüzün çarptığı her yerde bordo mavi renkler var ise,
sokakta formalı gençler, bordo mavi "gugul"lu dedeler, boncuk gözlü neneler, cin bakışlı bıcır bıcır çocuklar görüyorsanız,
girdiğiniz dükkanın esnafı sizi sallamıyor, alışık olduğunuz hizmeti, bazen yalakalığa varmasına alıştığınız yakınlığı görmüyorsanız,
ktü civarında, sahilde otururken uçaklar üzerinize üzerinize geliyor ve ürkerek kaçıyorsanız,
insanlarıyla sohbet ederken kanınız hemen kaynıyorsa,
buna rağmen önyargılıysanız,
bulunduğunuz yer size rahipleri ya da başka şeyleri hatırlatıyorsa ve utanmadan sıkılmadan tüm halkı yargılayabiliyorsanız,
eğer bir zamanlar serseri oyunu dedikleri kolbastıyı görüp katılamasanız da izlemek istiyorsanız,
ama yine de önyargılıysanız, suçluyorsanız,
aşağılıyorsanız, öteliyorsanız, yaftalar vuruyorsanız,
orası trabzondur.
orası güzel memleketimdir. net73 Yorumla- +1 yıl
süper olmuş eline saglık..
- +1 yıl
TRABZON ♥
En İyi Cevaplar
Insani geliyor oncelikle, Sagolsunlar oldukca ilgincler biraz inatcilar ve cabuk sinirleniyorlar. Oldukca milliyetciler sokagin ortasinda kurdistan diye bagiran biri balkonlardan acilan agir pompali tufek atesi altinda yasamini yitirebilir. Oldukca tuhaf muhabbetlere tanik olunur, yasanir, ornegin birine yol tarifi sordugunuzda "Ben bilmeyrum sen biliymisin." Cevabini alabilirsiniz. Dogal guzellikleri paha bicilmezdir zaten, nehrin kenarinda kaldigim ahsap bir binayi hatirliyorum da ormanin icindeydi ve nefes kesiciydi eger istanbula aşık olmasam yasayacagim yer olurdu herhalde
20 Yorumla
+1 yılDelikanlı insanlar diyarı
Türkiyeyinşn mueahıtlerinin memleketı
Ekmek tereyag kuymak köfte hamsı mıhlama...
61 rakamlı telefon numarası olanlar plakası olanlar ;)
Türkiyenin bozulmamış en mert insanlarının memleketi.
Size yemin ediyorum ne Trabzonluyum nede bir akrabam orda yaşıyor... yorum yapmayın paylaşımımın altına71 Yorumla
+1 yılMavi ile yeşilin o harika uyumu geliyor, arada karşınıza çıkan o yakışıklı erkekleri ve karakterli delikanlıları geliyor :D
Yakışıklı bir trabzon erkeğinden çok daha iyi olan diğer şey yakışıklı iki trabzon erkeğidir.:D33 Yorumla
Soran+1 yılSen nerden biliyosunki :)
- +1 yıl
Trabzon ile ilgili bilgim çok fazla gittim kaldım orda o yüzden
Soran+1 yılHımm bir ben göremedim o yakışıklıları
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
167Cevap
Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. -Milliyetçiliğin en layık yaşandığı şehir
-Şiveleri ile alay konusu olan insanlar
-Haksızlığa uğrayan ve şanssızlığı peşini bırakmayan futbol takımı
-Birçok şehre göre sakin ve huzurlu bir kent
-Doğası ve yeşiliyle doğal bir şehir
-Sokak serserilerinin kol gezdiği, kendilerini bir halt sananların, elinde tespih, cebinde silahla, bıçakla etrafa gözdağı verdiği, sudan sebeplerle kavga çıkaranların gezdiği bir çarşı; Uzun Sokak
-Kaba, cahil, bencil esnaflar topluluğu
...
NOT: TRABZONLUYUM ve TRABZON'da YAŞIYORUM.50 Yorumla
+1 yılÇok sevdiğim bir şehir. Kesinlikle şahsına münazır, özel bir kent. Hep eğleniyorum orada. İnsanları çok komikler ama bir o kadar da iyi niyetli ve temiz kalpliler. Küfür etmeleri bile doğal.
