Selam 👋
İstanbul'da ikamet ediyoruz. Bence kocam iki ayrı devlet memuruyuz. Aylık toplam gelirimiz +25000TL
Kira + aidat 7400TL
Tüm Faturalar 940TL
Kredi kartı 4900TL
Mutfak masrafları 6300TL
Bakın daha evden çıkmadan neredeyse 20000tl paramız gitti!

Bu ay Giresun'a düğüne gittik, gitmişken 2 gün karadenizde gezdik. Düğünde 1 çeyrek altın taktık gidiş dönüşte kayda değer pek bisey yapmamamıza karşın her şey dahil bize 4290tlye patladı.
Bu ay neredeyse pek bisey yapmadık 1 kere şu güne gittik geldik 3 kere hafta sonlari cocuklarla avm'ye gittik. 2 kere sahilde dolaştık başka bisey yapmadık -2800 açıkta kaldık.
Bu ülkede 1 aileyi geçindirmek için 2 memurun çalışması yetmeyecek mi artık?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendimi böyle hissediyorum
Güldürdün 😂
Hocam kalan 5 bini benim hesaba gönderebilirsiniz saygılar
Geçinebilmek için iş harici bütün gün evde oturmak lazım
🙄
Herkes şikayetçi bu oy verenler kim anasını satim
ben verecegim meraqk ediyorsun diye söyleyeyim dedim
Sanırım beyin yoksunları 😑 evine kaşar peyniri bile alamayanlar kuru soğan arası ekmek yiyip oy veriyor yakında o ekmeği bile bulamayacak ama haberi yok
@yametekudasai8989 Akp ye mi veriyorsun
evet akpye veriyorum
daha dogrusu verecegim yaşım yeni tutacka seçime
@yametekudasai8989 Bana vermen için geçerli tek bir sebep söyle bende vereceğim :)
muhalefetten nefret ediyorum onların acı çekmesi bana zevk veriyor
@yametekudasai8989 Sen muhalefetin seçimi kaybedince acı mı çektiğini sanıyorsun onlar işini yapıp parayı yine cebine koyuyor acı çeken ülkede yaşayanlar
muhalefetten kastım chpli iyi partili hdpli herkes. yani sadece chp parti üyelerinden sınırlı değil
@yametekudasai8989 Çok merak ettim babanız ne iş yapıyor?
ayrıca gazetecileri parti üyeleri de hapise giriyor onlar huzurlu değiller :)
neden babamı merak ettin :D
@yametekudasai8989 Şu yüzden sordum; cellatına aşık olan kesimden misiniz yoksa cellat olan kesimden misiniz :D
babam akpli değil benim ben muhalefet üyeleri hapise girince partiden ihrac edilince milletvekillikleri düşünce haz alıyorum. babam üniversite mezunu eğitimli biri yani annem de öyle durumumuz da ortadan üst onlar muhalefetler ben akpliyim. Çünkü psikolojik olarak haz alıyorum chpliler hapse girince (trol değilim)
@yametekudasai8989 Sevip sevmeme bir nedene bağlıdır. İktidarı size sevdirip muhalefetten nefret ettiren konu nedir. Şayet konu müslümanlıksa; Akp islam üzerine yönetiyorsa devleti neden hala şeriatı getiremiyor? Bütün yetkiler tek bir kişide toplandığı halde bu ülke neden şeriatla yönetilmiyor. Yoksa Akp nin müslümanlığı sadece şiirlerde mi kalıyor?
yok muslumanlık degil konu. galiba bilinçaltımda yatan bir şeyler var
@yametekudasai8989 Daha çok merak ettim şu an :D Bilgi paylaşılınca güzeldir
muhalefetin sürekli yok domates 5 tl olmus yok sarımsak 10tl olmus muhabbeti bana saçma ve tiksindirici geliyor. ayrıca su kılıctaroglu denilen adam yenilen bir pehlivan gibi güreşe doymuyor. hepsini cıkarcı ve insanları kandırmaya calısan tipler olarak görüyorum. Samimiyetsiz ve sadece kendilerini düşünüyorlar. Onları cezalandırmak istiyorum içimden gelen his bu. Ve oy verme hakkımı kullanarak düşmanımın düşmanına oy vermek istiyorum. Sonuçta düşmanımızın düşmanı dosttur.
@yametekudasai8989 Ailen asgari ücretle çalışıyor olsaydı onlar ' domates 5 lira sarımsak 10 lira olmuş ' diyerek hayıflanacaklardı. Bunu muhalefet değil halk söylüyor. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı hiçbir toplumu ileri götürmez ve böler. Ayrıca düşmanının düşmanı diyorsun ama bu ülkeyi 20 senedir halka düşman birisi yönetiyor sonuç ortada rakamlar enflasyonlar yalan söylemez. Hükümetin kendisi bile kabul ediyor battığımızı. Neden sürekli aynı kişiler bizi yönetiyor hiçbiri bizim babamızın oğlu değil. Kılıçdaroğlunu bende sevmiyorum akpnin adamı bile olabilir. Ama bu demek değil ki yine yanlış kişiye oy verelim ve hayatımız yine aynı olsun. Takım tutar gibi parti tutulmaz Türkiyenin sorunu bu umarım daha fazla araştırırsın kardeşim :)
5500 maaş alan asgari ücretlinin bile bile oy vermesi kadar absürt bir dönemdeyiz.
her şey o kadar kötü bir hal aldı ki. İnanılmaz cidden.
Ah Uzungöl, geriye pek birşeyi kalmadı
2bin dolarla yaşıyorsun
Simdi bahsi gecti 😅 kalp kalbe karşıymış ama tatlim 1.500$ kazaniyoruz 2000$ olsa durmazdik 😅 2k dolar 36700tl yapıyor 😄
1500 dolar iki kişi için zor valla