Aile & Toplum Unutamadıgınız ilk deneyimleri anlatırmısınız? Burak190333 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Keyifli bir konu 🤪 Güncellemeler+1 yıl 😂😂😂😂😂😂 tam komedi Güncellemeler+1 yıl Deneyimlerinizi merak ediyorum Unutamadıgınız ilk deneyimleri anlatırmısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İlk çevirmede heyecanlanıp bariyerlere çarpmıştım. Rezillik xd 1 25 Yorumla Burak190333 +1 yıl 😂😂😂 sonuç ne oldu Peki Yorumla dudunmubeni +1 yıl Bişey olmadı hafif çarptım zaten bariyer de arabada hasar almadı. Sadece rezil oldum nxkxmmxkx Yorumla Burak190333 +1 yıl Polisler nekadar güldü 😂😂😂 Yorumla dudunmubeni +1 yıl Gülselerdi belki bende gülerdim gülmediler işte sorun orda 😂 çok ciddilerdi bok var gibi ezik gibi hissettim kendimi nmxkxmmxkxkd Yorumla Bernakirşof +1 yıl Niye çağirdin kanks bidaha böyle yapma sevmiyorum Yorumla Burak190333 +1 yıl Ne seviyorsun anlatsana Yorumla Bernakirşof +1 yıl Niye sordunuz Yorumla Burak190333 +1 yıl Sohbet edicekmiyiz yoksa susuyımmı Yorumla Bernakirşof +1 yıl Siz bilirsiniz niye evlenmediniz hiç Yorumla Burak190333 +1 yıl Evlenmeyi düşünmedim herkes evlenmek zorundamı sen neden evlenmedin Yorumla Bernakirşof +1 yıl Aşk acısı çekiyorum Yorumla Bernakirşof +1 yıl Sevgilim vardı subay özel kuvvetler kursuna katılınca beni terk etti Yorumla Burak190333 +1 yıl İşte benim kalbim yok aşk’a yakalanmadım Yorumla Burak190333 +1 yıl Neden terk etti saçma bir tavır Yorumla Bernakirşof +1 yıl 4 yıl oldu hala onu unutamadım Yorumla Burak190333 +1 yıl Bence unutmak istememişsin hayatına birini almamışsın Yorumla Bernakirşof +1 yıl Evet hala onu seviyorum. Annesiyle konuştum en son oğlunu 4 yılda sadece 2 gün görmüş Yorumla Bernakirşof +1 yıl şu an da ıraktaymış Yorumla Burak190333 +1 yıl Tavsiye önüne bakmazsan çok üzülürsün unut önüne bak Yorumla Bernakirşof +1 yıl Zaten benle konuşmak istemiyor ama unutamiyorum Yorumla Burak190333 +1 yıl O istemedigi için zaten sende takılı kalmış 😉 unutmak için caban yok Yorumla Bernakirşof +1 yıl Beni sevseydi terk edermiydi sence Yorumla Bernakirşof +1 yıl 4 yıldır onu görmedim Yorumla Burak190333 +1 yıl Burdaki konu sevgi degil tercih 😉 edilmemişsin Yorumla Burak190333 +1 yıl Önüne bak artık Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İlk çevirmede heyecanlanıp bariyerlere çarpmıştım. Rezillik xd
😂😂😂 sonuç ne oldu Peki
Bişey olmadı hafif çarptım zaten bariyer de arabada hasar almadı. Sadece rezil oldum nxkxmmxkx
Polisler nekadar güldü 😂😂😂
Gülselerdi belki bende gülerdim gülmediler işte sorun orda 😂 çok ciddilerdi bok var gibi ezik gibi hissettim kendimi nmxkxmmxkxkd
Niye çağirdin kanks bidaha böyle yapma sevmiyorum
Ne seviyorsun anlatsana
Niye sordunuz
Sohbet edicekmiyiz yoksa susuyımmı
Siz bilirsiniz niye evlenmediniz hiç
Evlenmeyi düşünmedim herkes evlenmek zorundamı sen neden evlenmedin
Aşk acısı çekiyorum
Sevgilim vardı subay özel kuvvetler kursuna katılınca beni terk etti
İşte benim kalbim yok aşk’a yakalanmadım
Neden terk etti saçma bir tavır
4 yıl oldu hala onu unutamadım
Bence unutmak istememişsin hayatına birini almamışsın
Evet hala onu seviyorum. Annesiyle konuştum en son oğlunu 4 yılda sadece 2 gün görmüş
şu an da ıraktaymış
Tavsiye önüne bakmazsan çok üzülürsün unut önüne bak
Zaten benle konuşmak istemiyor ama unutamiyorum
O istemedigi için zaten sende takılı kalmış 😉 unutmak için caban yok
Beni sevseydi terk edermiydi sence
4 yıldır onu görmedim
Burdaki konu sevgi degil tercih 😉 edilmemişsin
Önüne bak artık
Hım.