Trabzon'un yemekleri ayrı güzel. Doğası bambaşka. Gezilecek, görülecek yerler var. Gelişmişlik bakımından önemli bir noktada. Bazen çarşıdaki meydanda oturup bir şeyler içiyorum. Etrafı seyrediyorum.
Bir çok şehiri ziyaret ettim ama Trabzonda bulunmaktan her zaman hoşlanmışımdır.41 Yorumla
Soran+1 yılSen neden geldin Trabzona peki? evet öylee
Trabzon denilince aklıma ilk olarak Trabzonspor geliyor. uğruna onbinlerce insanın ölümü bile göze alacağı Trabzonspor. Başkaldırı. Aşk. Sevgi. Tüm hayatın Trabzonspor olduğu bir bölge. tabi Vatan ve millet aşkını en önemlisi Allah aşkını unutmamak lazım. Of lu hocalar, iş adamları, mafyalar, Tonyanın delileri :), Maçkanın silahları, Sürmenenin peynirleri, bıçakları. Uzungölden sümelaSına kadar doğa üstü güzellikler.. anlat anlat bitmez ki Trabzonum :) 3 sene gidememiştim çok büyük özlemim vardı. 15 gün önce gittim çok şükür ama dün ayrılmak zorunda kaldım :(
52 Yorumla- +1 yıl
KRAAAL. ♥
Trabzon insanı merttir. Bakmayın gerici cahil itici yakıştıran iki yüzlülere. trabzonlu kalbinde ne taşıyorsa dilindede o vardır. Asla ikili oynamaz. Merttir. Cömerttir. Serttir. Delikanlıdır. Harbidir. Zekidir. Severse güven verir. Sevmezse kork ondan. Türk - Laz sentezi bir millet işte. Trabzonlu fanatiktir. Trabzonlu duygularını uc noktalarda yaşar. Vatanseverdir. Mikrop barındırmaz. vee komiktir.. Sonuç olarak adam gibi adamdır Trabzonlu..
+Habu siğir miduu?
-Dosun dostun...
+Dosun miduuu.
+Oy skeymm nenesini. Korkayrum ondann...00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer yönüyle mükemmel ötesi yaratılan bir şehir.
İnsanıyla doğal güzelikleriyle aşık olduğum memleketim. Hasretiyle yandığım tek sevdiğim...
Kelimelerimin kifayetsiz kaldığı tek aşkım..53 Yorumla
Soran+1 yılMerkezmii?
- +1 yıl
Beşikdüzü :)
Soran+1 yılHımm Sürmene bende
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl-Trabzon Ekmeği
-Hamsi
-Kara Lahana yemekleri
-Mıhlama
-Mısır ekmeği
...
-Atarlı-giderli insanlar
-''OF'' ilçesi36 Yorumla
Soran+1 yılOf nerden geldi aklına okadar ilçe varken peki?
- +1 yıl
Ben oralıyım ondan :D Of denince herkes anlıyor.
Soran+1 yılHımm nerde oturuyosun peki
- +1 yıl
Ben doğma-büyüme İstanbulluyum. Trabzona da bir kaç kere gittim.
Soran+1 yılHımmmmmmmmm
+1 yılBen Trabzonluyum. Trabzon denince akla ilk önce Trabzonspor gelir, sonra da insanları büyük ölçüde misafirperver, vatanına, namusuna düşkündür. Küçük, stresten uzak yaşanılabilir bir şehir. Yayları çok güzeldir.(Trabzonlu olduğum için söylemiyorum ama böyle yani :))) )
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversiteyi ben ktü de okuyorum ara sıra araç kiralıyım dağlara kırlara çıkıyoruz yollarda kimse yok insan huzur arıyorsa burada yaşamalı trafik yok terör olayları yok insan yok yani çevre temiz oluyor insan demek pislik demek bilionuz.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öylee az insan çok huzur
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir futbol maçı için ortalığı savaş alanına çeviren kan çıkaran can alan cahil insanlar.
kendilerinden başkalarını yabancı ve düşman gibi gören ırkçı insanlar.
sırf hemşerisi diye ülkeye zararı dokunan kişileri iktidar yapan bencil insanlar.
kadınlarını çalıştırıp kendileri kahvelerde sigara tüttüren çay içen insanlar.
kurtlar vadisini izledikten sonra rugan ayakkabı giyip sırtına ceketi asarak sağa sola sataşan cahil genç insanlar.
belindeki silaha güvenerek karşısındakine ahkam kesen güçsüz insanlar.212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence de gül :)
- +1 yıl
O senin dediklerin türkiye için geçerli sadece orası için değil farkı ayırtetmek lazım
Cevap sahibi+1 yılhaklısın. sadece oraya has bir durum değil. ama orada daha yaygın ve çok rastlanan bir durum.
