AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Intihar mektubumu yazıyorum. Jiletimi aldım ve hayatımı düşünüyorum. Şimdiden ince bir kesik attım bile bileğime. Umarım Allah beni affeder.
Allah intihar edenleri affedecegini sanmıyorumm çünkü intihar Allah'ın verdiği canı almak demektir Allah'tan başka kimse o canı alamiyorsa sen neden almaya kalkisiyorsun?
@umixx34 kimse keyfinden ölmek istemez ki zaten. Biliyorum günah fakat başka bir olasılık kalmadı benim için. Bugün ya da en geç bu hafta içersinde bitireceğim sanırım
Ama şu an keyfinizden ölmek istiyorsunuz gibi görünüyor yani bu hayatta ne yaşadiniz bukadar kötü bilmiyorum fakat öldükten sonra eline bir şey geçmeyecek belki yok olup gideceksin onun yerine yaşamaya calismakisin bırak herşeyi ve yasamana bak bu dünyaya bir kez geliyorsun gez toz eğlen aşk acısı falan cekiyorsan bunun için intihar edeceksen değmez
Başka sebepler içinde değmez
Yani bende sürekli intiharı düşünen birisiyim ama değmez yazık etmeyin hem kendinize hemde hayatiniza ne olduysa unutun tertemiz bir sayfa açınız
Aşk acısı ise dediğim gibi kendimden örnek vereyim bende birinden ayrıldım o ayrıldı benden o an intiharı düşünüyordum hatta onu arayıp ağzıma gelen ve kalbimden geçen herşeyi söylemek sonra bir ormanda kendimi ipe bağlayarak öldürmek istiyordum fakat değmez neden başka bir insan için kendi hayatımı feda edeyim dedim
Ailem bosaniyordu yine düşündüm fakat dedim bu normal bir şey arada olumsuzluklar varsa boşanmaları en iyisi diye
Borç vardı eve yük oluyorum dedim intiharı düşündüm sonra dedimki şimdi sorunları asarsak ileride iyi bir hayatımiz olabilir yani çoğu şeyin çözümü var
İki hafta önce evden atıldım bir nevi yani sözlü olarak atıldım yaşamak istemiyorum diyip 3 saat ağladım gece uyuyamamistim
Yaşıyorsun demi huhu ses ver umarım iyisindir
Helvanız neyli olsun fındıklı cevizli cevizli daha güzel tavsiye ederim
Ordamisinn
@umixx34 buradayım
Yaşadıklarınız gerçekten zor şeylermiş. Fakat siz göğüs gerebilecek kadar güçlü ve cesursunuz. Keşke ben de sizin gibi yaşamayı becerebilseydim
Burada olmanıza sevindim ve aynı zamanda hayatta olmanıza sevindim
Hayat sizin en değerli hazineniz hazinenize iyi bakınız
Becerebilirsiniz sorun değil size inanıyorum hemen pes etmeyin çözüm yolu arayınız
Umarım bundan sonraki hayatınız çok daha iyi ve keyifli geçer sizin için. Yaşadığım şey de aşk acısı değil bu arada ama teşekkür ederim mesajlarınız için
Umarım sizin içinde öyle olur daha yaşayacak çok şeyimiz var hayatta hemen bırakmayalım bu berbat hayata karşı bizde berbat olup engelleri aşalım
E aşk acısı da değilmis yani başka ne olabilir ki yani bazen takmayın kafaya akısına bırakın bende herşeyi takan biriyim ama elime bir şey geçmiyor
Kafama taksam da geçmiyor
Gidip intihar etsemde geçmiyor ve arkamda bırakacağım insanlar olacak en başta da insanın ailesi kendinden bir parça annesi babası kardeşleri
Abileri ablaları onları hayal kırıklığına ugratmak veya üzmek yerine onları gururlandirınız
Sende yaşarsin yaşamalısın intiharı dusunebilecek kadar cesursan bu konuların üstesinden de gelebilirsiniz şimdi bir bardak su için ve yüzünüzü yıkayıp kendinize geliniz sonra hobi edin veya seni oyalayacak birşeyler ile uğraş mesela ingilizce ogrenmeye çalış veya ona benzer birşeyler hedeflerin yokmu illa vardır hedeflerin için çabala sana yapamaz diyenlere hak tanıma yaparım de yapacağım de
Aklıma başka bir şeyler gelmiyor özür dilerim keşke elimden daha fazlası gelse fakat intiharı düşünmeyin o yoldan uzaklaşın kitap oku mesela yokmu kitapların eğlenceli aksiyonlu veya ask romanı falan oku onları senin hayatın senin yaşamin neden bu yaşamı elinden almak istiyorsun birdaha böyle düşünmeyin lütfen
