AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Seni evden 10 sene çıkartmaz. İhtar çekse ya kendisi ya da alt soyu oturması lazım onu da mahkemeye ıspatlaması lazım. Yani ne yaparsa yapsın seni evden çıkartamaz.
Cikma, mahkemeye verin cikarmak istiyorsaniz diyin, zaten Kira sozelesmen bitmeden seni cikaramaz. Bu Insanlar iyice zivanadan ciktilar
Mahkemeye verin yuzde 25 zam yapılır sadece nerde oturuyorsunuz
İstanbul /avcılar
Tamam dava edin hatta kirasını da vermeyin zam yaptı diye 2 yil otur icinde
O kadar zam yapamaz için rahat olsun çıkaramaz da.
Bir aile üyesi ev sahibini bacağından vursun zaten 1-2 yıl yararı var hemen yatar çıkar ev sahibide zaten bir daha sizi rahatsız etme nezaketsizliginde bulunmaz 🙏
Mantıklı ama yasal değil 😊🥰
@Elcincannnn yoksa o ev sahibi senmisin
Hiçbir şey yapamaz belli bir oranda zam yapılıyor artık haberlerden biliyoruz eğer zorlarsan polise şikayet ederim de ses kayıtlarını da al hiçbir şey yapamaz sın Allah bilir tazminat öder iyi olur
Kira sozlemen varsa ve her ay düzenli odeme yapiyirsan cikaramaz su anda
Hukuken bir şey yapamaz, çıkmayın. Tüfe oranında zam yapabilir ancak. Yeni müşteri olsanız rayiç fiyatına göre belirleme hakkı olurdu ama şu an yapamaz. Çıkartamaz sizi.
İstanbul Avcılar da iki senedir zam yapmadan oturuyorsanız sizinde şuanda biraz fedakarlık yapmanız gerekir. Yani 4000 değilse de 3000 e felan orta yolu bulmanız lazım.
bu koşullarda herkes evini satacak. sonra da arz iyice düşer fiyatlar iyice artar.
Mahkemeye versin sende ,%25 artır hesabına günü gününe yatır. hiçbir şey yapamaz.
Yapamaz yuzde 25 zam ancak yapar. Ihtarname cekse bile gecersizdir. Mahkeme karari olmadan tahliye olmaz
Haksız olduğu için ihtar çekemiyor o yüzden taciz ederek çıkarma derdinde herkes insafsız olmuş ama sizi evden atma gibi bir hakkı yok
Böyle namussuzlar dolu aynısı bizim başımıza geldi evden çıksak 6 7 binden aşağı kira yok
Ne alaka namussuzlarla adam 2milyonluk evini sana 100tlye kiraya mı vercek
2 senedir zam yapmadı demişsin biraz da sen elini vicdanına koy zam yapmak hakkı değil mi?
sende ki vicdana bak. 2 senedir zam yapmayip 3 katindan fazla yapmaya calismakta hakli yani? kiraci olmadin herhalde
@Çiğdemcecik 2 senedir zam yapmayınca iyi kiraların ortalaması fiyatı isteyince kötü oluyor birde buradan bak İstanbul kiralarından haberin yok sanırım
yav nasil bir dusunce yapisi? 1600'un 3 katindan fazla diyorum, diger kiralari soyluyosun. bunun neresinden bakip hakli gorebiliyorsun nasil bir gozluk bu? ben de İstanbul'dayim cok iyi biliyorum fiyatlari. Ama maaslari da, milletin odeme gucunun dustugunu de biliyorum. neyse ki koruma var da belli bir orandan fazlasini zorlasa da yapamaz.
Adam haklı her şey zamlandı ayrıca gücün yetmiyorsa yaşama İstanbul'da memleketinde yaşa herkes İstanbul'da yaşayacak diye bir kaide yok
Devletin belirlediği orana göre zam yapabilir.
Yapmadığı iki yıla zam yapsa bile ortalama 2500 liralık bir rakam çıkar.