Trabzonlular hep bayrakla milliyetçilikle övünür, sürekli milliyetçilik taslarlar. ama bu ülke için ne yaptılar?
Trabzonlu iş adamlarının özellikle inşaat sektöründe doğal güzellikleri nasıl katlettiklerini talan ettiklerini bilmeyeniniz var mı?- +1 yıl
Üç beş adamdan yola çıkarak konuşursan yanlış olur egeli iş adamındada var bu dediğin doğulusundada var ki milliyetçi takılan sadece trabzon değil aslında orta karadenizddm doğu karadenize olan kısımdir ama tepki reklamı en çok dediğin yerde oluyor sonuç olarak bir anadolu kültürü olan insanları cahil demen yanlış kusura bakma.
Cevap sahibi+1 yılcahile cahil derim. çünkü onların dik kafalılıkları ve bencillikleri yüzünden yaşamaya hakkım olan bu topraklarda umutsuz yarınlar görüyorum.. sırf şampiyonluk kupasını vermeyi vaat etti diye seçimlerde birine %70 hatta yerine göre %80 oy veren, geleceğini onurunu bir futbol kupasına satan insanlara anlayışla bakamam.. hakkımdır eleştirmek ve doğruları söylemek
- +1 yıl
Futbolla hiç alakası yok o dediğinin işin espirisi ve o insanlar milliyetçi-muhafazakar bir zihniyetde oldukları için ve eğitim yönündende zayıf oldukları için çakal tayyip onları çok güzel yönlendiriyor belki bu cahillik olabilir ama senin deyimin sanki kaba bir şekilde cahil deyimi gibi ben iki mahalle altım komple trabzonlu ve bir tarafımda ordulu onun için bazı şeyleri bilerek konuşmaya çalışıyorum ama unutmamak lazım ki cahil her kesimdede var
- +1 yıl
Yinede bizler bütünleştirici ve sevecen olmaya çalışalım çünkü başımızdakinin en iyi yaptığı yöntem zamanında yapılan ötekileştirmenin meyvelerini yemesi.
Cevap sahibi+1 yılben de onu diyorum zaten.
güzel konuşuyor mantıklı yazıyorsun. ama şunu hiç hazmedemiyorum. oranın insanı kendi içindeki milliyetçiliği uğruna bu ülkeye daha birçok bela açabilir.
yani aslında adamlar Türk milliyetçiliği değil, Karadeniz milliyetçiliği yapıyorlar.
bu ötekileştirme, ayrıştırma değil de nedir?
ben eskiden komik falan bulur, çeşitli sebeplerle severdim oranın insanlarını. ama özellikle son yıllarda tanık olduklarım istemeden de olsa onlara olan bakışımı değiştirdi.
daha önce uzun zaman çıktığım kız Trabzonluydu epeyce içlerine girdim gördüm.. bazı şeyleri onlarla konuşurken tartışırken o kadar çaresiz kalıyorsun ki.
adam ırkçılığı kendi içindeki milletçiliği yüzünden karaya ak dese, ona inandıracak seni.
Nuh diyor peygamber demiyorlar.- +1 yıl
:)) güzel kardeşim onlar olur boşver sen benim babama bile kendi aralarında o bizden değil diyorlar şimdi babam ne desin :-):-) he kötü niyet yok ama kafa öyle yani, baba tarafımda ise karadenizli bizim gelinimiz oda artık bizden deyip sahipleniliyor yapıck bisi yok bence sen biraz sinir olmuşsun sıkıntı yapma bu kadar dediğim gibi bizler yolumuza bakalım :-):-)
Cevap sahibi+1 yılher koyun kendi bacağından asılır. tabi ki kendi yolumuza bakacağız.
ama doğruya da doğru diyeceğiz. gerekirse kendi ailemizden kanımızdan olsun. yanlış olan şeyleri tarafsızca kabullenebileceğiz.
başka türlü ortak yolu bulamayız.
