Arkadaşlar erkekler çok bedavacı ve cimri genelde. Hani kadınla evlenirken ya da sevgiliyken biliyorsunuz çoğu böyle aman çiçeğe ne gerek var hediyeye takiya düğüne ne gerek var. Gereksiz masraf. Yok dışarda yemek gereksiz filan kafasında. Yani gerçekten kadın sitem etmeden ya da trip atmadan yapan veren erkek çok az. Çoğu aman kadın razı olsun da cebimde param kalsın hesabı yapıyor hep. Hatta kadınların aileleri şart koşmasa hiç düğün takı yüzük bile almaz eminim çoğu direk nikahı basar geçer. Ama bu çok iğrenç yani. Böyle olmayan erkek var mı cidden hakkıyla her şeyi yapmak isteyen. Hani kadını lüks restorana da götüren severek düzenli çiçek de alan ya da güzel düğün nişan kına balayı yapmaya hevesli.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler harcamalarında rasyonel davranmayı, har vurup harman savurmamayı tercih eder, çünkü o parayı kazanmak için akşama kadar g ö t ünden ter akıtır. Kezbanımız da ayyy bir kere evleniyorum şımarıklığı ile ister de ister. İşine geldiğinde kadın ile erkeğin eşit olduğunu savunan Kezban kızımız, iş evlilik masraflarına gelince birden ataerkil toplumun tipik kadınına dönüşür ve feodal geleneklerin en ateşli savunucusu haline gelir. Daha imzayı atmadan erkeği köleleştirme amacı güden bu tutuma çifte standart diyoruz. Kezban şımarıklığı, kendisi için sürekli para harcanması beklentisi içinde olmayı gerektirir. Farkında olmadığı şey şudur: Haftada bir lüks restorana götürecek erkeğin bu Kezban kızımızla evlenip her gün aynı yemeği yemek istemeyeceği. Kendisi için para harcandığında değer gördüğü yanılgısına kapılan Kezbanımız kendisine yapılan yatırımın karşılığını vermekten çok uzaktır. Bu karşılığı eskortlar zaten veriyor. Tipik Türk kızı kendisiyle çelişmektedir. Seks için eskorta para vermekle, gelin almak için dünyanın masrafını yapmak arasında fark yoktur, ama yine de Kezban kızımız erkekten cinsel obje muamelesi görmeyi kendine yediremez, eskortun sunduğu cinselliğin de yarısını bile zamanla çok görür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani benim sevgilim olsa gerektiğinde çiçek alırım dışarıda yemek yerim ama düğün v. ne yazık ki olamaz ve istemem isteyemem de çünkü ben bir ♿ yürüme bedensel engelliyim onun için düğün istemem ama diğer şeyler için tabi ki de yaparım ama şuanda bir işim gelirim yok sevgilim olacak evlenene kadar ilerleyebileceğim bir insan yok olamaz da zaten
Çünkü 5 defa bu yüzden ♿ reddedildim zaten 😞 artık hiçbir kıza güvenmiyorum sevgimi alıp hemen çöpe yolluyorlar kalbi iyi biriyim evliliğe kadar gidebilirim bir kızın sadece benden ayrılması için ya aldatması ya da sıkılması gerekir çünkü soğuk havalarda dışarı çıkmayı hiç sevmem
Evde olunca yaptığım bir çok aktivite de var sadece oyun oynamıyorum yani şu an da oyundan uzaklaştım hatta. Spor yaparım, müzik dinlerim, kitap okurum şimdi de dil öğreniyorum kendimi geliştiriyorum belki iş imkanım daha da artar diye inşAllah02 Yorumla- +1 yıl
@Nnnooo Ya en azından bir işim olsa da bir gelirim olsa diyorum ama onda da şans vermediler şimdi yabancı dil çalışıyorum ve gelişim de kaydettim doğrusu ben şimdi kendi kendime diyorum ki ben nasıl böyle bir hata yaptım çok geç başladım diye pişmanım gerçekten ama şimdi bu pişmanlığımı yıkıyorum ve öğreniyorum inşAllah iş imkanım daha da artar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun yerine insanlara gösteriş yapmaya ihtiyacım yok düğünü takiyi aileyi susturmak için yapalım hayat bizim hayatımız ben seni desteklerim desen daha samimi olmamısın, evet para olmadan mutlu olamazsın haklısın yani en azından belirli şeyleri karşılaman lazım sonuçta eziyet çekmeye evlenmeyeceksin ama hayatındaki insanla mutlu olabilmek için sürekli maddiyata dayalı şeylerde yapmana gerek olmamalı sanki. Erkekte butun hayatını para para diyerek geçirip stres içerisinde yaşarsa zaten seninle ilgilenmez.
