- Boot virüsleri
Dosya virüsleri, (solucanlar, turva atları, adwearlar vs... )
- Makro virüsleri
En çok muhatap olduğunuz çeşitler hangileriydi?
Dosya virüsleri, (solucanlar, turva atları, adwearlar vs... )
En çok muhatap olduğunuz çeşitler hangileriydi?
İlk olanı hatırlamıyorum fakat son olan tambir başbelasi virustu virüs de değil farklı bir tür bilgisayara sızıp youtubeye içerik yüklüyor nasıl 2 dk içinde alttan youtubeye girip video yükleyip işini bitiriyor orada hala hayran kaldım
Format falan atmıştım şifreleri tek tek başka bi cihazdan kendi internetim ile değistirmekten rüyamda şifreleri görecek hale gelmiştim günde 70-80 hesap değiştirdim 2-3 günde bitti biraz ugrastiriciydi bide acaba internete sızdı ve diğer cihazlara da virüs attımı diye düşündürdü ve youtubedeki videolar engel yemişti YouTube hesaplarım kapandı hep
İllet bir virüsmüş evet geçmiş olsun benimde en son internetten bir dosya indirecektim site reklamlı neyse reklamları geçtim son bir adım kaldı izin ver butonu çıktı ben de dalgınlıkla tüm trojanları içeri aldım sonrasında bilgisayarı açıp kapattım açıldıktan sonra Chrome da kendiliğinden sayfalar açıyor robot olmadığımı doğrulanmak isteniyordu İnternette virüs silme yollarını araştırdım anti virüs programı kurdum hepsini denedim sildim ancak sistem açılınca tüm sildiklerim geri geldi formattan başka çözüm olmadığını anlayınca en son çare olarak onu yapmıştım alt tarafı siteden bulaşan bir virüs en fazla ne olabilir ki diyordum kendimce ama hiç öyle değilmiş Wi-Fi lere sızmamış Allah'tan virüs.
Cevap
1Cevap
İlk kez bilgisayar kullandığımda çocukken anlamamıştım. sonra bilgisayarıca götürmüştüm. o zaman virüsü tanımıştım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?