Cevap sahibi+1 yılbak @timid61 ne güzel de dobraca açıklamış, yazmış içinden gelenleri.
hemde oralı bir vatandaş olarak.. helal olsun.
öyle Karadenizlinin Trabzonlunun alnından ellerinden öperim.. doğruya doğru abi.
açık yürekli, açık sözlü olmak gerek.
Şu an pek birşey gelmiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=ySphki4lD68
İki gündür uykusuzum ve şu sıralar çok huysuzum. Sigaramda bitti. Yorgunluktan inip alamıyorum. Ama uykuda uyuyamıyorum. Çok mutsuzum bayan.
Ama dün rastladığım bu parça, iyi ayakta tutuyor beni.10 Yorumla
+1 yılAr-namusun bu zaman rağmen korunduğu
İnsanların yardımsever ve temiz olduğu
En zeki ve içten insanların çıktığı
Vatanımızın ciğerleri benimde toprağım Trabzon34 Yorumla
Soran+1 yılMerkezdenmisin?
- +1 yıl
Biri bizimi tarif etti Trabzon :)
Soran+1 yılSürmene bende :)
- +1 yıl
Kalecik ben
+1 yılHayatimda gördüğüm en samimi en hakikatli insanlar geliyor.
keske Denizlili olmasam Trabzonlu olmak isterdim.
Amcam , dedelerim falan hep Trabzonspor taraftarıdir :).
Fenerbahçe'ye karşı duruslarinida destekliyorum.
helal olsun...60 Yorumla
+1 yılHarika bir yeşillik ve içten, iyilik dolu insanları olan mükemmel bir yer bence. Birkaç kez gittim ama doyamadım yine de. Gidilip görülmesini şiddetle tavsiye ettiğim yerlerden biri :)
40 Yorumla
+1 yılburada kimden ne duyarsan duy emin ol gittiğinde kat kat fazlasıyla karşılaşıcaksın muhteşem bir yer :)
31 Yorumla
Soran+1 yılBen doğma büyüme buralıyım zaten
Hıdırnebi yaylası başta olmak üzere, Akçaabat /Çamlıdere köyü
Hıdırnebi yaylası
https://i.hizliresim.com/jYq1JJ.jpg
çamlıdere Köyü
https://i.hizliresim.com/78BXEv.jpg20 Yorumla
+1 yılTrabzonda araklıya gitmiştim. yemyeşil heryer. Fındık tarlaları elma ağaçları boldu. Orda bakılan ineğin sütü bile ayrı lezzetli ya..
Karadenize bayılıyorum ya . insan nefes aldığını hissediyo oralarda..36 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle canm ama araklı pek güzel değildir yaa
- +1 yıl
Yeşil olan heryer güzeldir benim için. Araklı biraz dağ başı olsada yinede iyiydi yani :)
Soran+1 yılKarışık byerdir Sürmeneye gelmednmi
- +1 yıl
Sürmeneyi uzaktan gördüm ya. Trabzonu daha detaylı gezmek isterim bidahaki sefere. Gidişlerim gezi amaçlı değildi..
Soran+1 yılNe içindi peki kaldınmı burada
- +1 yıl
Akraba 2 günlük akraba ziyaretiydi..
- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılmemleketim geliyorr.. ayrıca hastayım kızlarına maskülen oluyorlar dobralar dilbazlarrrrr.. eyy gidii karadenizzzzzz!..
15 Yorumla
Soran+1 yılNeresinden?
- +1 yıl
iskefiyeliyimm.. şimdiki adı ile çarşıbaşı..
Soran+1 yılHımm bende Sürmene
- +1 yıl
oo siz baya ileridesiniz.. sürmene deyince aklıma sürmene çakısı ve dündar kılıç geliyor.. ^_^
Soran+1 yılPidemiz ve bıçağımız meşhur işte :) evet öyle
+1 yılAyda yılda bir gittiğim memleketim. Vakfikebirin ekmegi ve tereyaği. Kalkinmanin muhtesem manzarisi ve temiz kokulu yaylaları. Akcaabatin yokusları, kemeraltı carşisi ve daha bircogu..