014 Yorumla
Soran+1 yılZaten parasız olan da para kazanma derdinden ilgilenemez ki. Düzgün mesleği olsa normal çalışsa zaten kazanır. Ben deli gibi zengin olsun demiyorum ama sefillik çekmeye de evlenmem yani. Baba evinde lüks yaşayıp sonra niye evlendiğimde öğrenci gibi yaşayım ki. Aynı standart olmalı. Benim arabam var mesela şimdi benden az kazanan arabasız bi erkekle ben niye olayım. Hani birkaç hafta ay takılsak bile sonra ben rahatsız olucam. Öyle oluyor çünkü. Bende ve diğer kız arkadaşlarımda. Diyorsun abi benim arabam var param var bunun yok yani. Ben mi bakıcam buna bi de üstüne çocuk yapıp bakıcam. Oldu beleşe köfte yok dışarda. Ben seks yapsam bile bana batar. Şey diye düşünürüm. Lan bu kaç aydır benle seks yapıyor. Tek yaptığı ayda bir çiçek ve iki yemek. Olacak iş değil. Gitsin eskorta.
Soran+1 yılYani bedavaya kendi bedenim ve imkanlarımı sunacağıma salatalıkla yaparım. Ciddiyim.
- +1 yıl
Tercihlerine saygı duyarım ancak çok kazanıp sağı solu belli olmayacak bir adamla olmaktansa senden azda kazansa sana değer verecek bir insanla olman daha çok huzur getirecektir sana. Tabiki kimse sana git faredeliginde yasa demiyor ama hayatındaki insanada destek olman lazım bir noktada sen daha baştan etrafındaki bir çok insanı aşağılayarak olayın içerisine giriyorsun. Gerci anlatmak istediğin sanırsam belirli standartların olduğu ve bu standartların altına düşmek istemediğin, bunun içinde o standartlarda sana uygun biriyle birlikte ol bu kafana neden takılmış onu anlamadım
Soran+1 yılÇünkü genelde ilişki yaşadığım erkekler hep benden alttı ve ilişki yaşayım onların sevgisi ile yetineyim diye çok sefil koşullara katlandım yani midem bulandı. Evleri odaları yedikleri gittikleri mekan arabaları filan iğrençti. Ondan da pişman oldum. Yoksa ben de insana parasına eğitimine göre başta bakmam ama bakmak gerekiyor işte çünkü birkaç haftada lanet ediyorsun ben niye iyi niyetle başladım ki bu herif sefil diye.
Soran+1 yılHani kendimden üst veya eşit flörtlerim de oldu onlarda asla böyle sorunlar yoktu sorun bağlılık sevgi paylaşım emek olmaması gibi şeylerdi ama inan o daha abuk edilebilir. Diğer türlü resmen sevdiğine lanet ediyorsun o sefilliği çekmek zorunda kaldığın için. Bence sevme ama kaliteli yaşa. Sevip kalitesiz yaşayacağına. Özetim bu.
- +1 yıl
Evi eski , aracı eski olabilir ama temiz düzenli ve bakimlidir. Kişinin kendine saygısı vardır o zaman beğenmezsen haksızsın çünkü istemiyorsan en başından girmeyeceksin böyle işlere . Ama evi ev değil ahir gibi kullanıyordur dağınıktir ozensizdir bunun parayla alakası yok kadın olsun erkek olsun öyle bir ortamda yaşamak istemez sonuna kadar haklisin. Durumundan dolayi farkli bir ortamda buyumustur zihniyeti farklidir bunuda anlarim anlasamaya bilirsin. Son olarak maddi olarak belirli bir durumun ustune çıkan bir erkekte zaten özgürdür ille birisine ihtiyaç duymaz hayatıma alayım diye her hafta yeni biriyle dolanabilir zaten. Yani temelli birisi olacaksa insanın hayatında sen nasıl kendini düşünüyorsan erkekte kendine bir şeyler katacak kadınla uzun süreli bir ilişki kurmak ister. Bundan dolayı karşındakine yetemiyorsan adamda mal değil sonuçta senin peşinde dolanacak sorumluluk alacak. Seni tanımadığım için daha fazla yorum yapamıyorum niyetim kalbini kırmak değil kesinlikle. Ama artik günümüzde erkeklerde suçsuz yere ezilip kaynatılıyor baya baya.
Soran+1 yılİşte pis ve bakımsızlardı üstüne sıkıntı orada.
Soran+1 yılKendilerine saygıları yoktu.
Soran+1 yılArkadaşım ben piyasanın çok üstünde bir kadınım. Zenginim eğitimliyim güzelim kültürlüyüm. Birçok erkek benle olmak için bi yerini yırtıyor. Zaten kaliteli bi insan benim gibi bir partner ister ki hayatı güzelleşsin bu kadar basit. Benle güzel seks yapar sohbet eder tatile gider etkinlik yapar. Ha çok eşliliğe gelince ben max 3 hafta aynı erkekle seks yapsam sıkılıyorum zaten ondan hep aldatmadım ve açık ilişki yaşadım sma onlar istemedi zaten isteseler de kadın bulamıyotlsrdı çünkü. Anladın mı benim seviyemin ne kadar uzay olduğunu. Ha ilişki istemeyen erkekle sıkıntım yok zaten takılır geçerim. Ben ilişki isteyenlerin ezikliği ve kapasitesizliğinden bahsediyorum. Diğerler en azından öyle bi iddiada değil yani.
Soran+1 yılAma ben duygusuz fb ilişkisi de yaşamadığım için o ilişkilerim de tek gecelik oluyor geçiyor. Ben şu an istediğim uzun düzenli partner için kriter söylüyorum evliliğe giden. Ama piyasada yok çünkü benim düzeyim çok yüksek.
- +1 yıl
Arkadaşım madem çok varlıklısın mükemmelsin uzaysın kuzey ülkelerinden birine git oradaki adamlarla yaşamaya çalış turkiyedeki senden daha aşağıda olan adamlarlada takılmak zorunda kalmazsın. Açık ilişki olayı tam bir saçmalık 3 hafta sonra sıkılıyorum diyorsun insanlar 30 sene aynı insanla yatıyorlar bir ilişkiye girmeden zaten gözünün dışarıda kalmayacağı şekilde kendini tatmin etmiş olman lazım aksi taktirde mutlu falan olamazsın. Sen daha kendi içinde yaşaman gereken şeyleri bitirmemissinki evlilik düşünüyorsun önce bi git ruhunu doyur. Bu kafayla gidersen yarın öbür gün hayatına aldığın insanı öncekilerle kıyaslayıp gene huzursuz olacaksın yarış atı değil ki kimse en iyisi olmak için cabalasin.
Soran+1 yılYok doyurdum artık ruhumu artık çapkon değilim. Sexe doydum artık sadece evleneceğim insanla yapacağım. Bu arada aynen kuzey ülkesinden erkek bana çok uygun her anlamda. Umarım giderim oralara tabii çok iyi olur.
Soran+1 yılBakalım işimde biraz ilerleyin de kısmet çıkar belki
- +1 yıl
gönlünce olsun hersey hadi bakalım
+1 yılİyi de bunun ahlakla alakası ne? Bedavacı yazmasan soruna dönüp cevap vermezdim çünkü bende beleşçiyim. Ama bu ahlaksız olduğumu göstermez. Çünkü ahlakla, apt*llığın arasında fark var. Kusura bakma ama saydığın her şey paraya bakıyor.
Şahsen evlendiğim insan beni lüks restoranlara götürsün, her gün çiçek alsın istemem. Daha önemli, daha samimi şeyler var çünkü. Bir balıkçıya da gidebiliriz, büfeden de yiyebiliriz. Çiçek almak desen katil gibi bir şey yapıyor. Çünkü her bir çiçek demeti, ölü çiçeklerle dolu.
Onun yerine evinde umutla çiçek yetiştirmeyi tercih ederim. Erkekler de kalıcı şeylere para harcamak istiyor olabilir. Bunun nesi abes? Evlenirken belli bir masraf yapılıyor evet. Ama onun haricinde neden maksimum masraf için yanıp tutuşsunlar ki? Sonuçta olan onlara oluyor. Tabi bu harcamaları minimuma indirip daha mantıklı harcamalar yapılabilir ¢
012 Yorumla
Soran+1 yılOkey
Soran+1 yılHerkesin kendi görüşü ben sefildik içinde mutlu olamıyorum açıkçası
- +1 yıl
İyi de fakirlik hiçbir şeye engel değil. Zenginlik içinde yaşamadım ama iyi ki dediğim birçok anı biriktirdim ardımda. Para insana mutluluk getirmez
Soran+1 yılParasızlık da getirmez. Ben lüks olsun demiyorum ama parasız mutlu olamazsın.
Soran+1 yılYani erkeğin hiçbir şeye parası yoksa nasıl ilişki yaşamayı düşünüyorsun ki
- +1 yıl
Diyorsun? Bu konuda ölümüne tartışırım ve kazanma ihtimalin yok. Var mısın?
- +1 yıl
Tamam da her şey para değil. Onun senin için doğru kişi olduğuna eminsen parası var ya da yok bir önemi kalmıyor. Evlilik yemininden haberin var mı? "Hastalıkta sağlıkta, yoksullukta bollukta.. diye devam ediyor. Sen parasını kaybederse beni de kaybeder diyorsan evlenme daha iyi zaten
Soran+1 yılHayır öyle demiyorum. Sonradan olabilecek kayıplar sayılmaz. Ben başta ilişkiye başlamadan önce ve başında diyorum parasız olmuyor diye. Sen ne kadar mutlu aşık da olsan erkek fakirse depresyona giriyor mutsuz oluyor. Sen de onu pışpışlayıp duruyorsun. Bu da mutlu bi ilişki değil. Ya da kadın paralı olsa erkek olmasa erkek yine mutsuz oluyor.
- +1 yıl
He ona katılıyorum ama dediğin parasız mutluluk olmaza karşıyım halen
Soran+1 yılOlmaz bence. Ben denedim gayet yani birçok erkekte ve olmuyor. Erkek fakir veya cimri ise net mutlu olmazsın.
Soran+1 yılÇünkü ilişki demek aktivite demek bi şey yapmak demek. Yıllarca evde oturup bomboş birbirine mi bakıcan. Mümkün değil. seks yapsan kondom parasına bile söylenir.
Soran+1 yılÇocuk yapsan delirir masraf yüzünden. Basar gider.
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle diyorsun da düğün diyorsun takı diyorsun bunlar öyle kolay yapılacak şeyler mi sence özellikle bu devirde düğünü var takısı var evi var eşyası var bunları yapabilmek için kaç yıl çalışıyor biliyor musun erkek robot mu sanıyorsunuz siz bu erkekleri ben anlamadım yani evlenmeyi düşünmüyorum onun yerine araba alır gezerim daha iyi bu devirde evlenilmez
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani aga niye her şey bize yükleniyor ben onu da anlamıyorum kızla ortak yapalım her şeyi niye her şeyi erkeğe yüklüyorlar
Soran+1 yılArkadaşım her şey değiş ama çoğu erkekte. Yani alman hesabı düğün yapılacak değil. Erkek geneli karşılamalı. Parası olmayan da zaten evlenip üremesin. Çocuğa nasıl bakacak.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen fakirim , gönlüm zengin , cebim para tutmaz, hesapta beleşçilik yapmam, kimseden borç almam, babamdan para istemem, kendim calisir arkadaslarimla yerim , bir gun para lafsi yapmadim, cekinirim , bunalirim para lafi gecince , sevgilim olsa ona herseyi mi adarim, ama para ve kiz yanlis kisilerde bu hayatta , bilmem anlatabildim mi
00 Yorumla
+1 yıl
Sana para harcamamaları normal, ben bu kızla görüştüm dün mesela, herşeyim veririm, ev, araba, para, benimle yaşasa ckdkdkfl
00 YorumlaBazı kadınlar erkeği banka gibi gördüğü için erkekler kullanılmaktan canım gibi gözükmekten de korkuyor olabilir
Avrupa ya da Amerika da ki kızlarda böyle aşırı beleşçilik göremezsin fıstık gibiler bakımlılar ama sıfır ego yemeği ısmarlarsın tatlı benden der bence böyle olması lazım bunun dışındaki kızlar gözümde çok basit ve ezikler
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyleyim ama orada da erkek çoğunu ödüyor zaten öyle olmalı ben tamamen alman hesabı ödediğim bi erkeğe saygı duyup ilişki yaşamam. Cimri ve öküz bulurum.
Soran+1 yılErkek kadını şımartmalı
Soran+1 yılEvet öyle zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılVardır elbette ama erkeğide banka gibi gören ondan sonuna kadar faydalanan içtiği suyu bile erkeğe ödeten kadınlar var ayrıca neden sadece erkek yapsın kadınlarda sürpriz yapabilir hediye alabilir erkeğini düşüne
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılYemek konusunda ne yerse gözüme gelmez asla hayatta lafını yapmam yemeğin takı desen 3,5 ayda bir alsa yeter çiçek desen 100,200 TL ayda bir alınır ee normal yani
00 Yorumla
+1 yılSen sistemin kolesi olduğun için her şey olsun istiyorsun ne olacak olmasanda olur diyemiyor musun mesela benim düşünceme göre
00 YorumlaGeçti o zamanlar canım artık sade bir nikah ve herşeyin en makul olanından alınarak gelin oluyosanız olun yoksa kalın evde şartlar böyle işinize gelirse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılE çözümü var, zengin koca bulun, o halleder.
cut.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu yazdıkların dan senin beleşci olduğun çıkıyor yalnız 😂😂
00 Yorumla
+1 yılDüğün gereksiz masraf ever 200 binden fazla ödeyecem eeee zengin miyiz biz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Çiçek almayan erkek neden cimri olsun. Hergün size çiçek alan erkeğin aldığı çiçek sıradanlaşmaz mı. Zamanını ve yerini bilen erkek olmalı bence.
00 Yorumla
+1 yılBence genelleme yapmamalısın, senin karşına o tip erkekler çıkmışsa o da senin şansızlığının. İnsan sevdiğine elinden geleni yapmalı, mutlu etmeye çalışmalı hem maddi hem manevi. Ama eğer durumu yoksa onada yapacak bir şey yok.
00 YorumlaHayatının herhangi bir bölümünde sadece 3-5 saatlik bir eğlence için ne zaman 50 ila 300 bin TL hesap ödedin veya sevgilinle çıktığında hesaplardan 1ini sen 1 ini o mu ödüyor?
00 Yorumla
+1 yılVallaha ben herkese o kadar para harciyorum kı, kızlar enayı olarak görüyor sanırım beni ;) keşke pinti olsam..
00 Yorumla
+1 yılYani yemeğe çıkmaya katılırım da takı ve düğün kısmı gereksiz olmuş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevdigim insana hesapsiz sorgusuz 60 bin lira verdim sevgilim bile degil iken hibe gibi dusun benim gibiler kotu olur ama seref... Sizler daha cok elde tutulur
00 Yorumladegisiyor ya ama cogu cikarci bence
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle hepsi. Ben olmayan görmedim.
Soran+1 yılEvet ben de
+1 yılMenfaat için gezen çok maalesef.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılDüşük de olsa iyileri var.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen değilimde neyse snsjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZenginler yapar sen görmedin tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben zenginine denk geldim onlar da çok öyle lüks bi şey yapmadı yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZengin bonker erkek avcısı bir kadın daha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi benim sevgilim hevesli herhalde
00 Yorumla
+1 yılBulamayacaksın unut
01 Yorumla
Soran+1 yılyok mu hiç y
+1 yılBence çoğul kullanma
00 YorumlaBen öyle degilim para yedirmeyi severim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bencede tam tersi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörmeyin
00 YorumlaDnek gelecek
00 Yorumla
+1 yılParaya tapmayın bu kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de sexe vücuduna tapma o zaman mal
- +1 yıl
Ne alaka?
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekleri hep beleşçi, bedavacı olarak görüyorum. Neden böyleler, böyle olmayanı nasıl buluruz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım