Türkiye insanlarin emeğinin sömürüldüğü bir ülke mi?

Bazılarınız ne alâka diyecektir küçük bir özet geçmek istiyorum...

Ben Adana Besyo Spor Yöneticiliği mezunuyum. Antrenörlük sertifikam var ve İzmir 'de 3 sene bi GYM merkezinde plates, fitness ve yağ yakma antrenörü olarak görev yaptım. Asgari ücretin altına...

Para kazanmak için online kurslar dahi verdim. 3 sene sonunda neye sahip oldun derseniz 1 adet iphone 8 plus başkada bişeyim olmadı sadece gezdim eğlendim bu kadar. Bazı birikimlerim oldu onunlada Amerika'ya gitmek icin kullandım ❤❣

✌

Bu resmi 2 saat önce çektim. 2 aydır illinoiste Lady GYM'de kadın antrenör olarak çalışıyorum. Dün 2. Aylığımı aldım size Yemin ederim Turkiyede 3 sene çalışıp biriktirdiğim paradan daha fazla birikimim var ve bunu sadece 2 ayda yaptım.

Burada çalışıp hem kendime bakıyorum hem ablama hem kardeşime hemde anneme para gönderiyorum. Hemde birikim yapabiliyorum ☺ insan gibi yaşamakta çabası 😍

Bakın elimdeki telefonu sadece 90$ gibi bir ücrete aldım. Tarife üzerine aldım telefonumu aylık sadece 49,90$ şaka gibi.

Benden size dost tavsiyesi Turkiyeden kaçmak için tüm şartları zorlayın! Baştaki kan emici sinsi sinsi tüm emeğinizi, tüm birikimlerinizi siz farkı olmadan emiyor! Ne kadar çok çalışırsanız çalışın boş! Hep başa dönüyorsunuz hep fakirsiniz hep fakir!

Aklınızı başınıza alın ve düşünün 1 kere dünyaya geliyorsunuz böyle mi yaşamayı hak ediyorsunuz...

Türkiye insanlarin emeğinin sömürüldüğü bir ülke mi?