30 YorumlaÇok gitmek istediğim bir şehir hatta öncelikli olanlardan diyebilirim. İnsanları ve havası samimi gelmiştir hep
30 Yorumla
+1 yılOf'un Trabzon dışıymış gibi gözüken kimseye eyvallahı olmayan yeşili bol güzel bir şehir
14 Yorumla
Soran+1 yılOf buyuzdendirki hiç sevmem
- +1 yıl
Ofluları seven yok heralde ondan dışlanmış :D
Soran+1 yılÖyle bişey evet alt tarafı bir ilçe diğerleri gibi şehir yapmışlar
Trabzon her şeyiyle ayri bir şehirdir. bunu orda buyuyen bilir
27 Yorumla
Soran+1 yılAynen sen nerelisin?
Soran+1 yılMerkezmi
Soran+1 yılHımmm Sürmene bende
Soran+1 yılAynen daa :)))
+1 yılBen çok kavga ettim lazlarla nedeninide söyleyim öyle inatçı olurlar bide sivri akıllı olurlar bizim köye 3 kere laz çoban geldi üçüde gitti hep kavga ettim gerekirse dövdüm hepsi kaçtı yapmadığı kalmıyodu yüzsüzün tekiydi üçüde ama diğer karadenizli kardeşlerimi bilemem
01 YorumlaHava durumunun bir türlü kestirilemediği , hatta hava durumuna endeksli olarak, insanlarınında nerde ne zaman ne yapacaklarının tahmin edilemediği şehir... KTÜ, Boztepe, Kalkınma, Meydan, Çömlekçi, Pelitli, Moloz, Faroz. ... Hamsi, Akçaabat Köfte, Muhlama, Hamsiköy Sütlacı (manyak bişey), Karalahana Dolması, Vakfıkebir ekmeği... Trabzonspor, bordo-mavi, horon,61 ... Sümela Manastırı, Uzungöl, Ayasofya Müzesi, Atatürk Köşkü... Ülkemizde görülmesi gereken şehirlerden bir tanesi...
00 Yorumlayaylalar geliyor trabzonlu arkadaşlar beyaz tene kırmızı yanaklar geliyor. trabzonlu sevimli ex aşkım geliyor.
20 Yorumla
+1 yılmemleket geliyor aile geliyor benim için huzur demek.
16 Yorumla
Soran+1 yılMerkezmisin?
- +1 yıl
hayır.
Soran+1 yılNeresinden
- +1 yıl
vakfıkebir.
- +1 yıl
Aynen Vakfıkebir yalıköy ben :) Ya sen?
Soran+1 yılSürmene
Trabzonluyum:) Sende mi? Normal bir yer işte doğal güzellikleridé var. Afkurmayın ne demek bilen var mı? Yobazlar diyenlere gelsin:D Şaka bir yana heryerin iyiside var kötüsüde...
44 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. uzun sokak maraş caddesi boztepe yağmur sıcakkanlı insanlar hamsi fındık ve köfte
24 Yorumla
Soran+1 yılGittinmi?
Soran+1 yılHımm kaç yıl önce?
+1 yıltrabzonun biyerine çıkmıştım yüksek bir yerde böyle ünlü bir yeriydi kalabalıktı :(
manzarası güzeldi
uçakla trabzona inip rizeye gitmiştim ama fazla kalamadım trabzonda
gezmek isterim :(22 Yorumla
Soran+1 yılAynen boztepe
Trabzon hep aklımda inşallah bir gün geleceğim. Bir kez geldim trabzona ondada birgün kaldım hiçbir yeri gezemedim içimde kaldı.
10 YorumlaTRABZONSPOR, Sürmene, guymak, yeşil, huzur vs vs :)
218 Yorumla
Soran+1 yılSürmeneliyim bende :)
Soran+1 yılNasıl neresinden merkez işte
Soran+1 yılBende ortamahalle :D
Soran+1 yıl:) hımmm çamlıcada nerde eviniz
Soran+1 yılEvet mezarlıktamı yoksa kanka :D
Soran+1 yılManzarası yeterr :)
Soran+1 yılAynen öyle benmki düz yol Allahtan sahil tarafında üst geçit karşısı :D