@umixx34 çok kibarsınız, hiç tanımadığınız birine karşı yardımcı olma isteğiniz bu dünyaya ait olamayacak kadar masumca. Fakat ben birkaç senedir boğuluyorum bu düşünceyle ve galiba artık bitiyor. Teşekkür ederim
Arkamda bırakacağım benim için üzülecek insanlar olmadığından da olsa gerek artık daha cesurum. Gerçi mezara girmek biraz korkutuyor ama yaşam daha dehşet verici. Yalnızca kendime öneriyorum bu dünyada intiharı siz yaşama sıkıca tutunun lütfen. Bu yola girince bir kere dönülmüyor sanırım. Diğer yolları arayın gerekirse hayatınız ararken geçsin kendiniz için çabalamış olursunuz insanların en değer vermesi gereken kişi kendileri değer verdikleriniz en ufak bir yanlışınızda tekmeleyip gidiyorlar
Ya ne desem bilemedim şimdi fakat daha çok erken hayatının tadını almadan nereye gidiyorsun olmaz öyle
Kendinize gelin kimseyi umursamayın değer vermeyin bazı insanlar değer verilmeyecek kadar değersiz
Bazı insanlar sizi haketmiyecek kadar aşağlık fakat siz intiharı düşünürken onlar kazanan taraf olur mücadele etmelisiniz basarabileceginize inanıyorum bu yoldan çıkış yolu bulursunuz olmazsa bu yolda gitmekten vazgeciniz ve elinize bir kürek alıp kendi yolunuzu kendiniz oluşturun çalışıp cabalamadan olması zor kendinize de intiharı onermeyin hatta intiharı unutun gerekirse komple o kelimeyi silin hayatınızdan
Yokmu bir hedefin ona odaklan düşünme böyle şeyleri
Onun yerine ailenle yaşıyorsan kendine bir hobi falan edin
Veya başka bir eve çık işe başla spor yap yorgunluktan intihar kelimesini unutursun bile
Arkanda birakacagin illa birileri vardır yok deme seni şu an onemsemiyorlarsa bile yeri geldiğinde çok onemserler böyle düşünmeyin lütfen 🥺
He intihar edesiniz valla bende gelirim diğer tarafa bakarız nasıl eğlenceli mi keyiflimi diye içimden bir ses nedense anlamsizcadir ki hayatın sizin yaşamanız gerektiğini söylüyor falcı falan değilim ama içimden onu hissediyorum kendinize zarar vermezsiniz umarım ki böyle birşeyi de dusunmemelisiniz
@umixx34 mesajlarınız için teşekkür ederim yeniden. Fakat kararlıyım sanırım ama bu kadar yaşama tutunmamı söylemeniz, bana bir hafta daha vermem gerektiğini düşündürdü kendime. Kısmen sağlıklı ve açık bir bilinçle kendi yaşamımı sonlandırmak çok daha mantıklı olur sanırım, yani eğer kendime biraz olsun hâlâ saygı duyuyorsam böyle olmalı. Bahsettiğiniz iş bulma eve çıkma gibi şeyleri yapabilecek kabiliyette de değilim hala 16 yaşındayım maalesef. Çok acı bir şekilde hayatta kötü karakter olduğumu fark ettim ve zaten hastalıklı bir düşünce sistemine sahibim. Kendi katilim ile daha fazla aynı bedende yaşayamıyorum. Garip ve saçma belki de yazdıklarım, bilmiyorum. Hiçbir şeyi bilmiyoruz ve bu da ne denli aciz olduğumuzu yüzümüze vuruyor yeniden. Ölmek kalıyor bazen tek çözüm önünüzde. Ne büyük korkaklık, ne büyük cesaret fazla garip değil mi sizce de? Yeniden hayat kurabilecek bir cesaretim ve gücüm yok maalesef. Kaybedeceğim belli bir satranç oyununun içinde gibiyim ve boğmaca matı ile geliyor hayat üzerime. Şahımı devirmeyi seçiyorum sanırım. Çevreme de bu hastalıklı düşüncelerimi yaydığım ve aptal hareketlerim ile onları kötü etkilediğimden sosyal çevremden ayrıştırılmış durumdayım. Arkamdan kimsenin üzülmeyecek oluşu vicdanımı rahatlatıyor en azından. Sizi de kötü etkilediğim için üzgünüm. Umarım hep mutlu olursunuz, hayata sıkıca sarılın lütfen.
Hayır ama böyle düşünmemelisiniz
Ne olursa olsun hayatta tutunmalisiniz
Daha iş bulacak ev tutacak kadar yaşiniz gelmemiş olabilir ozaman neden bir konu üzerinde kendinizi gelistirmiyorsunuz ki kendinizi geliştirip o konuda para kazanabilirsiniz aile yaşamı sizi boğuyorsa şurdan 2 yıl daha sabret lütfen 🥺🙏
Sonra zaten üniversite okumaya başlarsın ve bir bakmışın şuanki halinden eser yok şimdi toparlanın bu düşüncenizi cöp kovasına şutlayıp kendinize beyaz sayfa açın.
Tertemiz bir hayata başlayın sizi bukadar kötü duruma iten ne bilmiyorum fakat siz güclu ve cesur birisiniz bu yolu tercih etmemelisiniz bu yol hiç iyi yerlere gitmiyor.
Şahını devirmek falan yok iyi bir hamle düşün neler yapabilirsin hayata karşı kozlarin olmalı
İllaki düzgün bir yol bulacağına inanıyorum kendine bir hedef belirle ve bu berbat hayatından sonuna dek mutlu olacağım bir hayat seç daha yolun başındasın bende aynı yolun başındayım başındayken hemen bırakmak olmamalı sizden mesaj almazsam ben gidip intihar ederim ama öyle tek başınıza ölmek yok bende bir diğer tarafa gidip bir bakayım dedem falan da var orada özledim onları çoktandır görmedim kaybedecek bir şeyim de yok benimde yani kendinize bir zarar vermeyinnn.
Bu arada okul saatleri herhalde okula gidiyorsanız iyi okullar gününüzün güzel gecmesi dileğiyle ✨
@umixx34 Ben de intihar ederim derken? Lütfen böyle bir şey yapmayın üzgünüm size bunu düşündürdüğüm için. Umarım ciddi değisinizdir. Mesajlarınız için tekrardan çok teşekkür ederim
Bu arada bana daha az yalnız hissetirdiniz gerçekten çok teşekkür ederim. Size de iyi günler diliyorum
Gayet ciddiyim kaybedecek birşeyim yok yeni işten çıktım işsizim ellerimi kestim hafif ailem üzerime üzerime geliyor ölmemem için sebebim yok iş bul diyip duruyorlar evden ayrılmak istiyorum bu ekonomide kılımı kıpırdatamıyorum birde siz intihar ederseniz bilmiyorum bende edebilirim bir ormanda kafamı iple bağlayıp
@umixx34 Lütfen, benim intiharım ile sizin hiçbir alakanız yok. Ismini dahi bilmediğiniz aptal bi ergen bileklerini kesti diye kendinizi asmayı düşüneceğinizi zannetmiyorum. Ayrıca sorununuz aşılamayacak bir problem gibi görünüyor olabilir size şu an belki ama daha öncesinde çok daha kötülerini yaşadığınızı söylemiştiniz bunu da kolayca atlatabilirsiniz. Umuyorum en kısa sürede güzel bir iş bulursunuz
Hayır aptal bir ergen falan tabiri hoş değil bide neden asmayı dusunmeyeyim her an düşünüyorum hatta biraz sonra çıkıp gidip ormanlık alana intihar edeyim son bulsun hayatım diyorum fakat okadar yaşadigim bir hiç uğruna mı veya sizin okadar yaşadığınız bir hiç uğruna mı
İntihar etmek basit insan korkar fakat benim pek etmemem için sebebim yok hem dedemler beni ozlemistir diyorum demi onları görürüm derin bir uykuya yatar bedenim zaten yaşayan ölüyüm
Ne desem bilemedim siz en iyisi intihar etmeyi unutun ve hayatınıza odaklanın
İlla edecem diyorsanız sırada ben varım 14 ağustostan beri sıradayım sıra numarası da aldım siz aldınız mı aaa yani kısacası düşünmeyin böyle şeyler herşeyin geçeceğine ve güzel günler göreceğine inanıyorum
@umixx34 ne denir bilmiyorum. Yaşadığım süre boyunca dertleşmek isterseniz bana yazabilirsiniz. Şu anki sorunlarınız aşılamayacak sorunlar değil enerjinizi ölümü ve intiharı düşünmekle harcamayın yeni ve eskisinden daha iyi bir iş bulmak için kendinizi motive edin. Umarım bundan sonrası sizin için güzel olur
Bende ne diyeceğimi bilmiyorum intihar ederseniz benden önce edemezsiniz okadar azraille anlaşma yaptım vezneye ücret ödedim
Ölmedin demi arada ses verin merak ediyor insan sıramı almanıza müsade etmemmm
İntihar kaçış değil reddedistir bu söz bir yerden tanıdık geliyormu
Umarım yapmamışsındıe bir şey
Merhaba, dediğim gibi yazdıklarınızı okudukça ağladım ve düşündüm. Sizi anlıyorum çünkü bende ağır bir depresyon geçiriyorum ama daha 16yaşındasın lütfen yapma bunu. Terapiste görün, istersen ben yardımcı olurum, lütfen lütfen bir ses ver… biliyorum çok saçma geliyor benim bunları düşünürken sana düşünme demem ama lütfen lütfen hayata bir şans ver, daha çok küçüksün, seni güzel günler bekliyor buna tüm kalbimle inanıyorum.
nerdesin umarım iyisindir
Evde
güzel