Sevgilimle sözlüyüz ama bi yengesi var hiç sevmiyorum onu eltim, kaynanamlar özel bi yemek oldumu onu çağırırlar ve ben sözlü olduğum halde çağırmadılar sizce bu normal mi ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne alaka kardeşim sonuçta bende eşi olacam oğullarının
Güncellemeler
+1 yıl
:(
Sözlümün ailesi diğer eltimi çok önemsiyor, normal mi?
Sözlü olduğun için çok samimi olamayabilirler aileni tanimiyolar sonuçta kiz evi oldugu icin babası kızabilir diye düşünmüş olabilirler sen sınırını bilir gereğince gerektiğini yaparsan seni ondan daha cok severler bu yeni eski kademesi gibi düşün
Şimdi yengesi o ailenin direk içinde olduğu için belki onu hep çağırıyor olabilirler. Öyle yanlış düşünme bence hemen. Senin düşündüğün gibiyse de o kötü bi durum tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sözlü olduğun için çok samimi olamayabilirler aileni tanimiyolar sonuçta kiz evi oldugu icin babası kızabilir diye düşünmüş olabilirler sen sınırını bilir gereğince gerektiğini yaparsan seni ondan daha cok severler bu yeni eski kademesi gibi düşün
Ailemi tanıyorlar
Şimdi yengesi o ailenin direk içinde olduğu için belki onu hep çağırıyor olabilirler. Öyle yanlış düşünme bence hemen. Senin düşündüğün gibiyse de o kötü bi durum tabi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!