Soran+1 yılEvet deniz manzaralı soyadın ne peki
Soran+1 yılYazamam burdan
hamsi kemençe kemerli burun dursun temel fadime sümela manastırı :D
20 YorumlaTrabzon ekmeği, kemençe , uzun göl , Trabzonspor , pide, akçaabat köftesi , sümela...
20 Yorumla
+1 yılEn güzel yerlerden birtanesidir insanı ayrı bir güzeldir
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTrabzonlu değilim ama aklıma huzur geliyor yemyeşil her yer
30 Yorumla Anlatılmaz yaşanır :) sığmaz buralara yazıcaklarım o yüzden yaşamak lazım :D
10 YorumlaTrabzon deyince aklıma Sümela manastırı geliyor ve muhteşem bir yer bence hatta büyüdüğümde karadeniz turuna çıkmayı çok istiyorum:)
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyledir kaç yaşındasınki
Soran+1 yılhımmm
+1 yılLa Trabzon dedin mi aklıma bizim ev geliyor. Aşk-ı Trabzon orası ayrı bir yer anlatılmaz yaşanır :)
10 Yorumla
+1 yıl20 YorumlaMemleketim. Aklima geln wn guzel sey kuymak ouff :D
25 Yorumla
Soran+1 yılSürmene
Soran+1 yılHe daa :)
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=8t1jc7Di4-A
odun insanlar :D23 YorumlaTrabzon denince akla ilk gelen trabzonspor daha sonrada mafya ve kabadayılar sonra siyasetçiler agresif sert insanlar ülkeye damga vuran insanlar da az değil.. adnan kahveci.. recep yazicioglu.. selçuk bayraktar ve daha sayamadığım süper beyinlerinde ayrıca bu şehirden çıkması.. her memleketin iyiside kötüsüde var tabii bu trabzon şehri içinde geçerli
00 YorumlaTrabzon ekmeği :D sıcak sıcak olsa üstüne de tere yağ sürüp, sürüp yesem :'( giden olursa siparişim olsun :D:D
22 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyeşille mavinin buluşması, mükemmel, nefis, ferah, huzurlu, yaşanılası, cana yakın bir yer olarak biliyorum :))
20 Yorumla Toprağım geliyo aklıma. Karadenizin dalgaları. Mısır ekmeğimiz. Mahallenin delileri. Horonummm kemençem vee farozzzzz. Son olarakda tabi TRABZONSPORUM
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKupamızı verin diyenler geliyor aklıma.. Ama en yakın arkadaşlarım dostlarım trabzonlu onları da çok seviyorum
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. Bir kere bulundum. Aklıma gelen tek şey çarşısında yediğim sütlaç. Çok iyiydi.
10 Yorumlaakçaabat sahili köftesi doğal suyu miss gibi havası geliyor :)
20 YorumlaAklıma gelen
https://i.hizliresim.com/nGbapR.jpg30 Yorumlatrbzon candır lafı bile olmaz sorman hataa cenneten köşee övunmek gibi olmasın her kula nasip olmazz -_--
14 Yorumla
"Artık eve bir gelin getirsem iyi olur" geliyor aklıma hahaha :))
10 YorumlaTerkedip giden sevgilim geliyo. Gerçi herşeyde o aklıma geliyo orası ayrı..
20 Yorumla
+1 yılDağlar taşlar derler Trabzonspor vee en önemlisi hayatımın vazgeçilmez aşkı unutamadığım ve kolay kolayda unutamicağım
10 Yorumla
+1 yılEskiden Uzungöl gelirdi saolsun herşeyi mahveden biz insanoğlu o doğal güzelliği bile sindiremeyip betonlaştırmışız her şey rant ve para değil doğal güzellikleri ve yaşam alanlarını mahvetmeyelim lütfen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 881 cevap paylaştı. benden 1 saat uzak bir yer :) insanları biraz dik kafalıdır karadenizin güzel bir köşesidir uyyy anlatabildum mi :)
00 YorumlaBaşörtülü kayniyor ve cok güzel doğa manzarası varmış ve insanları sinirli olurmuş balık yemeden şehri terk etmezlermis
00 Yorumlabalık geliyo hamsi :D yeşil ve mavi manzara geliyo :)))
10 Yorumlatrabzon guzel yer havasiyla suyuyla bide erkekleri cok tatli oluyor bayiliyorum konusma tarzlarina
10 Yorumla
+1 yılBalık , ağaçlar, deniz , espirili insanlar ve silah :)
10 YorumlaEn yakın arkadaşım Trabzonlu, Trabzon denince aklıma direkt o geliyor :D
40 YorumlaTrabzonspor şive komik ve güzel karadeniz insanı :)
30 Yorumla- Devamını Gör (172)
Devamını Gör(217)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem