Bence çok normal ama insanlar hep garip karşılıyor ve sanki farklı şeyler yapıyormuşuz gibi algılıyorlar çok saçma değil mi ya
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bu insanlar çünkü her şeye karışıyor umursama
Eğer üniversiteliysen ve yakın arkadaşlarınsa normal ama türk adetlerine töresine göre falan ters biraz insanşarın garipsemesi çoook normal bi de baban nasıl izin verdi ya?
Yakın çocukluktan tanıyorum hepsinide. Babamın haberi yok dçgmödlf
Yakın arkadaşlarınsa normal SAYILIR. ya benim niye senin gibi arkadaşım yok
Döfnödmfk istersen olur
Keşkeeeee
1 exper, 18 yaş, soru vitrinde. Bu troll sorulara da güncelleme gelse keşke.
:D:D toplumluk sorun yok... atesle barrut aynı evde.. ıllakı patlıycak... mıllet gelecegı soyluyor yargılamıyor senı
hee mk toplum neleri garip karşılıyor da buna şaşıracaksın
Yadırgamaları normal Türkiye de yaşıyorsun çünkü
cahil bi ülkede yaşıyon o yüzden sormadan bile ne düşündüklerini söylerler çünkü akılları bi ona çalışıyo
ama onlar da erkek yani ya güven olur mu hiç cehennem gibi olurdu benim için
1 sene evimi bir kızla paylaştım. Olmaz diye bir şey yok
Garip bir şey zaten hele de müslümansan bu tamamen haram. Erkek onlar sonuçta ve her an ne olacağı belli olmaz
Saçma değil istediğin gibi yaşayabilirsin ama orada yaşanmaz leş gibi olur ev
Dömfçsmföf yok ya iş bölümü yapıyoruz ev gayet temiz normal hemcinsinle yaptığın ev arkadaşlığı gibi arkadaşlığımız var işte
Türkiye bu ne yaparsın benimde neler yapardım varda işte öyle insanlar hep saklanıyor
Ben de diğerleri gibi algıladım işte... Aklımdan neler geçti neler.
arkadaşların ve sen sıkıntısınız öyle birşeymi olur ya senin evleneceğin kişinin ev arkadaşları hep kız olsa hoşuna gidermi
Hoş geldin troll, biz de seni bekliyorduk🤗
niye kız deyilde erkek sen hayırdır yaa
Hayırdır derken?
biri gelipde bişey diycem yanlış anlama dediği zaman ben yanlış anlıyorum demekki bu işde bi yanlışlık var sende suçluluk piskolojisi ile yazmışsın gibi geldi burada normal bişey yok 18 yaşında gencecik kızsın senin 3 tane çivi gibi çocukla aynı evde yaşaman normal mi şimdi hiç bişey yapmıyoz de dur sen buna kadir bile inanmaz yeme bizi
Farklı şeyler yapmıyorsanız garip bence 😅
Ne alaka ya saçma sapan konuşmayın
Hayır saçma konuşan sensin burada Şu an
3 erkeğin arasında nasıl rahat ediyorsun
Valla çok rahat ediyorum her şeyde bana çok yardımcı oluyorlar kız arkadaşlarım olsaydı bu kadar rahat edemezdim
Yani onlar için de zor olmalı evde rahat gezemezler Ondan sonra cama ve sen evde rahat gezemezsin kıyafetine dikkat etmen lazım Böyle olmuyor mu
Evde rahat gezemicek ne var? Kimse yalnız yaşasa bile çıplak gezmez ve bende onlarda gayet rahatız şort giyen bi kıza sulanıcak kadar abaza değiller gayet düzgün gözleri tok ve medeni kişiler
Konuşarak yemek değil ki yani duşa giriyorsun duştan sonra insan ortada böyle bir Evet bazen çıplak da Gezebilir onlar çıplak Gezebilir eve kız arkadaşlarına atabilir Sen sevgilini getirebilirsin Yani bu şarkı yapıyor bir kız Bilmem ki daha çok rahat bir değilmiş gibi geliyor
Bunlar çok gerekli şeyler değil yani duştan sonra ha ortalıkta çıplak gezmişsin ha gezmemişsin ne fark eder? Eve manita atma mevzusuna da gelince yani ben değil onlar 3 erkek kalsalardı da hiç birisi eve kız atamazdı yani bu çok tuhaf ve fazla geniş olurdu. Eve kız atmak evde çıplak gezmek isteyen zaten tek başına eve çıkar ki bu devirde pek mümkün değil biz hepimizde öğrenciyiz ve gayet iyi anlaşıyoruz o yüzden bir sıkıntı olmuyor aramızda birisinin sevgilisi oluncada oturmaya filan geliyor yani olması gerektiği gibi. Öyle yani
Siz rahat ve mutluysanız Ne güzel o zaman sorun yok Peki ev 4 odalı mı Sen biriyle beraber mi kalıyorsun
Hayır ev dublex herkesin kendi odası var
Siz mutlu mu Anlaşıyorsanız sorun yok
Toplum bu kafasında kuruyorlar
Çok saçma değil 🙄
Toplum mal kızım boş ver sen elalemi. Kime ne @q
madem normal bende ev arkadaşın olmak istiyorum
Güveniyorsan bence problem yok
Hangi sehir ki kucuk sehirse olabilir
Biz daha o kadar modernleşemedik
Garip aslında ama Bi şey olmaz
Ne zamandır ev arkadaslarin
Ben de geliyorum aşko