Evet, zam yapmak en doğal hakkı ama asgari ücretin 5 bin olduğu yerde kiranın 4 bin olması ne kadar vicdani bir karar?
Ayrıca kiracıyı düşünen yok, yeni bir eve taşınmak en az 20 bin lira buluyor ve bunu her cep kaldıramıyor...
@Люсия bunlarin tuzu kuru, İstanbul 'u da kendilerinin saniyorlar. laf anlatmak bosuna bosverdim
Bişey yapamaz zorla bişey yaparsa polis çağırın hangi şehir ki orası bukadar arrtirmks
Bulunduğun semt nerede benim arkadaş Mecidiyeköy 4000 TL veriyordu bu sene 16 bin istedi hayat çok pahali artık
Pes etmeyin gerekirse mahkemeye madar başvuru yapın sözleşme tarihinden erken böyle bir şey yapmaya hakkı yok ayiriyetten fırsatçılık bu.
Dava açabilirsiniz, kira zamları için yıllık belirli bir kota vardır onun üzerine çıkılması yasal olarak suç.
Yasal olarak yüzde25 zam yapabilir diye biliyorum araştırın lütfen
bir şey yapamaz korkmana gerek yok, kanun var nizam var
Yıllık kontrat imzaladıysan ve süresi dolmadı ise mahkemeye şikayet edebilirsiniz
Sozlesmen bitmeden kimse çıkaramaz o evden seni boş boş konuşsun salla
sozlesme ılk gırıste vardır. gerısı fasa fıso banka yoluyla her ay kırasını duzenlı odeyen bır kusuru olmayan kıracı kımse cıkartamaz mucbır sebeb lazım gercektende oglu otrucaktır. baska evlerı yoktur. vede bunu aksı olursa mahkeme yoluyla senın tum masraflarını karsıalyıp en az 2 yıl ve ustu evını kımseye kıraya veremıyor
Yasal olarak bu kadar zam yapamaz. Dava açın. Kanunlar kiracının yanında
Nerde oturuyorsunuz ve ne zamandan beridir 1600 tl kira veriyorsunuz onu bi ilk öğrenelim eğer uzun zamandir böyleyse zam yapmaya hakkı vardır
İstanbul /avcılar. 2 senedir oturuyoruz zam yapmadı hiç
O zaman yapmaya hakkı var kusura bakma ortalama kira fiyatlari İstanbul içinde 4-5k zaten
Hangi şehir de yasiosun ki 4000 kira vericeksin okdr arttiramaz
İstanbul /avcılar
Evden çıkmanız için yaomis zaten
Şikayette bulunun
Yerse çıkar diyin sjs
Zorla çıkaramaz elinizde sözleşme var mı
yapamaz mahkemeye ver
Zorla çıkaramaz yaptığı zam aşırı saçma
Çıkmanız lazım 😞 demi
kabul etmeyin oyle bi hakki yok
Korkmayın bir şey yapamaz
Vicdan neden bazı insanlarda yok
Birden bu kadar arttırması çok saçma ya.
Haklarını biliyorsan korkma. Çıkaramaz..
bu ev sahiplerinin allahı kitabı dini yok
Polise şikayet et, dağ başı mı burası
Evi ateşe ver aklı başına gelsin
Cimere şikayet ette görsün 😂
Sozlesme varsa cikaramaz
Kiracıların çoğunda aynı şikayet/dert var.
Öyle bir dünya yok elinizde sözleşme yok mu
Yuh ya
%200 zam mı olur
çıkmayın gerekirse polisi arayın
Polis çağırırım de bişey yapamaz
cikmayin bence siz haklisiniz
Polisi ara tehdit var diye
Avukata, verin, rahatsız, ediyor diye
Hiçbişi yapamaz, tehditlerini de kaydedin
şikayet edin bi halt yapamaz
Çıkmıyorum de versin mahkemeye
Normal fiyat 4000 şu an bedavaya oturuyorsunuz