BABA-KIZ İLİŞKİSİ?

Öncelikle 21 yaşındayım bu yaşıma kadar babamla hiçbir samimiyetim olmadı sadece bayramdan bayrama öperiz birbirimizi kızım babam gibi güzel kelimeler asla yok. Benimle ilgili şeyler bilmez doğum günümü bilmez sosyal medyada baba kız ilişkisi çok güzel olan insanlar var özellikle kızlar onları görünce ağlıyorum evde bana babalık yapmadı hiçbir şeyimi anlatamam durduk yere öpüp sarılamam. Senelerdir iddia oynuyor para boşuna gidiyor günde 1 paket sigara içiyor eline para geçsin hemen kupon falan yapıyor. Ben çalışıyordum ama evime çok uzak olduğu için çıktım çıktığımdan beri baskı görüyorum çalış çalış diye çalıştığımda da paranın yarısını aileme veriyorum işteyken babam arıyor 200 tl falan at diyor iddia oynuyor. Spora başladım babam sürekli gitme gir işe çalış boş boş geziyorsun diyor eve 12 de girsem gece kuşu oldun diyor geçenlerde 12.30 da girdim vurdu beddua etti dudağım kanadı. Bugün altıma şort giymiştim üstümde uzun sweatshirt vardı böyle mı çıkıcaksın lanet olsun sana anca yiyip içip yatıyorsun diye bağırdı. İşten çıktıktan sonra hiç paralarını istemedim kendi paramla sigaramı yol parası falan verdim hadi hergün onlardan para istesem kızsın haklı ama ben kendi paramı yiyorum. Liseden mezun olduğum ilk yıl mezuna kaldım 2. Sene dershaneye girdim Anadolu üniversitesi aşçılık kazandım açıktan okuyordum yok bi bokun sahibi olamazsın dershaneye verdim bi bok olmadın dedi bu sene tekrar girdim sınava 260 puan yaptım istediğim bölüm laborant ve veteriner sağlıktı 2 yıllığa göndermem dedi bende yazmadım. Hergün bu şekilde baskı görüyorum dayanmıyorum ne yapıcam?
BABA-KIZ İLİŞKİSİ?