Yo var kendim yonetimdeym sitede dairede veryom İzmirde plazalar falan yerine göre 10 15 20 25 daireler 4 5 6 7 en lüks yere göre aman neyse 15 falan tut paran çok banane
ek olarak İzmir mesela yüz öümü istanbulun kaç katı kim bilir. ama nüfusunuz 3/4 milyon. İstanbul yüzölçümü küçük bir şehir ona rağmen kaçağıyla turistiyle öğrencisiyle kayıt dışısıyla 25/30 milyon insna vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
mesleğin ne? bankermisin
öyle çok durumum yok. Gelirimin 3de 1ini kiraya ayıracam işte
bence çıkma o parayı altın döviz gibi yatırım yap
normal güzel bir daire işini görür
zaten en ucuzu bu. diğerleri çöp
tamam çık öyleyse seninde en lüks dairede oturmak hakkın.
abi ne lüksü ya 😂 bence siz İstanbul'daki kiralık ilanlara bi bakın gözünüzü seveym 😀
abi öylemi insallah boş daire bulamazsın 😂🤣
ne alaka ya. neyin rahatsızlığı bu anlamadm
şaka yaptım bilmez olurmuyum orada yaşamak çok zor bekarmısın
hemende incinirmiş alınırmış 🙂
deniz manzaralı ve depreme dayanıklı olsun aklım sizde kalmasın
deniz manzaralı evlerin en berbatı 30küsürdür
Koca İstanbul'da sana daire bulamayacaksak ben kendimi boğazdan aşağı atıcam
Kirayı falan bilmem ama ne iş yaptığını merak ettim
söyliim de siz de yapın 😀
Yok ben işimi severek yapıyorum ama ciddi merak ettim özelden söylemek istermisin rica etsem
Ee bir şey demedin ayıp ettin ama 😊
Sağlam kazanıyorsun demek derim
işte değil.. 35bn ayda
Keyifle harca 😊😊
Yok ya bu ne şato mu bu.
yoo ortalama evler böyle oldu artk zaten
Sende bunu yedin 😂🤣🤣🤣
nasıl yani?
boş ver
sizin galiba fiyatlardan habernz yok
Yo var kendim yonetimdeym sitede dairede veryom İzmirde plazalar falan yerine göre 10 15 20 25 daireler 4 5 6 7 en lüks yere göre aman neyse 15 falan tut paran çok banane
İzmir anca istanbulun köyleriyle kıyaslanır. inan filtrede 15bin diye yapmadan bu evler gelmyor karşına. çoğu 20 30 arası.
🤣🤣koymu İzmir gibisi yok İstanbul kuru kalabalik nefes alınmıyor valla naparsan yap holdingmi tutarsn dairemi alırsın koyemi gidersn
ya sizin gözünüzden öyle 😂😂 sen plazalara 10/15 bin veriyorsn. burada merkezde 40 senelik 5 katlı evlerin bodrum katı 10/15bin 😂
ek olarak İzmir mesela yüz öümü istanbulun kaç katı kim bilir. ama nüfusunuz 3/4 milyon. İstanbul yüzölçümü küçük bir şehir ona rağmen kaçağıyla turistiyle öğrencisiyle kayıt dışısıyla 25/30 milyon insna vardır
🤣yok be ülke orada 30 milyon matematik hocana selam
off of allan izmirlsine laf anlatyorum. zaten resni nüfus 17 milyon 😂 akın akın her gün insan akıyor. her sene kaç milyon yeni öğrenci giriyor şehre
Tmam dedim 🤣🤣nüfus 30 40 milyon
Ala ala çenen düştü:)))
😏😏😏 tipik egeli kompleksi galiba
🤣Bi kurtulamdm senden uyukun gelmedimi
çözmeye çalşyorum her dediğimi küçümseme çabanı. tamam anladık buralardan bihabersin ama.. ne iş her şeyi küçümsüyorsn.
Sen ya anladysan ben nbim kimseyi küçümsemem ben öyle Bi izlenim biraktysam da özür dilerm
Paran coksa ver
Ben çıkamam
Çok uygun tut hemen.
Ben vermem
Ver hemen durma
Yuh denir
Ver güzel olur
Mesleğin ne
Şöyle ki çıkarsan ekime çıkmazsan bikime
konuştu aile terbiyesi almış nir arkadaşmz
Düzeltme, arkadaşın değilim
aynen tanrı korumuş.